Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• o değil de sivaslı'lar yeni stadyumlarını beğeniyorlar ya onlara hayret ediyorum. o çatı ne öyle ALLAH'tan bize çatı öyle yapmıyorlar.stad dışarıdan 50 bin kişilik görünüyor.içerisi 25 bin kişilik

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Akçaabat'ta Turkcell bayileri bordo mavi balonlara süslenmis. Çalışanların hepsi forma giyiyor. Muhtemelen bütün Trabzon'da böyledir. Bunlar birer işaret mi acaba?
      Turkcell haftanın maçı uygulaması başlatmış her hafta bir maç haftanın maçı olacakmış... bu hafta Trabzonspor - beşiktaş maçı haftanın maçı diye böyle bir organizasyon var sanırım...
      Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

• Sanırım bu Trabzonspor için güzel bir haber stadın isim hakkından sonra MAY tesisleri de satılıyor 100 birinden 150 birinden alırsak 250 milyon usd 750 trilyon yapar akıllı bir adamın elinde bu para trabzonsporun geleceğini kurtarır kartal projesi hesler bu parayla rahat yapılabilir

@ okşoholu

Yorum

• 3. sınıf koltuk haberi 2 ay önce kuzeyekspres te yazılmıştı. Aynı haber yeniden gündeme geldiğine göre bilgi doğru. Kulübün olaya müdahele etmesi gerekiyor.

Bütün yetkili kişilerin dilinde ”Akyazı stadı mükemmel bir tesis, Trabzon’un yüz akı olacaktır” ifadeleri dolaşmakta.
          Haklıdırlar da, ”görünen köy kılavuz “istemiyor.
          Doğrudur da, ortaya güzel bir spor kompleksi çıkmakta.
          Verilen bilgilere göre stadyum Mayıs ayında teslim edilecekmiş.
          İki gün önce Akyazı stadıyla ilgili yaptığımız bir çalışmada (yani statta nelerin olacağı) konusunda önemli bir bilgiye ulaştık.
          Akyazı stadının oturma koltuklarının diğer statlarda kullanan birinci sınıf koltuklardan farklı, ikinci hatta üçüncü sınıf koltuk olacağı ifade ediliyor.
          O kadar güzel yapılan stadın oturma koltukları neden ikinci veya üçüncü sınıf koltuk olarak yapılmak isteniyor ki?
          Öyle ya hiçbir şeyin esirgenmeyip, her şeyin dört dörtlük yapıldığı stadın koltukları da, stada yakışır olmalı değil mi?
          O koltuklarda oturacak Trabzonspor taraftarının başı mı kel?

Beşiktaşlı, Bursalı taraftarların yeni statlarında oturacakları koltukların aynısının Akyazı’ya yapılması normal olan değil midir? Diğer yeni statlara bakın, oralarda kullanılan koltukların kalitesini görün, bir de Akyazı’da kullanacaklara bakın.
          Nasıl koltukların kullanılmak istendiğinin farkını çok kolay anlayacaksınız.
          Burada anlamadığımız; diğer yapılan statlar da TOKİ tarafından yaptırılıyor. O stadyumlarda kullanılan koltuk kalitelerinin iyi olması gözetleniyor da, Trabzon’da neden gözetlenmiyor?
          Yoksa birçok alanda olduğu gibi burada da Trabzon üvey evlat muamelesine mi tabi tutuluyor?

Buradan başta Trabzonspor yönetim kurulu olmak üzere, bütün yetkililere sesleniyoruz.
          Akyazı’da yapılan stadın görselliğine ve oturma şeklinin yapılmasına seyirci kalmayın.
          Trabzonspor haberleri ve Trabzonspor ile ilgili sıcak gelişmeler, Trabzon'un özgün ve tarafsız gazetesi Kuzey Ekspres'te takip edilir.
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Bence bürokrat bakan millet vekili bir yere kadar çünkü firma zaten çok ucuza aldı bu kadar büyük ve detaylı projeyi çoğu firma ilk başta yapamaz diye görüş bildirmişti zaten suana kadar sıkıntıların giderilmeye çalışılması bir nevi giderilmesi bakanlar millet vekili aracılığı ile ama gördüğümüz gibi yeterli olmuyor . Toki başkanı trabzonlu çatı isinde firma parcalari gondermeyince muhattabin benim yani Toki dedi ama yuklenici firma vermiyor işte hakedislerden para taşeronlara çalışan sayısı 50 100 ilk başladığında 500 600 idi gece gündüz vardiya vardı şimdi durum. Bu
            Trabzonspor

Yorum

• Şu cümleyi birisi tercüme etsin Allah aşkına...

