Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Deniz kenarı olacagı için muhafazlaı bir yer olması gerekir.Arka kısımı cam kaplama yapmak lazım deniz manzaralı...Biraz daha estetik bir görünüm verilebilir.Üstü kapalı olması dahada harika olacaktır....
    ßoRDo OF mAvİ
    HERYER RENGARENK 2 RENK
    BORDOMAVİ
    OFLAZ

Yorum

• Dün gece, lodostan dolayı Kadıköy İskelesi batmış.

Lodossa Karadeniz'de binbir türlü fırtınası var kış aylarında.

Şu direklerin üstünde olan projeden tırstım şimdi biraz.

Neyse, dolgu yapılacak deniliyor her ne kadar yetkililerden birşey duymasak da.
      A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

• O stadın giriş çıkışı zor olmaz mı?

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          italyada en çok tarftara sahıp kulup juvedir.Sadece Toro sehridinin yüzde 70'lik dilimi torinoludur.Juve deplasman sıkıntısı çekmez.. 1995 de juve yonetımı karar almıstı,avrupa maçlarımızı guseppe meazzada oynıyalım diye,ve butun maçlarda çakılı 83 bin kişiye oynadılar.Della alpinin dolamamı seblerinden biriside stadyumun sehire çok fazla uzak olmasıdır,tıpkı bizim olimpiyat satdyumu gıbı,birkaç kez gittim emin olun yol bıtmıyor hay senin maçınada sanada diyebiliıyorsun..yani juve tarftarı yok yada az değil bilakis en çok tarftara sahıp takım.
          taraftar sıkıntısı çekmek taraftar az olması demek degildir.taraftar sempatzan degildir
          I am titanium

Yorum

• ya su kayserının stadı onlara cok fazla gelır onlar ne yapacaklar kı o stadı anlamadım Ama bızımkı de cok sıradısı duruyor
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O stadın giriş çıkışı zor olmaz mı?
              Avni Aker'den daha zor olmaz

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sen bana neden kızdın şimdi ?

klavyemden akyazı cümlesi bile çıkmadı?

Arkadas juve traftarının olmadığını soyledi bende açıklık getırdım,sehire uzak dedim o yuzden gıtmıyor tarftarı dedim..

yani şaşırdım açıkçası
                Yanlis anlama, sadece sen Italyada oldugun icin sana sormak istedim.
                Google Earthe göre sehir merkezden (Centro) Delle Alpi 5,5km ve Olimpico 4km uzakta. Yani esas okadar uzak degil Delle Alpi?!?!

Yorum

• bence bizim yapılacak stad kayseridekinden çok daha güzel ,sade ve şık ayrıca deniz üstünde olması heyecan verici.
                  Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    ben stad böyle görünecekse güzel olmaz tipi hosuma gitmedi kayserinin stadina bak tam bir arena ama böyle bir stad rakip takimi hic baski altina alacak bir atmosfer yapmaya müsayit degil bence.
                    sadece dıştan görünüşünün olduğu bir fotoğrafla bu kanıya nasıl varabildin...kayserinin stadyumu 35 bin kişik bizimkisi 40 bin kişilik olacak..

Yorum

• Bizim stad yapılsın Kayseri'nin stada bin basacak

Ama onların stadının da hakkı yenmez çok güzel olmuş.
                      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sadece dıştan görünüşünün olduğu bir fotoğrafla bu kanıya nasıl varabildin...kayserinin stadyumu 35 bin kişik bizimkisi 40 bin kişilik olacak..
                        evet aynen katılıyorum.

ayrıca kayserinin stadı 35.000 bile değil. 32.800küsür. 33.000 bile değil yani. hatta proje tabelasında 32.000 yazıyo. proje bedeli ise 56.900bin lira olarak görünüyo. bu bedele diğer tesisler dahil mi bilemiyorum. biz ise 100milyonlardan bahsediyoruz. bizim stadın sadece çatısı bozuyo işi geri kalanı kayserininkinden daha iyi olacaktır.
                        En son f1bekir tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 13:37.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          evet aynen katılıyorum.

ayrıca kayserinin stadı 35.000 bile değil. 32.800küsür. 33.000 bile değil yani. hatta proje tabelasında 32.000 yazıyo. proje bedeli ise 56.900bin lira olarak görünüyo. bu bedele diğer tesisler dahil mi bilemiyorum. biz ise 100milyonlardan bahsediyoruz. bizim stadın sadece çatısı bozuyo işi geri kalanı kayserininkinden daha iyi olacaktır.
                          kalite olarak bizim stad daha iyi olabilir maliyet ve kapasite olarakta daha iyi olabilir ama ben görünüs bakimindan demistim. bu proje fotografinda bizim stad cok düz ve sade görünüyor tamam bir fotografla degerlendirilemez ama ilk görünüs öyle duruyor.

Yorum

• kayseri'nin stadı çok güzel görünüyor.
                            bizimki ise proje resminden göründüğü kadarıyla oval.
                            ben kare olmasını isterdim.(ingiliz stili.)
                            ama şu an kendimi onun sadece bir proje resmi olduğunu aslında kare olacağını hayal ederek avutuyorum.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              kalite olarak bizim stad daha iyi olabilir maliyet ve kapasite olarakta daha iyi olabilir ama ben görünüs bakimindan demistim. bu proje fotografinda bizim stad cok düz ve sade görünüyor tamam bir fotografla degerlendirilemez ama ilk görünüs öyle duruyor.
                              evet buna bende katılıyorum. ama herşey çatıdan kaynaklanıyor. çatı stadı gizliyor. çatı değişirse stadın ne kadar güzel olduğu ortaya çıkacak. birileri sesimizi duyar inşallah.

Yorum

• Bu gelişmelerle, Trabzon, karadeniz'in en gelişmiş şehri olma yolunda Samsun'u solda sıfır bırakabilir.
                                A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X