Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ya su baslikta okudugum her mesaj icimdeki aciyi bir kat daha büyütüyor. hknsngr kardesimiz elinden geleni yapiyor ama ufukta isik görünmüyor.

Gecenlerde saka olsun diye yazdim, simdi ciddi olarak sormak istiyorum.

Ali Ibrahim Agaoglu

Kendisi hem oflu, hem insaatci hemde milyarder, birde Ahmet Agaoglunun abisi.

Bu beyfendilerden yardim istesek olmaz mi?

Yani bunlar isin yarisini üstlensinler devlette yarisini. Malzeme,insaat felan Agaoglu üstlenir, arsa meselesini devlet, geriye kalan su doldurmaymis vs. paralarinida dengeli bir sekilde bölüsürler olmadi avni akeri felan veririz, sms kampanyasi felan yapariz ne bilegim. Karsiliginda isim hakki agaoglunun olur, devlet zaten her durumda kar ediyor.

Gercekten bmn olarak kampanya gibi bir sey yapsak, ciddi ciddi Agaoglulardan yardim istesek olmaz mi? Ne bilegim toplu halde ziyaret, mail bombardimani, telefon bombardimani gibi vs.

Bilmiyorum etik olur mu veya dogru olur mu ama böyle giderse hakketen 10 sene icinde bu stadyum meselesi bitmez.

Korktugum mesele su, simdi tamam felan diyecekler ve diyiyorlar zaten, iste simdilik stat üstü kapansin felan, sonra sadece biraz daha ek felan yapsak yeterli olur gibisinden en az bir 5 sene gecer. Sonraki 5 sene icinde istedigimiz stad degilde, 30 binlik 2.derece bir stat yaparlar hepten kanser oluruz allah korusun.

Acikca söyleyegim, ben ek mek kabul etmiyorum, stadin üstüde kapatilmasin, garaj marajada gerek yok. Avni Aker Avni Akerdir, yama yapilcak bir yer degil. Devlet utansin kendisinden, biz niye utaniyoruz da ört baz etmeye calisiyoruz?
    Eger o planlanan seyler gerekli olsaydi, simdiye kadar yapilmislardi. Demek ki gerekli degilmis ki yapmadilar, simdi avutmak ve uyutmak icin yapiyorlar.
    Tabi herkes gibi bende isterim sahamiz söyle güzel olsun böyle güzel olsun ama böyle göz yummayla bir yere varamayiz.

Ya Avni Aker böyle kalir, nasil simdiye kadar idare ettiysek, firtina gibi estiysek, yada komple yeni stad yapilir. Bunun ortasi yok arkadas. Ayni forma meselesi gibi. Böyle seylerde büyüklügümüzü koyamadigimiz icin onca sene cile cektik, artik degismenin zamanidir bence.

saygilar
    En son cerasus tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 05:06.

Yorum

• İlk olarak hknsngr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sevgili Mahmut, otogar alanı o ebatlardaki bir stat için yeterli gözükmüyor. Aslında Trabzonspor'un M.Ali Yılmaz Tesisleri de düşünülebilirdi ancak biliyorsunuz havalimanına 2. pist yapılmak isteniyor. Şimdi bahsettiğiniz otogar oradan taşınacaksa belediyenin burayı Avni Aker ve berisiyle beraber yeni stat için elden çıkarması güzel olurdu. Ancak hükümet partili belediye adayının seçilemeyeceğini sölüyorsunuz. Aslında Sevgili Mahmut, Trabzonspor seçimlerden sonra seçileceğini söylediğiniz muhalefet partili belediye başkanının kapısını çalıp bir iki ricada bulunabilse ve cebinde de 10 milyon Lira olsa şöyle bir şey yapabilir: Daha önce senin önerdiğin Söğütlü'deki atletizm pistli stadın değeri 10 milyon Lira, hani şu 5 binlik yapılacak stat, sanıyorum buranın mülkiyeti de GSGM'ye ait. Trabzonspor, Belediye'den işte bu stadı 2011 olimpiyatlarından sonra yeniden inşa etmek üzere bir arazi bulmasını talep etse, Avni Aker ve berisinin satılmasıyla da yeni stat Söğütlü'ye inşa edilebilir... Galatasaray'ın stadı gibi, tüm otopark stadın altına alınır. Şu seçim netleşsin, biz de bu projeyi netleştirelim; ne dersin?

