Bu şekilde bir kaç çalışma yapıp uygulasalar Akyazıya. Bu denli büyük bir projeye yapılan Peyzaj çalışması basit kaçıyor. Yanı başımızda bulunan Batum da bu gibi bir çok görsel çalışma yapılmış durumda bizde neden olmasın. Dolgu alanındaki o yapmacık peyzaj çalışmaları yerine stadyumu dahada özel yapacak bir kaç proje uygulanmalı diye düşünüyorum. Bunu uygulayacak vizyon var mı yok mu onu bilemem.!
Bunların olabilmesi için illa kumarı serbest mi bırakmak lazım yahu
Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.
Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor
Stad çok tatlı görünüyor ya, gitgide daha çok seviyorum. Şu membran da düşündüğüm kalitede olursa (Mersin'deki gibi transparan olmazsa) çatı belki de en çok seveceğimiz bölümü olacak stadın. İbrahim bile sevecek, o derece Canlı görseniz bana hak verirsiniz, özellikle güneşli havalarda, denizin yanında bembeyaz bir çatı... Harika görünecek.
Ben de başka bir çatı tasarımı istemiştim baştan beri ama bu çatı "cuk" oturacak o deniz kenarına, çıplak gözle bakınca cidden daha güzel görünüyor stad, fotoğraflar tam o duyguyu veremiyor
Çok haklısın resimden heybeti güzelliği belli olmuyor yakından görmek gerek. Bana nasip oldu inşallah diğer arkadaşlara nasip olur .
Sedat Abi sevmeden, o stada stad demem ben
HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!
Şunlar ne ola ki? Daha önce gözünüze çarpmış mıydı hiç?
Bana herşey çatıyı hatırlatıyor
Orada çatı olmaz Düşündüm ve mantıklı bir cevap buldum O kısımlar prekast takılırken işçilerin güvenliğini sağlayacak emniyet kemerlerinin bağlı olduğu çelik halatlar olabilirler diye düşünüyorum güvenli bir yol gibi yani
En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 19.10.2014, 02:43.
Orada çatı olmaz Düşündüm ve mantıklı bir cevap buldum O kısımlar prekast takılırken işçilerin güvenliğini sağlayacak emniyet kemerlerinin bağlı olduğu çelik halatlar olabilirler diye düşünüyorum güvenli bir yol gibi yani
Yol tarafı kale arkasında var mıydı bunlardan aceba??? İlk defa farkettim de ondan şey ettim
Yorum