Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Dilimde tüy bitti aylardır haykırıyorum şu alana bi tane açık hava konser ve tiyatro sahnesi yapılsın. Korkmayın fazla yer kaplamaz. Şehrin bi konser sahnesi olur.
Attim imzami da katılım az cunku biliyoruz ki bizim düşüncemiz kimsenin umrunda degil.
Konuşunca ya istemezukcu oluyoruz ya vatan haini oluyoruz benim israil ajani olmuslugum bile var.. bugune kadar yetkililerden kimsenin mantıklı bir cevap verdigini gormedim. Tek stratejileri saldirmak.
Bikere de sizin önerilerinizi düşündük bakin su sebeplerden dolayi Boyle bi karar verdik desinler disimi kircam.
Tabibler odasi oraya hastane yapilmaz dedi sanki tabibler odasi trabzona hastane yapilmasina karşıymış gibi istemezukcu oldu. Tabibler odasi bi hastane yapimina ne sebeble karsi olabilir diye dusunen yok.
En son Poor tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 21:55.
Yorum