1 veya 2 diyorum
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah hocam, yalnız bu konu zevk meselesi. Herkes farklı düşünebilir, doğal olan da budur. Burada diğer arkadaşların tercihlerinin "zevksizlik" olarak tanımlanması üzüyor beni.
Ben başından beri tek renk bordo dedim ama başka bişey olsa da hiç üzülmem, diğer tasarımlar da güzel çünkü.
Burada asıl önemli olan yönetimin böyle bir işe girişmiş olması, artık sonuç ne olursa olsun hiç mi hiç gocunmam
Merdivenler sarı renk olmasın yeter
Yorum
-
allah aşkına kayserinin bursanın koltuklarına bakın maceraya gerek yok 1 iyidirTrabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir.
Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.
Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.
Yorum
-
Tercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.
Bordo olsun şöyle olsun derim
rYO3r3.jpg"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTercihimi bir numaradan yana kullandım ilaveten belirtmek gerek yönetimin bu hamlesi çok hoştu. Önceki yönetimle beraber kopma noktasına gelen taraftar-kulüp ilişkilerini önemli ölçüde canlandırdılar ve canlandırmayada devam ediyorlar.
Bordo olsun şöyle olsun derim
[ATTACH=CONFIG]8471[/ATTACH]amblem işlenirse kale arkasi tribünlerine çok güzel gözükür.
Yorum
Yorum