arkadaşlar anket açılmışta nereden bakıyoruz bu görsellere sayıların endamına bakıp oylama yapmıyoruz heralde .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar anket açılmışta nereden bakıyoruz bu görsellere sayıların endamına bakıp oylama yapmıyoruz heralde ."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamlar. Haklısınız arada bir sayfada kaynamış vaziyetteydi ilk mesaj düzenlendi ve yönetimin taraftarımızın beğenisine sunduğu stadyum renk planlamaları mesaja eklendi.
Yorum
-
Paylaşacağım resim paint terk olduğundan ne demek istediğimi anlatayım biraz.
Üst tribün komple bordo. Alt tribünde bordodan maviye keskin hatlara sahip dalgalı geçişin uygulanmasını istiyorum. Karadenizin hırçınlığını stadyumun dizaynında sembol olarak kullanamadık. Bu eksikliği içinin dekorasyonuyla kapatabiliriz. Bizi daha iyi temsil edeceğini düşünüyorum.
Ayrıca stadyumun her zaman dolmayacağını göz önünde bulundurursak üst katlarin koyu bordo renginde olmasını istiyorum. Koyu renk sahadaki rakiplere psikolojik baskı sağlayacağını düsünüyorum tıpkı bordo formalarımızda olduğu gibi.
Masmavi ferah bir stadyum yerine Avni Aker cehennemini hatırlatmasını istiyorum stadyumun içinin.
Denizin mavisinin ve dolgu alanındaki yeşilliğin güzelliği cenneti aldıracak zaten. Bu cenneti andıracak olan yapıtın içinde korku yaratacak bir stadyum hayal ediyorum. Rakipler gelince tam huzura kavuştuklarını hissettiği anda sahanın içine girdiklerinde karamsar bir havaya girmelerini istiyorum. Psikolojikman çöksünler istiyorum maçtan önce. Bu sebepten koyu ağırlıklı olması ilk tercihim. Stad boşken bile o bahsettiğim keskin hatlara sahip dalga şekli denizin ortasındaymış hissi verecek rakiplere.
Umarım anlatabilmişimdir hayalimi. İyi geceler.
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.
Bordo olsun şöyle olsun derim
[ATTACH=CONFIG]8471[/ATTACH].
FrancescoTotti
Yorum
-
Yorum