"Trabzon Havalimanı için 135 metre kare arsanın maliyet 2 milyon lira olan 26.5 metre daha aşağıda deniz doldurulacak ve en az iki tane havalimanı bedelsiz olarak yapılabileceği belirlenmiştir."

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Şu cümleyi birisi tercüme etsin Allah aşkına...

"Trabzon Havalimanı için 135 metre kare arsanın maliyet 2 milyon lira olan 26.5 metre daha aşağıda deniz doldurulacak ve en az iki tane havalimanı bedelsiz olarak yapılabileceği belirlenmiştir."
                türkce ögretmenlerimiz buyursun

google translate bukadar sacmalik yazmaz
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  3. sınıf koltuk haberi 2 ay önce kuzeyekspres te yazılmıştı. Aynı haber yeniden gündeme geldiğine göre bilgi doğru. Kulübün olaya müdahele etmesi gerekiyor.

http://www.kuzeyekspres.com.tr/akyaz...-mi-49163h.htm

Öncelikli olarak bizim 1. sınıf koltuk tanımını, bu tanıma uygun koltukların hangi stadyumlarda kullanıldıklarını ve Akyazı da kullanılacak olan koltuklar için yazılan şartnameyi görmemiz gerekir ki buna göre 2. ya da 3. sınıf koltuk kullanılacak diyelim. Şayet böyle bir durum varsa montajı yapılmadan değiştirilebilir tabi bunun için de bu işe ayrılan ödeneğin dolmamış olması gerekir. Aksi taktirde yüklenicinin sevabına yapması beklenir.

Yine de bu tarz haberler okuyup da üzülmemek gerekir. Zira devlet eliyle yapılan bir işte 1. sınıf imalat beklemek hata olur. Bu işin özünde bu var maalesef. Daha önce burada bu konudan bahsetmiş ve beşiktaş stadyum inşaatının çok güzel ve kaliteli olduğunu anlatmaya çalışmıştım ki demek istediğim tam olarak bu tarz şeylerdi.
                  ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu cümleyi birisi tercüme etsin Allah aşkına...

Bir röportajında Hacıosmanoğlu mu söylemiş ?
                    ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Cümlenin başında "26,5 metre dolgu yapmak çok pahalıya geliyor, bu yüzden başka bir arsaya yapacağız" sonucunu çıkarırken cümlenin sonuna doğru "arsa çok pahalı, dolgu yaparsak daha ucuza geliyor" sonucuna ulaşıyorum.

Bu cümleye benzer söz öbeğini kim bir araya getirdiyse helal olsun, devrelerim yandı.

Yorum

• Turkcell'e sempatim var ama Turkcell bu anlaşmadan kaybeder. Ben anlaşılacağını sanmıyorum. Devlet emri olabilir. Türk Hava Yolları devlet emri ile Süperligde birçok kulübe katkı için sponsor oldu.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Turkcell'e sempatim var ama Turkcell bu anlaşmadan kaybeder. Ben anlaşılacağını sanmıyorum. Devlet emri olabilir. Türk Hava Yolları devlet emri ile Süperligde birçok kulübe katkı için sponsor oldu.
                          bence kazanir
                          tt ve vodafone a karsi isimleri gündemde kalmasinin tek yolu bizim stad

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bence kazanir
                            tt ve vodafone a karsi isimleri gündemde kalmasinin tek yolu bizim stad
                            Galatasaray ile o anlaşma imzalandığı yıl Galatasaray için yükseliş devriydi. Yani TTnet bu anlaşma ile kazanmıştır. Beşiktaş Vodafone anlaşması da aynı paralelde. Beşiktaş'ın önü gerçekten çok parlak. Hemen hemen 4 - 5 Sene avrupa kupalarına katılımları kesin gibi. Şampiyonlar liginde oynama ihtimalleri de var. Vodafone'da bu anlaşmadan kazanır.

