Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    seyrantepedekinden uzak, kadiköy ve bursadan yakin

10- 8,5 olmali dogru hatirliyorsam

42bin üzeri ama resmi 41461 sembol rakam oldugundan

red bull arena tarzi siralar düzenlenmesi yapilirsa rahat 45 bine cikar
    2. katta gerekenden cok merdiven var, su an konforlu dagilim sözkonusu

ek bilgiler, yeni localar öncesi
    yani 122 loca, seyirci koltuguda 37125 düstü, vip 3830 cikti, buda degisecektir az cok

aslındaseyirce kapasitemi 38 bin bjk de mi seyirci koltuk kapasite o kadar mı

Yorum

• Arkadaslar tokinin sayfasında is bitirilme%67 gözüküyor bu güncel mi acaba yoksa öyle kaldimi bilgisi olan varsa aydinlatabilirmi konu hakkinda
      Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak redbul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        thy nin bir devlet kurumu olduğu düşünüldüğünde bize sponsor olması halinde büyük sıkıntılar olacağını düşünüyorum diğer takımlar buna mutlaka itiraz edecektir benim şahsi fikrim thy nin sponsor olmayacağı yönundedir.
        THY nin %51 lik kismi devlete aittir, geri kalani borsada islem gorur. Hisseleri satilir alinir ama 51 lik kisim devlete aittir. Bu demek degildirki THY bize sponspor olursa bir ayricalik sahibi olacagiz. oyle birsey yok, sehir disindakilerin kombine alimlarinda mac gunku bilet bedavaya gelebilir. en fazla bu olur.

Ne sikinti cikacak baska ? sanki THY yi satin aliyoruz.
        keske Samsung olsa..
        u will need justice at the end..

Yorum

• Sponsor THY olursa, açılış maçı Dortmund'la olur yüksek ihtimal.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bir haftaya forma göğüs sponsoru açıklanınca sanırım stat sponsoru konusuda biraz daha aydınlanır.Tabi bu durum stat isim hakkı ile göğüs sponsorunun birlikte pazarlanacağı düşüncesinden dolayı.
            Bakarsınız yönetim isim hakkını ayrı, göğüs sponsorunu ayrı firmaya verir.
            Arena ismi vs geçtim haz etmiyorum o takıntıdan ama Turkish Airlines yerine Samsung olmasını daha çok isterim.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir haftaya forma göğüs sponsoru açıklanınca sanırım stat sponsoru konusuda biraz daha aydınlanır.Tabi bu durum stat isim hakkı ile göğüs sponsorunun birlikte pazarlanacağı düşüncesinden dolayı.
              Arena ismi vs geçtim haz etmiyorum o takıntıdan ama Turkish Airlines yerine Samsung olmasını daha çok isterim.
              Özledik göğüs reklamını,
              Vestel ve Avea efsaneydi benim için
              onları unutturacak şöyle afilli ve paralı bir anlaşma olur inşallah,
              reklamsız formanın bir yanı eksik kalıyor
              Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bir haftaya forma göğüs sponsoru açıklanınca sanırım stat sponsoru konusuda biraz daha aydınlanır.Tabi bu durum stat isim hakkı ile göğüs sponsorunun birlikte pazarlanacağı düşüncesinden dolayı.
                Ben Samsung'un sponsorlukla ilgilendiğini bile sanmıyorum, nereden çıktı, nasıl çıktı. Pek gerçekçi gelmiyor. Ama bekleyip göreceğiz.
                2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Özledik göğüs reklamını,
                  Vestel ve Avea efsaneydi benim için
                  onları unutturacak şöyle afilli ve paralı bir anlaşma olur inşallah,
                  reklamsız formanın bir yanı eksik kalıyor
                  abi formanın modeli ne kadar güzel olsada reklam olmadı mı göze hoş gelmiyor.İnşallah bu sene takıma yakışır bir reklam görürüz
                  ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                  Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ben Samsung'un sponsorlukla ilgilendiğini bile sanmıyorum, nereden çıktı, nasıl çıktı. Pek gerçekçi gelmiyor. Ama bekleyip göreceğiz.
                    benimde bilgim yokta basında çıkan haberlerden dolayı böyle bir dilekte bulundum
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"

