Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• japonlara bir gemi yaptirsak stadyum seklinde ve gemin icinde limanda yapsak maclarimizi nasil olurdu?

Yorum

• Konyada bile proje bitme aşamasında kayseri stadı bitirdi gs çok şaibeli başladı .Biz ise hala başlayamadık artık bir yerlerden başlanması lazım
      TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Pek çok kişi daha böyle düşünüyor . Hatta bu rantında iki boyutu var . Birincisi hükumetin bu rantın oluşmasına zemin hazırlaması . Diğeri ise devlet diğer bütün emsal projelerde arazi hibe ederken , Akyazı projesinin gerçekleştirileceği alanın maliyetinide yüklenici firmaya yıkmak istemesi . Hal böyle olunca da , hiç bir şirketin projeye talip olmaması doğal .
        ama abi devlet arazi hibe ederken kasasından para çıkmıyor ki. Trabzonda da uygun bi arazi olsa ve orayı bize hibe etmeseler sana katılırım ama böyle bi durum yok ortada. devlet sadece arazi hibe ediyor, kimseye para vermiyor. bize para verip dolguyu yapması adaletsizlik olur diye düşünüyorum.

ancak bu dediğim normal klup stadları için geçerli. oysa bizim elimizde olimpiyat gibi bir koz var. devlet istese bu olimpiyatı gerekçe göstererek bize dolgu konusunda yardım edebilir pekala. ama olmuyor. hatta hacısalihoğlu avni aker yıkılmadan stad yapılsın falan diyor. böyle saçma bişey olur mu abi ya, ev mi yapıyoruz, bu kadar basit mi yani.

ben yine hep dediğimi diyorum, biz birlik olamıyoruz, birlik olamadığımız sürece de bu iş böyle sürüncemede kalır.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ama abi devlet arazi hibe ederken kasasından para çıkmıyor ki. Trabzonda da uygun bi arazi olsa ve orayı bize hibe etmeseler sana katılırım ama böyle bi durum yok ortada. devlet sadece arazi hibe ediyor, kimseye para vermiyor. bize para verip dolguyu yapması adaletsizlik olur diye düşünüyorum.

ancak bu dediğim normal klup stadları için geçerli. oysa bizim elimizde olimpiyat gibi bir koz var. devlet istese bu olimpiyatı gerekçe göstererek bize dolgu konusunda yardım edebilir pekala. ama olmuyor. hatta hacısalihoğlu avni aker yıkılmadan stad yapılsın falan diyor. böyle saçma bişey olur mu abi ya, ev mi yapıyoruz, bu kadar basit mi yani.

ben yine hep dediğimi diyorum, biz birlik olamıyoruz, birlik olamadığımız sürece de bu iş böyle sürüncemede kalır.
          bence hacisalihoğlu 5 yıldır oyalandığımızı artık gördü ve söylenmesi gerekeni söylüyor.orayı yapmayacaksınız bari avni akeri modernize edin diyor.

Yorum

• Anlayin artik da!!!

beyler bakın ben size çok açık bir şey söyleyeyim! olay şu: akyazı için kıyı kenar kanunu değiştirildi ama nasıl değiştirildi bilmiyoruz. diyor ki stad veya konaklama için inşaat yapılabilir. yani ortada büyük bir rant var aslında. peki başka ne deniyor avni akeri modernize edeceğiz. aslında baştan beri plan buydu! avni aker yeni bir stadın maliyetinin 1/5 ine (en çok) modernize edilir böylece trabzonsporun gazı alınmış olur ama akyazı, kanun izin verdiği için birilerine konut inşası için peşkeş çekilir!!olay bu kadar basit! anlayın artık da!!!!
            En son kalavara tarafından düzenlendi; 27.01.2009, 11:14.
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

• İlk olarak Stad tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yani özel sirkete Avni Aker arazisi verilse adamlar bize satd yapabilir.
              Hocam sorun o zaten. Al stad arazisini karşılığında yeni stad yap diyecekleri şirketi bulamıyorlar. Devlet bu kriz döneminde kolay kolay stad yapmaz. Yapılacak yeni stadların hepsinde aynı mantık güdülüyor. Avni Aker arazisine bir talip bulunamadığı sürece devlet stad yapmaz.
              Get up, stand up: dont give up the fight!

Yorum

• devletin satad yapmiyacaklarini biliyorlar bizimkiler....avniakeri midernize edicekler..fenerinki gibi olacaginida sanmiyorum...derme catma olacak..demekki biz haketmiyormusuz stadi..kayseri bursa antalya ediyoo ..yaziklar olsun
                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

• stad mi?sampiyonluk mu?
                  IKISIDE
                  [T][S]

Yorum

• neredeyse çoğu anadolu takımları yeni stadlarına kavuştu.en son kayseri kadir has stadı.ve kayserinin bizim kadar taraftar potansiyeli olmamasına rağmen. biz daha ne bekliyoruz.hadi kriz ortamındayız şuan hep bahne mi olucak yanii.avni akeri ne kadar modernize edelerse etsinler pek değişen bişi olmayacaktır.tarbzon halkına daha doğru dünyadaki tüm trabzonspor taraftarına layık bir stad yapmaları şart.
                    Football İs My Life

Yorum

• kampanya başlatsınlar. hesap açtırsınlar herkes maddi destek versin. milyonlarca ts taraftarı en azından 25 30 milyon dolar toplayabilir. bizim iş adamlarımız ,siyasilerimiz ünlülerimiz... sadece bu konuda yetrli olur isterseler. hatta futbolcularda birer defa ödenklerini kulübe bıraksınlar. geri kalnıda stadın yeri karşılıyormuş zaten.
                      YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak wolf_TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        bence hacisalihoğlu 5 yıldır oyalandığımızı artık gördü ve söylenmesi gerekeni söylüyor.orayı yapmayacaksınız bari avni akeri modernize edin diyor.
                        avni akerin modernizasyonunu da devlet mi yapacak yani? bütün şehirlerin stadını yapmak zorunda o zaman. modernize edeceksek kendi imkanlarımızla edecez.

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kampanya başlatsınlar. hesap açtırsınlar herkes maddi destek versin. milyonlarca ts taraftarı en azından 25 30 milyon dolar toplayabilir. bizim iş adamlarımız ,siyasilerimiz ünlülerimiz... sadece bu konuda yetrli olur isterseler. hatta futbolcularda birer defa ödenklerini kulübe bıraksınlar. geri kalnıda stadın yeri karşılıyormuş zaten.
                          abi 6761'e kaç mesaj atıldı? bu tip bağışlarla falan bu iş olmaz. tek ihtimal Trabzonlu büyük inşaat firmlarından biri veya birkaçı bu işe zarar etme pahasına girecek, ancak böyle olur. ama Trabzonspor sevgisi bu kadar büyük olan bi işadamımız var mı bilemiyorum.

Yorum

• kazikli stada dolgu gerekmiyordu... sadece stad olmuyormu ozaman???

Yorum

• Ali Ağaoğlu dünyanın inşaatını yaptı İstanbul'da Trabzon'a çivi çakmadı daha alsın Avni Aker'in yerini hem oraya bir yatırım yapsın hemde yeni stadyuma katkıda bulunsun diyeceğim ama nerdeee.
                              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ali Ağaoğlu dünyanın inşaatını yaptı İstanbul'da Trabzon'a çivi çakmadı daha alsın Avni Aker'in yerini hem oraya bir yatırım yapsın hemde yeni stadyuma katkıda bulunsun diyeceğim ama nerdeee.
                                O adamlar ancak lafta yardımcı olurlar ancak sıra icraata geldimi tık yok.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X