Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit SARI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bjk stadının çatısı bitmiş
    Stadyum inşaatı onlarda çok hızlı ilerliyor.

Darısı başımıza ...
    .

Yorum

• İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Stadyum inşaatı onlarda çok hızlı ilerliyor.

Darısı başımıza ...
      Bizimkisi de biter bitmesine de bizi de bitirmese bari.
      Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

• Ulen konuşmaya gelince ileri geri atıyonuz, 25 kişi destek verdi sadece, nerede bordo mavi?

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          https://www.change.org/p/info-trabzo...%B1lmas%C4%B1n

Ulen konuşmaya gelince ileri geri atıyonuz, 25 kişi destek verdi sadece, nerede bordo mavi?
          desteğimi verdim farkındalık yaratmak adınada tüm Trabzonspor taraftarını göreve davet ediyorum
          İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
          Karl Marx
          анархія-мама

Yorum

• İlk olarak adiloş bebe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            desteğimi verdim farkındalık yaratmak adınada tüm Trabzonspor taraftarını göreve davet ediyorum
            Teşekkür ederim renktaş.

Yorum

• Dilimde tüy bitti aylardır haykırıyorum şu alana bi tane açık hava konser ve tiyatro sahnesi yapılsın. Korkmayın fazla yer kaplamaz. Şehrin bi konser sahnesi olur.

Yorum

Ulen konuşmaya gelince ileri geri atıyonuz, 25 kişi destek verdi sadece, nerede bordo mavi?
                Bende verdım destegımı.Suanda çok az kısı destek olmus.Sosyal medyadakı sayfalarda falan yayılmalı.Sen burda yazmasan haberımız olmıyacaktı

Yorum

• Yaw sakoglu bikerede haklısin de .kendileri bmn deki en büyük muhalefetçimdir .asla yazdiklarima katılmaz. Nefret ediyor benden

Yorum

ne demisdim

klavye basinda insanimiz elestirmede 1 numara
                    ama ufak bir isleme katil denildimi bir kenara cekilip sus pus

3 aydir burada yazilmayan kalmadi
                    niye simdi katilinmaz bu kampanyaya, neden sosyal medya hesaplarinda paylasilmaz???
                    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak kartal61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bende verdım destegımı.Suanda çok az kısı destek olmus.Sosyal medyadakı sayfalarda falan yayılmalı.Sen burda yazmasan haberımız olmıyacaktı
                      İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ne demisdim

klavye basinda insanimiz elestirmede 1 numara
                      ama ufak bir isleme katil denildimi bir kenara cekilip sus pus

3 aydir burada yazilmayan kalmadi
                      niye simdi katilinmaz bu kampanyaya, neden sosyal medya hesaplarinda paylasilmaz???
                      Arkadaşlar benim facebook twitter'ım yok.

Bu fikri öne sürdüm ama kimse el atmayınca kendim başlattım.

Eğer yardımcı olup siz kendiniz de yayarsanız, sanırım 100 kişi olunca sayfa otomatikman anasayfaya düşecek...

Tabi tahmin...

DESTEK BEKLİYORUM: https://www.change.org/p/trabzon-aky...i-yapılmasın

Yorum

• Attim imzami da katılım az cunku biliyoruz ki bizim düşüncemiz kimsenin umrunda degil.

Konuşunca ya istemezukcu oluyoruz ya vatan haini oluyoruz benim israil ajani olmuslugum bile var.. bugune kadar yetkililerden kimsenin mantıklı bir cevap verdigini gormedim. Tek stratejileri saldirmak.

Bikere de sizin önerilerinizi düşündük bakin su sebeplerden dolayi Boyle bi karar verdik desinler disimi kircam.

Tabibler odasi oraya hastane yapilmaz dedi sanki tabibler odasi trabzona hastane yapilmasina karşıymış gibi istemezukcu oldu. Tabibler odasi bi hastane yapimina ne sebeble karsi olabilir diye dusunen yok.
                        En son Poor tarafından düzenlendi; 18.03.2016, 21:55.

Yorum

Arkadaşlar benim facebook twitter'ım yok.

Bu fikri öne sürdüm ama kimse el atmayınca kendim başlattım.

Eğer yardımcı olup siz kendiniz de yayarsanız, sanırım 100 kişi olunca sayfa otomatikman anasayfaya düşecek...

Tabi tahmin...

DESTEK BEKLİYORUM: https://www.change.org/p/trabzon-aky...i-yapılmasın
                          Link bozuk ya da kampanyanın kaldırıldığını söylüyor. İmza atamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak karahanbakar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Link bozuk ya da kampanyanın kaldırıldığını söylüyor. İmza atamadım

Sent from my iPhone using Tapatalk

Şu bağlantıları deneyebilirsin kardeşim.

Yorum

• Ben destek verdim

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

• Twiterdan takipcilerime paylastim

Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                bu sene SAMPİYONUZ.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X