Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga Kurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Akyazının isim hakkını Denizbanka vermişiz başkan öyle söylemiş?
    İsim hakkından gelecek "gelir" DenizBanka temlikli...
    "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Şu büyük prekastlar stadın tepesine takılıyor koruluk diye herhalde.
      Biz dar sokaklarında
      Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• tahminim doğruymuş o geniş prekastlar en tepeye yerleştiriliyor. bu iyi oldu hem en tepede geniş bir alan kaldı hem yüksek bir duvarla güvenlik sağlandı hem de rüzgarın direk içeri girmesi engellenmiş oldu.

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          O çok beğendiği karga arena TRABZON'a yapılsa bu seferde bu ne biçim proje böyle stadmı olur AKYAZI daha güzelmiş gibi abuk subuk yorumlar yazardı bu çok bilmiş muhalif sesler....
          Sizi,bu konuda bir kez daha uyarmıştım.Sizinle aynı görüşü paylaşmayan insanlara sürekli olarak bu şekilde yorum yapıp,tartışma ortamı yaratıyorsunuz.Bir kez daha şahit olursam gereğini yapacağım....

Kimse kimseyi tahrik etmesin ......
          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• iyidir iyi, gıcır gıcır stad işte
            Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Deniz tarafı kale arkası prekasti döşemesi neredeyse bitmiş artık maraton kaldı.tahminim 2-3 hafta rahat sürer maraton preskasti.
              Biz dar sokaklarında
              Dinmeyen yağmurunda

Yorum

• Sizin dikkatinizi çektimi bilmiyorum da tribünlerden acil durumlarda sahaya inilmesi için kapılar yapılıyor bizim stadyum da yedek kulubelerinin arkasındaki prekastlarda kapı için boşluk brakılmış ama kale arkalarında böyle bir şey düşünülmemiş. başka stadyumlarda prekastlar o kapı boşlukları düşünelerek imal ediliyor. Bizimkinde oraya bazı avrupadaki stadlarda olduğu gibi merdiven yapmazlar umarım. birde sarıya boyarsalar felaket olur.
                “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak farozlufatih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  O çok beğendiği karga arena TRABZON'a yapılsa bu seferde bu ne biçim proje böyle stadmı olur AKYAZI daha güzelmiş gibi abuk subuk yorumlar yazardı bu çok bilmiş muhalif sesler....
                  Aynen öyle. Çünkü Beşiktaşın projesi, yerinin tarihi dokusunu bozmayacak şekilde projelendirilmesi istendi. Akyazıda ne işi var öyle bir projenin.

Yorum

• bu resimdeki boşluklardan bizde yok sonra merdiven yapmasalar zeminden prekastın hizasına kadar
                    “Yolun karşısında söylediklerini anlamayan biri varsa en iyi cevap susmaktır.”

Yorum

• İlk olarak kyodou tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Görmek istediğin şey ne önce ona karar ver. Yemin ederimki Vodafone Arena ile Akyazıyı takas etmek istemezdim. Bjk nin stadı komik ötesi birşey olmuş. Ne abartıyosunuz bu kadar anlamış değilim.
                      bu mesajı ciddi mi yazdın açıkçası emin olamadım.ben stadın maketine bile özen göstermemişler demişim sen bana stadın fotosunu paylaşmışsın ne alakası var şimdi bunların ?

Tamam maket de on numara olmuş hele o kullandıkları kartonlar muazzam kalitede..

Yorum

• Dün akyazı stadını ilk kez içerden canlı görme şansım oldu
                        Platform ve içerdeki ambians harika hiç üzülmeyin stad kötü oluyor sanmayın
                        Hele tüm kompleks ( stad platform alışveriş mekanları lokantalar ve deniz kenarı olması vs)
                        İnanılmaz güzel olacak
                        Localar ucuz malzeme ile ve pek albenisi olmayacak şekilde oluyor Toki işi olduğundan
                        Ama TS stadı alınca localara mutlaka revizyon yapılacaktır
                        Çatı ancak 1 ay sonra başlayacak
                        Çimlerin sezon açılışına yetişmesi mümlün değil dedi ilgili kişi
                        Eğer serme yapılırsa yetişir ama ekme çim olacaksa 6 ay lazımmış

Özetle ambians harika o kadar karamsar olmayın ve stadı bir gezin diyorum
                        Fikirler değişecek emin olun
                        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• Avni Aker türbinleri gibi olmuş bu başlık

Yorum

• bekir kardes bugun foto yok mu? yeni bilgi,ozellikle catiyla alakali...

Yorum

• Malesef saglık sorunlari nedeniyle istanbuldayım arkadaslar.

Yorum

• Gecmis olsun abi
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

Çalışıyor...
                                X