Ama bu proje Avrupa Şampiyonası ev sahipliği için pek de cazip olmayabilir, sadece yeni ve modern bir stat için ideal gözüküyor.

Trabzonu biliyorsundur Havalimanı gectikten sonra Şana'ay gelmeden Türk Telekomla özel üniversitenin o arada stada elverişli alanlar bulunuyor ama üzerlerinde yine devlete ait binalar mevcut ama bi sorun daha cıkıyo ortaya denize paralel stad olur gibi geliyo ve buda futbolcuların gözüne güneş vurması demek oluyo Ah şu dünya ticaret merkezi nerden diktiler seni ora Mehmet Ali Yılmaz tesisleri dedinde Havalimanı büyültülünce tesisimiz kalmıyo ve burdan gelecek parada basit bi para degil Akyazı'yı 2 kere doldurur eger duyulan miktarsa.

Volkan Başkanım cok büyüt hata yaptı aslında. Yeni belediye binasına alışveriş merkezi koyması Avni Aker'in degerini düşürdü. Neden diye soracak olursanız alacak olan özel firma büyük bi ihtimalle alışveriş merkezi yapacak. Ondan dolayıda bu riski göze almayabilirler.

hknsngr abimizin dedigi gibi secim netleşsin bizde projeyi netleştirelim. Pazartesi günü herkesi fikriyle burada görmek ümidiyle...
      En son Mahmut Yılmaz tarafından düzenlendi; 27.03.2009, 06:08.

Yorum

• Dün başbakan noktayı koydu !

Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan dün Show Tv'de yaptığı açıklamada SİVAS spor için bir dizi övgüler yağdırdı ve Sivas spora yakışan bir stadyum yapacaklarını ve Stadyumun yerini aldıklarını açıkladı...

Not: Eee şimdi alalım yorumları tabii sivas stadyumu haketti sivas bu ülkede futbol tarihi yazmış altın sayfalara imza atmış ve avrupada devleri dize getirmiş bir spor klubüdür

İnşallah Trabzonsporumuzda sivasspor kadar başarılara imza atar da bir Stadyumu hakederiz

Yorum

• Sivas stadının arazisi para ediyor ama bizm stadın arazisi para etmiyor öyle mi ?? Erbakan hoca'nın da dediği gibi hadi ordan.
          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sivas stadının arazisi para ediyor ama bizm stadın arazisi para etmiyor öyle mi ?? Erbakan hoca'nın da dediği gibi hadi ordan.

Sivas'ın yapmak istedi stad 80 trilyon senin yapmak istedin stad 200 milyon dolar aradaki farka bak daglar kadar ...

Yorum

• Kendisi hem oflu, hem insaatci hemde milyarder, birde Ahmet Agaoglunun abisi.
              Ali Ağaoğlu ile Ahmet Ağaoğlu'nun hiçbir akrabalık bağı yok.. Bunu kendisi açıklamıştı.. Biri inşaat sektöründe olan ailenin bireyi, diğeri ise armatör bir aileden gelmekte..
              Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• İlk olarak Mahmut Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Sivas'ın yapmak istedi stad 80 trilyon senin yapmak istedin stad 200 milyon dolar aradaki farka bak daglar kadar ...
                200 milyon dolarlık stadyum ha vay be nasıl birşeymiş bu !! 320 trilyon dile kolay.

Yorum

Arkadaşım 1 yıldır burda bişey anlatılmaya calışıyor. Stadı devlet yapmıyor. Devlet Sivas'ın stadını Sivas'a veriyor. Al kardeşim diyor burası senin. yap başka yerde stadını. Trabzon'a da veriyor ama yetmiyor. Fatih Mahallesini nerdeyse verdi ama yetmiyor yetmiyor yetmiyor. Tek care belediyenin işin icine girmesi ama belediyeyide bırakmıyorlar. Akp yapmak istiyor adamlar düşünüyolar Volkan Başkan yaptımı olanak sagladımı belediye başkanlıgını unuturuz diyolar. Belediyede farklı bi yer gösteremiyor yada orayıda satıp gelirini Trabzonspor'a verdirtmiyolar. Zaten stad yapılsada Akyazı'ya yapılmıycak yapmıycaklar yapamazlar. basit bi proje degil. Farklı bir arazi üzerine yada kazıklı proje yapılır.

