İlk olarak tomislav tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.
Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.
Bu arada istediğin gibi cam kaplaması yapıldı stad,biraz olsun mutlu olmuşsundur umarım.Protokol tarafı da camla kaplanırsa senin istediğin gibi olacak.FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak SinanDanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIbrahim başın sağolsun Allah rahmet eylesin geri kalanlara sabır versin.
İlk olarak fanatikdevri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşın sağolsun İbrahim,Allah sabır versin.
Bu arada istediğin gibi cam kaplaması yapıldı stad,biraz olsun mutlu olmuşsundur umarım.Protokol tarafı da camla kaplanırsa senin istediğin gibi olacak.
Onu da yazacaktımda, zaten biliyorsunuzdur diye yazmadım. Güzel gözüküyor. Aşağı kadar indirseler membran ışıklandırmasıyla güzel yansıma yapar cama. Yakından gerçekten daha güzel.
Trabzona giderken iki üçgeni gördüm, dönerken üçdü nedense. Ya da ben mi yanlış gördüm bilmiyorum.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBabannemin cenazesi sebebiyle geleli bir hafta oldu. Gözle görülür bir değişiklik olmadı burda olduğum süre içerisinde. İki direk parçasını birleştirdiler sadece.
Kuzenim Antalyalı bir şirket için çalışıyor. Stadyumun tesisatını döşüyor. Sarıdağlar yetkilisinin en mükemmel işin çıkmasını istediğini, her gelişinde bir kaç işi tekrarlattığını söylüyor. Hedefleri dört dörtlük bir eser ortaya çıkarmakmış.İbom başın sağolsun gardaşım.
Rabbim rahmet etsin,mekanı cennet olsun inşallah.Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.
Yorum
-
İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleStad dan öteye bizim spor kültürünü geliştirmemiz lazım
Almanyada yaşayan atkadaşlar dortmund lever glacbach bilet fiyatları hakkında bilgilendirebilirler mi?
bu standarttir
sadece ingilterede 20 sterline tirmanan yerler var, ama pl dede yani 4,5 sterline bilet satan takimlar var
özellikle münihde kalite fark etmeyen kale arkasinda 7 bin kisilik yer var 7 avroya satilan, hemen yanindaki bölümler ayni kaliteye 25 avro veriyor, kimsede böyle olmaz demiyor"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
-
İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebütün avrupada her büyük takim fakir taraftarina yönelik en azindan stadin %5lik bölümünü 7-10 avroya satmaya calisiyor
bu standarttir
sadece ingilterede 20 sterline tirmanan yerler var, ama pl dede yani 4,5 sterline bilet satan takimlar var
özellikle münihde kalite fark etmeyen kale arkasinda 7 bin kisilik yer var 7 avroya satilan, hemen yanindaki bölümler ayni kaliteye 25 avro veriyor, kimsede böyle olmaz demiyor
Tarftarlık bilincinin yerleşmesiyle bence iletleyen senelerde bu fiyatlar 5-10 tl yukarı cıkarılır
Nasıl otelcilik de en kötü oda boş odadır hesabı tribünde de en kötü koltuk boş koltuktur
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi 41.461
İlk olarak Ertan 51 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbom başın sağolsun gardaşım.
Rabbim rahmet etsin,mekanı cennet olsun inşallah.İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbrahim kardeşim, başın sağolsun . Allah sabır versin .Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
Yorum