Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Wowturkey Burakhatay adli kullanicidan alintidir

Yorum

• Burası Trabzon. Efsaneler bitmez sadece şekil değiştirir. Sahaya çıkarken çıkış kapısının üstünde bu yazı yazmalı.Mükemmel olur

Yorum

• Arkadaşlar bugünün fotoğrafları imzamdaki linklerdedir.

Yorum

• İlk olarak Cem Zırıh tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stadin tahmini teslim tarihi bellimi ?
          Resmi olarak Mayıs 2015.

Yorum

• Fotoğraflar herzamanki gibi harika baya ilerleme olmuş. Teşekkürler F1Bekir

Bizim tribün duvarları kaç metre olacak ? Şunun gibi olmayacaktır umarım ..

En son Fatih Kuloğlu tarafından düzenlendi; 26.04.2014, 18:05.
            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Stadın mimarı burada bir arkadaşa mail ile bilgiler vermişti tribünler zeminden 30 ya da 35 cm yükseklikte başlayacak demişti neredeyse saha ile sıfır.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak Hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Stadın mimarı burada bir arkadaşa mail ile bilgiler vermişti tribünler zeminden 30 ya da 35 cm yükseklikte başlayacak demişti neredeyse saha ile sıfır.
                Yok artık. Yanlış hatırlıyorsundur o kadar olmaz. Premier Ligde değiliz Maraton hadi normalde kale arkasının 30 cm olmasına imkan vermiyorum ben.
                ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• resimler yine şahane tşk bekir

locaların üstünde kalan türübün kaç masamaklı olcak şuan 8 basamak var gibi

Yorum

Stadın mimarı burada bir arkadaşa mail ile bilgiler vermişti tribünler zeminden 30 ya da 35 cm yükseklikte başlayacak demişti neredeyse saha ile sıfır.
                    Abi aynı mimar benden sonra toki projede değişiklikler yaptı demişti.
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      resimler yine şahane tşk bekir

9 diye biliyorum ben

Yorum

• İlk olarak ibrahimx tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        resimler yine şahane tşk bekir

9 diyorlar

Yorum

• Mete arat a sormuş arkadaşlar...ya da ofisteki başka mimara.
                          burada arkadaslarin sordugu sorular, ve mimarin verdigi cevaplar..

1. Soru: Proje suan ne asamada?
                          1. Cevap: Planlamalar bitmistir...

2. Soru: Sadece siz mi bu proje icin görevlendirdiniz, yoksa baskalari da var mi?
                          2. Cevap: Ön taslak (ASP Mimar bürosu, ankara), Planlama (Azaksu Mimarlik Ankara)

3. Soru: Internette proje ile ile ilgili cok resimler geziyor, bunlardan biri sizin projeniz mi?
                          3. Cevap: Sadece bizim projemiz gerceklestirilecek..

4. Soru: Proje nasil gözükecek? Bize proje ile ilgili resim yollayabilir misiniz?
                          4. Cevap: Ek olarak size resim yolladim...

5. Soru: Stadin kapasitesi nekadar olacak?
                          5. Cevap: 40 bin

6. Soru: Stad kac tribünden olusacak? Yani kac katlik olacak?
                          6. Cevap: iki katlik..

7. Soru: Kale arkalarindna biri tek katli olacak mi? (istegimiz bu sekilde olurdu)
                          7. Soru: Hayir, stadin tümü iki katlik olacak, sizin istediginiz sekilde planlanmadi..

8. Soru: Stadin tavaninin basik olmasini istiyoruz, planlanma ne sekilde? (Misal olarak Liverpoolun stadinin resmini eklemistim)
                          8. Cevap: Stadin tavani resimdeki gibi olmayacak

9. Soru: Tribünlerin sahaya yakin olmasini istiyoruz, yakin midir? (Misal olarak yine Liverpool stadinin resimi eklemistim)
                          9. Cevap: Fifa kurallarina göre, 8.5 metre olarak planlanmistir...

10. Soru: tribünlerin baslangici saha ile neredeyse ayni olmasini istiyoruz (yine misal olarak liverpool stadini verdim), planlanma nasildir?
                          10. Cevap: Tribünler sahaya 35cm yüksekliktedir..

11. Soru: Tribün katlari ayri büyüklükte midir? yoksa hepsi ayni büyüklükte midir?
                          11. Cevap: Görüntü olarak katlarin yüksekligi ayridir..
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Mete arat a sormuş arkadaşlar...ya da ofisteki başka mimara.
                            burada arkadaslarin sordugu sorular, ve mimarin verdigi cevaplar..

1. Soru: Proje suan ne asamada?
                            1. Cevap: Planlamalar bitmistir...

2. Soru: Sadece siz mi bu proje icin görevlendirdiniz, yoksa baskalari da var mi?
                            2. Cevap: Ön taslak (ASP Mimar bürosu, ankara), Planlama (Azaksu Mimarlik Ankara)

3. Soru: Internette proje ile ile ilgili cok resimler geziyor, bunlardan biri sizin projeniz mi?
                            3. Cevap: Sadece bizim projemiz gerceklestirilecek..

4. Soru: Proje nasil gözükecek? Bize proje ile ilgili resim yollayabilir misiniz?
                            4. Cevap: Ek olarak size resim yolladim...

5. Soru: Stadin kapasitesi nekadar olacak?
                            5. Cevap: 40 bin

6. Soru: Stad kac tribünden olusacak? Yani kac katlik olacak?
                            6. Cevap: iki katlik..

7. Soru: Kale arkalarindna biri tek katli olacak mi? (istegimiz bu sekilde olurdu)
                            7. Soru: Hayir, stadin tümü iki katlik olacak, sizin istediginiz sekilde planlanmadi..

8. Soru: Stadin tavaninin basik olmasini istiyoruz, planlanma ne sekilde? (Misal olarak Liverpoolun stadinin resmini eklemistim)
                            8. Cevap: Stadin tavani resimdeki gibi olmayacak

9. Soru: Tribünlerin sahaya yakin olmasini istiyoruz, yakin midir? (Misal olarak yine Liverpool stadinin resimi eklemistim)
                            9. Cevap: Fifa kurallarina göre, 8.5 metre olarak planlanmistir...

10. Soru: tribünlerin baslangici saha ile neredeyse ayni olmasini istiyoruz (yine misal olarak liverpool stadini verdim), planlanma nasildir?
                            10. Cevap: Tribünler sahaya 35cm yüksekliktedir..

11. Soru: Tribün katlari ayri büyüklükte midir? yoksa hepsi ayni büyüklükte midir?
                            11. Cevap: Görüntü olarak katlarin yüksekligi ayridir..
                            Çok teşekkürler. Keşke localar hakkında da bir kaç soru sorsaydınız...

Ellerinize sağlık...
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok teşekkürler. Keşke localar hakkında da bir kaç soru sorsaydınız...

Ellerinize sağlık...
                              Kendisine ulaşmaya çalışıyorum zaten. Sekreteri, mete beyin beni tekrar arayacağını söylemişti, henüz haber yok, sabah tekrardan kendisine ulaşmaya çalışırım.

Yorum

• bu ne arkadas? stadin icine bina dikmisler sanki berbat ya bu loca isi
                                Onur Recep Kivrak

Yorum

Çalışıyor...
                                X