Arkadaşlar otogarın oldugu yer ne kadar bilgisi olan varmı? Oraya stad sıgmaz ama oranın yanındaki konutlardan bazılarını aldımı oraya gayet güzel stad olur düşüncesindeyim. Yer Belediyeye ait. O konutların alımınıda Trabzonpor kasasından gercekleştirebilir. Stadıda AvniAkerin arazisinden gelen parayla yapabilir. hknsngr arkadaşım bi zahmet bi projede oraya baksan orayı düşünerek hazırlasan nasıl olur ?

Birde arkadaşlar Şu var egerki otogarın arazisi Trabzonspor'a verilirse cok büyük bi kaynak olur. Yeri bakımından Avni Akerin yerinden daha degerli bir arazi. Degirmendere kentsel dönüşüm projesini hayata gecirebilirlerse belkide Avni Aker ve Yavuz Selim'in degeri kadar bi deger yapabilir.
                  arkadasim senide anliyorum ama sivasin stadinin arsasiyla avniakerin arsasinin degerleri arasinda bence fark yoktur,,hatta trabzon sivastan daha gelismis bir yerdir..bizim hatamiz sanki trabzonda sadece akyazi varmis gibi baska arsa yokmus gibi davranilmasi...
                  tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• ben yer yok arsa yok laflarına ınanmıyorum bende trabzonluyum kardesım bende ıyı bılıyorum trabzonu yer yoksa yıkarsın bınaları yaparsın stadı kentsel donusumde nasıl bınaları ortadan kaldırıyorlar bu iş içinde ev sahıplerıne arsa sahıplerıne ederini verirsin stadını dikersin bu o kadarda zor bir iş değil yeterki finansman saglansın yapmaya niyetli bir klüp olsun ve devlet bu işe sahip çıksın gerisi zaten gelir ....
                    u will need justice at the end..

Yorum

200 milyon dolarlık stadyum ha vay be nasıl birşeymiş bu !! 320 trilyon dile kolay.
                      Olimpik stad teranesinden türetmiş herhalde.. Atatürk Olimpiyat Stadının kopyasını yapmayacağız yahu ne diyorsunuz..
                      Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Denizin üstüne stadyum yapmak pahalı bahanesi beni delirtiyor kim istiyor deniz üstünde stadyum yok mu 1 tane stadyum için arsa belediye hiç suya sabuna dokunmuyor bu arsayı belediyenin bulup gelin yapın demesi lazım.Kayseri örneğindeki gibi.

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ben yer yok arsa yok laflarına ınanmıyorum bende trabzonluyum kardesım bende ıyı bılıyorum trabzonu yer yoksa yıkarsın bınaları yaparsın stadı kentsel donusumde nasıl bınaları ortadan kaldırıyorlar bu iş içinde ev sahıplerıne arsa sahıplerıne ederini verirsin stadını dikersin bu o kadarda zor bir iş değil yeterki finansman saglansın yapmaya niyetli bir klüp olsun ve devlet bu işe sahip çıksın gerisi zaten gelir ....

kesinlikle haklisin ..yeterki yapilmak istensin..asbaskanimiz avniakeri ve yavuz selimi yiktirmak istemiyoruz diye aciklama yapmisti..ortada biseyler dönüyo ama anlamis degilim..biraz once yapilan bi anket sonucunda akpnin trabzonda kazaniliacagi yaziyordu..hayirlisi neyse trabzonsporumuz icin o olsun

Yorum

Denizin üstüne stadyum yapmak pahalı bahanesi beni delirtiyor kim istiyor deniz üstünde stadyum yok mu 1 tane stadyum için arsa belediye hiç suya sabuna dokunmuyor bu arsayı belediyenin bulup gelin yapın demesi lazım.Kayseri örneğindeki gibi.
                            suanki belediyenin en buyuk projeleri meydan parki gibi yerleri duzenlemek..kucuk ve onemsiz stad projesiyle ilgilenmiyorlar..hatta agzina almiyorlar

Yorum

Kazikli proje yaparsan 100 Milyon Dollar DOLGU yok o projede...yarisi zaten avni aker-yavuz selim-kapali spor salonu karsiyiol...
                              ...TRABZONSPOR...
                              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak Luckdown tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Olimpik stad teranesinden türetmiş herhalde.. Atatürk Olimpiyat Stadının kopyasını yapmayacağız yahu ne diyorsunuz..

Arkadaşım dolguyu katsana işin icine bak bakalım ne kadar tutuyor. 200milyon dolar belki tutmaz ama şunu bilinki 250 trilyondan aşşada olacagını sanmıyorum. Sivas'ın stadı şehir merkezinde ondan dolayı para ediyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X