Yorum

• İlk olarak Fatih Çelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Kale Arkası tribün - aut çizgisi mesafesi: 10 metre

Maraton tribün - taç çizgisi mesafesi: 8,5 metre

Tabi bu tribünün ilk sırası ile çizgiler arası mesafe

Tartan pist ile tribün mesafesi :

Kale arkalari

Trabzonspor: 7,8 metre
                      Bjk: 7,95 metre
                      Gs: 8,2 metre
                      Fb: 11 metre

Maraton Tribünü

Trabzonspor: 7,2 metre
                      Bjk: 6,15 metre
                      Gs: 6,2 metre
                      Fb: 9 metre
                      Bizim kale atkası 10 metre değilmi? besıktasınkinden daha uzak dıye biliyorum
                      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bizim kale atkası 10 metre değilmi? besıktasınkinden daha uzak dıye biliyorum
                        Evet Napoli renkdaşım. Anadoluya yapılan bütün stadlarda sahanın tribüne uzaklığı bizimkinden az. Tam bir ucube yapmışlar bize. Sivas, Samsun, Konya, Antep bizden büyük takım mı ki bizim isteklerimiz kabul görmüyor. Geçen gün adminlerime de söyledim. Onlarında %90' ının %75' i benimle aynı fikirde. Admin demişken sevgili adminlerime buradan bol bol selam gönderiyorum. Diğer üye renkdaşlarım benimle aynı fikirde olmayabilir, onların sorunu. Adminlerim beni anlıyor. Ben kalbimden geçeni söylüyorum.

Temsili.
                        Şahıslardan önce kafalar değişmeli.

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Evet Napoli renkdaşım. Anadoluya yapılan bütün stadlarda sahanın tribüne uzaklığı bizimkinden az. Tam bir ucube yapmışlar bize. Sivas, Samsun, Konya, Antep bizden büyük takım mı ki bizim isteklerimiz kabul görmüyor. Geçen gün adminlerime de söyledim. Onlarında %90' ının %75' i benimle aynı fikirde. Admin demişken sevgili adminlerime buradan bol bol selam gönderiyorum. Diğer üye renkdaşlarım benimle aynı fikirde olmayabilir, onların sorunu. Adminlerim beni anlıyor. Ben kalbimden geçeni söylüyorum.

Temsili.
                          Hahahaha[emoji23] [emoji23]

Yorum

• Baskanın devlet baglantıları guclu.Thy sponsor olabılır.Yalnız bu uçaklı kombıne işi basınada yansımaya baslamıs.Olursa mukemmel olur.Bızı buyuk bır dertten kurtarmıs olurlar.
                            Mısal kombıne 800 lıra ustunede 1000 lıra uçak masrafını koyar 1800 lıradan kombıne satarsın.Onuda sadece Trabzonspor kredı kartı olanlara (denızbank,garanti,fınansbank,vakıfbank) 10 veya 12 taksıtlı satarsın.Hem normal kart kullananlarada Trabzonspor kartı aldırmıs olursun.
                            Bu sekılde maçlarda +5bın yada +10bın doluluk oranı olur kı onemlı maçlarda bu dahada artar.
                            Soyle bır sey yapsınlar baskan efsane baskan olur

Yorum

• Gsye de Turk telekom oldu o da thy gibi devletin degil mi?

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                serhat altinci yi arayip sorabilirsin
                                ilk resmi teklif sunan sirket
                                su an en cok veren belirsiz
                                samsung, türkcell, vestel ve son olarak beko teklif sundu deniliyor
                                koc sirketinin böyle bisey yapacagina bende inanmiyorum
                                ama azizenin ali kocu terslemesinden sonra olabilirde

İlk olarak sezai tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                aslındaseyirce kapasitemi 38 bin bjk de mi seyirci koltuk kapasite o kadar mı
                                jimnastikinkinden haberim yok

oralari ronin takip ediyor
                                En son selcuk tarafından düzenlendi; 27.03.2016, 15:55.
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Yükleniyor...
                                X