Deniz kenarı olacagı için muhafazlaı bir yer olması gerekir.Arka kısımı cam kaplama yapmak lazım deniz manzaralı...Biraz daha estetik bir görünüm verilebilir.Üstü kapalı olması dahada harika olacaktır....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Dün gece, lodostan dolayı Kadıköy İskelesi batmış.
Lodossa Karadeniz'de binbir türlü fırtınası var kış aylarında.
Şu direklerin üstünde olan projeden tırstım şimdi biraz.
Neyse, dolgu yapılacak deniliyor her ne kadar yetkililerden birşey duymasak da.A Revolution without dancing is a Revolution not worth having.
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleitalyada en çok tarftara sahıp kulup juvedir.Sadece Toro sehridinin yüzde 70'lik dilimi torinoludur.Juve deplasman sıkıntısı çekmez.. 1995 de juve yonetımı karar almıstı,avrupa maçlarımızı guseppe meazzada oynıyalım diye,ve butun maçlarda çakılı 83 bin kişiye oynadılar.Della alpinin dolamamı seblerinden biriside stadyumun sehire çok fazla uzak olmasıdır,tıpkı bizim olimpiyat satdyumu gıbı,birkaç kez gittim emin olun yol bıtmıyor hay senin maçınada sanada diyebiliıyorsun..yani juve tarftarı yok yada az değil bilakis en çok tarftara sahıp takım.I am titanium
Yorum
-
İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO stadın giriş çıkışı zor olmaz mı?
Yorum
-
İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesen bana neden kızdın şimdi ?
klavyemden akyazı cümlesi bile çıkmadı?
Arkadas juve traftarının olmadığını soyledi bende açıklık getırdım,sehire uzak dedim o yuzden gıtmıyor tarftarı dedim..
yani şaşırdım açıkçası
Google Earthe göre sehir merkezden (Centro) Delle Alpi 5,5km ve Olimpico 4km uzakta. Yani esas okadar uzak degil Delle Alpi?!?!
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben stad böyle görünecekse güzel olmaz tipi hosuma gitmedi kayserinin stadina bak tam bir arena ama böyle bir stad rakip takimi hic baski altina alacak bir atmosfer yapmaya müsayit degil bence.
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesadece dıştan görünüşünün olduğu bir fotoğrafla bu kanıya nasıl varabildin...kayserinin stadyumu 35 bin kişik bizimkisi 40 bin kişilik olacak..
ayrıca kayserinin stadı 35.000 bile değil. 32.800küsür. 33.000 bile değil yani. hatta proje tabelasında 32.000 yazıyo. proje bedeli ise 56.900bin lira olarak görünüyo. bu bedele diğer tesisler dahil mi bilemiyorum. biz ise 100milyonlardan bahsediyoruz. bizim stadın sadece çatısı bozuyo işi geri kalanı kayserininkinden daha iyi olacaktır.En son f1bekir tarafından düzenlendi; 22.11.2008, 13:37.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet aynen katılıyorum.
ayrıca kayserinin stadı 35.000 bile değil. 32.800küsür. 33.000 bile değil yani. hatta proje tabelasında 32.000 yazıyo. proje bedeli ise 56.900bin lira olarak görünüyo. bu bedele diğer tesisler dahil mi bilemiyorum. biz ise 100milyonlardan bahsediyoruz. bizim stadın sadece çatısı bozuyo işi geri kalanı kayserininkinden daha iyi olacaktır.
Yorum
-
İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekalite olarak bizim stad daha iyi olabilir maliyet ve kapasite olarakta daha iyi olabilir ama ben görünüs bakimindan demistim. bu proje fotografinda bizim stad cok düz ve sade görünüyor tamam bir fotografla degerlendirilemez ama ilk görünüs öyle duruyor.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum