Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar anket açılmışta nereden bakıyoruz bu görsellere sayıların endamına bakıp oylama yapmıyoruz heralde .

Yorum

• Elimizde Bordo gibi bir renk var ve bunu kullanmayacak mıyız stadyumda koltuk olarak.Ya burası stadyum,Disneyland değil.Verdim bordo oyu tercihte dengeyi bozdum.64.oy bendendir.
      • Memento mori

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        arkadaşlar anket açılmışta nereden bakıyoruz bu görsellere sayıların endamına bakıp oylama yapmıyoruz heralde .
        Selamlar. Haklısınız arada bir sayfada kaynamış vaziyetteydi ilk mesaj düzenlendi ve yönetimin taraftarımızın beğenisine sunduğu stadyum renk planlamaları mesaja eklendi.
        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Selamlar. Haklısınız arada bir sayfada kaynamış vaziyetteydi ilk mesaj düzenlendi ve yönetimin taraftarımızın beğenisine sunduğu stadyum renk planlamaları mesaja eklendi.
          Çok teşekürler ..

Yorum

• Paylaşacağım resim paint terk olduğundan ne demek istediğimi anlatayım biraz.

Üst tribün komple bordo. Alt tribünde bordodan maviye keskin hatlara sahip dalgalı geçişin uygulanmasını istiyorum. Karadenizin hırçınlığını stadyumun dizaynında sembol olarak kullanamadık. Bu eksikliği içinin dekorasyonuyla kapatabiliriz. Bizi daha iyi temsil edeceğini düşünüyorum.

Ayrıca stadyumun her zaman dolmayacağını göz önünde bulundurursak üst katlarin koyu bordo renginde olmasını istiyorum. Koyu renk sahadaki rakiplere psikolojik baskı sağlayacağını düsünüyorum tıpkı bordo formalarımızda olduğu gibi.

Masmavi ferah bir stadyum yerine Avni Aker cehennemini hatırlatmasını istiyorum stadyumun içinin.

Denizin mavisinin ve dolgu alanındaki yeşilliğin güzelliği cenneti aldıracak zaten. Bu cenneti andıracak olan yapıtın içinde korku yaratacak bir stadyum hayal ediyorum. Rakipler gelince tam huzura kavuştuklarını hissettiği anda sahanın içine girdiklerinde karamsar bir havaya girmelerini istiyorum. Psikolojikman çöksünler istiyorum maçtan önce. Bu sebepten koyu ağırlıklı olması ilk tercihim. Stad boşken bile o bahsettiğim keskin hatlara sahip dalga şekli denizin ortasındaymış hissi verecek rakiplere.

Umarım anlatabilmişimdir hayalimi. İyi geceler.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• 1 numara +1
              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 5 oyumu atmıştım emme cefakar vede bir o kadar vefakar Bekir kardeşimiz 1 numara dedikten sonra sonuna kadar 1 numara

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.

Bordo olsun şöyle olsun derim

[ATTACH=CONFIG]8471[/ATTACH]
                  10 numara. Sahanin yeşilliği, koltuklarin bordo renki ve catinin beyaz tonu birbirine cok yakişmiş
                  .

Francesco
                  Totti

Yorum

• Komple buz mavisinide görsellere eklemeleri gerekiyor:
                    akyaziproje1.jpg

Yorum

• Kesinlikle komple bordo baska renge gerek yok...

Yorum

• 1 numara + mavi merdivenler

Yorum

• 3 numara olsun

Pardon gözüm kaymış 6 en güzeli
                          En son Hakan tarafından düzenlendi; 30.01.2016, 00:40.

Yorum

• Bordo candır.
                            1 numara
                            Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• 7 numara bence
                              Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

• 5 olmalı çünkü 1'e göre çok daha özgün sade bordo olan stat sayısı epey fazladır ancak 5'teki gibi bordo mavi dalgalı şekil az vardır ya da hiç yoktur bu yüzden 5 diyorum..
                                Erişir menzil-i maksuduna aheste giden..

Yorum

Çalışıyor...
                                X