allah senden razi olsun
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleben zaten haklıyım dostum sen ne hakla insanları projeye ilgi göstermiyolar diye eleştiriyosun , sonra da gelip 3.sınıftaki kız öğrenciler gibi "bak bu çok pahalı taaaaaammı" paralelinde bi savunma yapıyosun benden nası cevap bekledin ne söyleseydim beni ciddiye alırdın ?
Benim dediklerimden beyninin hacmiyle ters orantılı yorumlar yapmak senin tasarrufunda tabi ... Burda stadyumun eksik yönleri giderilebilir mi diye uğraşirken senin hüsnü kuruntularuna ayıracak zamanım da yok git başkasınin msjinda oyna .. zira tasolarla oynamak bipe senin zeka yaşın açısından tehlikeliEn son its2late tarafından düzenlendi; 12.04.2014, 21:06.
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleValla its2late'e bırakıyoruz o zaman, ortaya olsun
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBende 1-2 örnek gösterip taraftar bunları tasarlayabiliyorsa sizlerin cok daha iyilerini yapabileceğize eminim diye not düşmek geçiyor
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSerkan hocam ben de onu yazmaya gelmiştim
Bugünün fotoğraflarına imzamdaki linklerden ulaşabilirsiniz.
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülef1bekir işleri büyütüyorsun abiDeğişim hiç bu kadar harika gösterilemezdi herhalde. Sana bi loca vermeleri lazım valla
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSeviyeni bozma cehaletin sözlerine yansıyor zaten .. Boşsun zihnin de bos icinde boş.. olur olmaz ben stadyum da bir tane ekstradan çivi cakilirsa kardır derdindeyim ..
Benim dediklerimden beyninin hacmiyle ters orantılı yorumlar yapmak senin tasarrufunda tabi ... Burda stadyumun eksik yönleri giderilebilir mi diye uğraşirken senin hüsnü kuruntularuna ayıracak zamanım da yok git başkasınin msjinda oyna .. zira tasolarla oynamak bipe senin zeka yaşın açısından tehlikeli
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu statta bize özel hiçbir şey olmayacak mı?
İsmi cismi şekli şemali... İçim daralıyor.
Girişe yazılacak bir yazı... Bu ince ama önemli işlerle kim ilgileniyor? Taraftarın onerileri hiç kıymete binmiyor!
(!)...
● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
Bu arada inşaat şefi İsmail Tatlıcı'ya ne söylendiyse artık adam bilgi paylaşmamak için yemin etmiş.
"Siz genelde soru soruyorsunuz aksine birsey söyleyip onay istiyorsunuz. Basın tribün ünde 3 değil 33 veya 9 değil 99 koltuk sırası olsa ne değişecek . Diğer stat larla hala kiyaslanacak bişiler bulmanız bile bazen saçma geliyor . Şuanda bu statta yapılan iş kullanılan malzeme ve stat yapım hızı diğer stat ların toplamından fazla. Forum da birkaç kez bilgi paylaşayım dedim denilmeyen kalmadı. Size öyle kolay geliyorki bazı şeyler. Proje değiştirilmesi , imalatında değiştirilmesi kullanılan malzemenin degismesi.. Bunların hiçbiri beni alakadar eden şeyler değil. Ben sadece bana iletilen projeyi en iyi şekilde yapmakla mukellefim. Ki sizce nasıl bilmiyorum ama kesinlikle çok da iyi gidiyoruz . bilgi verilmesi konusunda kesinlikle bana yasak. Sebebi forumda yazdıklarımın saga sola fazla çekilmesi"● Koyu Bordo - Açık Mavi ●