Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1 veya 2 diyorum

Yorum

• Merdivenlerin sarı olmaması için başkanla sosyal medyadan bağlantıya geçilebilir

Yorum

• 5 Numara bence en iyisi...

Yorum

• Tartişmasiz 1, güzel çoğunluk aynı fikirde.
          2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Eyvallah hocam, yalnız bu konu zevk meselesi. Herkes farklı düşünebilir, doğal olan da budur. Burada diğer arkadaşların tercihlerinin "zevksizlik" olarak tanımlanması üzüyor beni.

Ben başından beri tek renk bordo dedim ama başka bişey olsa da hiç üzülmem, diğer tasarımlar da güzel çünkü.

Burada asıl önemli olan yönetimin böyle bir işe girişmiş olması, artık sonuç ne olursa olsun hiç mi hiç gocunmam

Merdivenler sarı renk olmasın yeter
            Aynen abi çok haklısın tek renk konusunda ve merdiven boşlukları çok önemli basketbol salonunun rezilliği örnek olarak gösterebiliriz

Yorum

• Bence 5 gayet güzel, olmazsa tercihim 1 dir.

Yorum

• Bende 1 numaraya oyumu kullandım maceraya gerek yok atmosfer düşünülmeli

Yorum

• En iyisi sade bordo digerleri payvon gibi gorunuyor..

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Ben hayatımda bu kadae yavaş ilerleyen bir stad görmedim arkadaş. Her gün bir tugla koyuyorlar sanki nedir bu yavaşlık?!?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                    Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...

Yorum

• allah aşkına kayserinin bursanın koltuklarına bakın maceraya gerek yok 1 iyidir
                      Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
                      Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
                      Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.

Yorum

• Tercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.

Bordo olsun şöyle olsun derim

rYO3r3.jpg
                        "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• Oy kullanacağız da bu resimler örnekler nerede ?

Yorum

• Beyler 5 numaranın gercekte bukadar güzel durmayacagını nasıl anlamaSınız? Maceraya gerek yok en iyisi 1 dir.
                            Onur Recep Kivrak

Yorum

• bize sundukları pdf le boyama yapan yada yapmaya çalışan varmı bişeyler yapmaya çalışıyorum ama çok zor

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Tercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.

Bordo olsun şöyle olsun derim

[ATTACH=CONFIG]8471[/ATTACH]
                                Ilk defa düzgün bir bordo gördüm şu sayfada amblem işlenirse kale arkasi tribünlerine çok güzel gözükür.

Yorum

Çalışıyor...
                                X