Stadyumun ic tasariminin agirlikli renginin bordo olmasinin altinda yatan psokolojik sebebi bulmak gerek! Mavinin hafifligi ve icaciciligi dururken koyu bir rengi ve özellikle de kirmiziya yakin bordoyu secmek icin bir neden gerek!
Internette renklerin anlamlarini aradiginiz zaman ortaya cikan sonuc bize bir ipucu veverebilir!
Bordo ve mavinin anlamlarını yazarak iki farklı renkte stad örneğiyle buraya taşımıştım bu konuyu. Kısmen mavi diyenler oldu ancak yine bordo renkten vazgeçmedi millet.
tek renk olsunda mavimi olur bordumu bilmem 5.şekil uymaz bize
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Ciddi soruyorum. Şayet beğenmeyen varsa, şu tasarımı neden beğenmediğini söyleyebilir mi bana?
Sent from my iPhone using Tapatalk
yıldız fazlalık duruyor çok koymak istiyorsan kapalıya konulmalı daha simetrik olur onun dışında çok güzel duruyor
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
bordo üzerine Ts logosu çok güzel duruyor. ancak tepeden değilde karşıdan bakıldığında 2 kat arasında görseldeki gibi bir bütünlük yok. bir de karşıdan nasıl görünür ona bakmak lazım. şöyle aşağıdaki gibi bir çalışma vardı. onu revize edebilir mi bir arkadaş.
3 istanbul takımını tutmak vakayı adiyedendir.Trabzonspor'u tutmak, orjinalliktir, başkaldırıdır, istisnadır, kalitedir. Son dönemlerde ise sabırdır, özlemdir, sineye çekmektir. En önemlisi ise sürü psikolojisine inat; ÖZGÜRLÜKTÜR.
bordo üzerine Ts logosu çok güzel duruyor. ancak tepeden değilde karşıdan bakıldığında 2 kat arasında görseldeki gibi bir bütünlük yok. bir de karşıdan nasıl görünür ona bakmak lazım. şöyle aşağıdaki gibi bir çalışma vardı. onu revize edebilir mi bir arkadaş.
Kesinlikle.
Canlı yayın kamerasının bulunduğu açıdan nasıl gözüktüğü önemli.
Yorum