Fakat biz mali olarak kötü durumdayız. Avrupa kupalarından men cezası ile karşı karşıyayız. Turkcell bu anlaşmadan pek kazanmayacaktır.
                            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Galatasaray ile o anlaşma imzalandığı yıl Galatasaray için yükseliş devriydi. Yani TTnet bu anlaşma ile kazanmıştır. Beşiktaş Vodafone anlaşması da aynı paralelde. Beşiktaş'ın önü gerçekten çok parlak. Hemen hemen 4 - 5 Sene avrupa kupalarına katılımları kesin gibi. Şampiyonlar liginde oynama ihtimalleri de var. Vodafone'da bu anlaşmadan kazanır.

Fakat biz mali olarak kötü durumdayız. Avrupa kupalarından men cezası ile karşı karşıyayız. Turkcell bu anlaşmadan pek kazanmayacaktır.
                              1 yillik degil ya
                              10 yillik imzaladilar
                              uzun süreli düsün

Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak MetiN08 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hasan Tüncel ‏@hasantuncel61
                                Trabzonspor'un Akyazı Stadının koltukları neden 3. sınıf 1. Sınıf koltukları Trabzonlular hak etmiyor mu ? @Toki_Kurumsal
                                Bu konuda İHO'nun yönetimine girecek olan osman necip sevinc'in de bir vurgusu olmuş . Çim ve kanal konularını aynı şekilde belirtmiş .

Özellikle kanal konusunu çok kez okudum . Önemli bir konu gibi duruyor.

Akyazı ile ilgili olarak yer bilimciler uyarılarını yaparken, Osman Necip Sevinç, üç önemli uyarısı ile dikkat çekti. İşte Sevinç’in üç önemli uyarısı.. “Akyazı Stadında 3 eksiklik mevcuttur. 1-Stadın oturdugu dolgu zemininde yapılması gereken deşarj kanalı projesine tam karar verilemedigi için yapımına da geçilememiş olup şu anda yamaçtan gelen sular ile yağmur suları tamamen stadın temellerine ve saha zemininin altına geçmektedir. Stad zemininde yapılan 3 kazıklarının hesabında sürtünme katsayısı da eklenerek statik hesabı yapıldı ise kazıkların çevresindeki zeminin surekli yıkanması ortaya sorun çıkarabilir. 2- Stad koltukları ihale sırasında 3. sınıf olarak keşife dahil edilmiştir. Trabzonlu 1. sınıf koltuklarda konforlu bir şekilde maç izlemeye layıktır. Bu artışın keşfin içerisine ilavesi ile çözümü mümkündür ve yapılm. 3-Stadin oyun sahasi icin çim disaridan getirilerek serilecek çimdir. Halbuki saha zemini mutlaka hibrit çim olmalıdır. Zira maclar gündüzün kısa gecelerin uzun oldugu yani Güneş'in saha zeminini çok az gördüğü zamanlarda oynanacaktır. Stadın yüksek trübünleri nedeniyle futbol sahasının Güneşi gördüğü süre günlük 3-5 saat civarında olacktir. Güneş panelleri yapılsa bile normal çimin denize de bu kadar yakin bir konumda az Güneş görerek yeterli şekilde hizmet vereceği düşünülemez. Bunun icin keşfin dışında yeni bir ihale ile hibrit çim yapımı mutlaka gündeme alınmalıdır. Aksi takdirde Mersin, yeni açılan Bursa stadlari gibi zemin kısa zamanda bozulur.TOKİ başkanımız Trabzonlu bu kendisinden ısrarla talep edilirse olumlu cevap alınacaktır. Saygılarimla

OKU ve YORUMLA >>>http://www.61saat.com/politik-gugum/...m-h263652.html
                                ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

Çalışıyor...
                                X