Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu arada ışıklandırma çatı altında olmalı. şimdiki projede olduğu gibi çatının üstünde kulak şeklinde olmamalı.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Senin stadının ayni tribün şekli icin spartak moskova 426 m $ harcadı. 1 tribün locaya ki ayrılır diyorsun ? Orda o olmasa basın tribünü olacak yer kaplayacak... Dünyada ilk örneği değil .. Sen beğenmiyorsun , başkası beğenir bu yüzden Banane ben oynamıyorum demek ne kadar doğru? Yahu o mabed dediğin bjk senin beğenmediğini tek tribündeki iki kat loca her her yerde var ... Ama o bütünü olan bit stadyum nasılsa ? Bjk nin mabedinde kullanılacak koltuklara bak , sonra git otkritie stadyumunda kullanılacak koltuklara bak mabed ini gözden geçir ... Stadyumun koltuk dizaynı her asamada yapılabilir... Bjk stadının artışı olan yönü olduğu gibi , bir sürü de eksisi var bizim stadyumdan ...

Localari tek tribunde toplarsan , ayni kapasite icin diğer tribünler de daha fazla basamak olmak zorunda , stadyumu olduğundan büyük gösterir... O senin beğenmedin protokol tarafında alt kat tribünlerinde o köstebek yuvası giris tünelleri yok sadece kağıt gibi taraftar görüntüsü olacak ..

Bu durumları sen beğenirsin begenmezsin bu bir yöntemdir ve çağ dışı vs değildir !
      vay efendim vay vay 426 he mi biz ne kadar yaptırıyoruz peki 425buçuk olursa itiraz ederim çünkü

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bu arada ışıklandırma çatı altında olmalı. şimdiki projede olduğu gibi çatının üstünde kulak şeklinde olmamalı.
        Evet bak bunu da unutmuştuk .. tesekkurler

Yorum

• İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          vay efendim vay vay 426 he mi biz ne kadar yaptırıyoruz peki 425buçuk olursa itiraz ederim çünkü
          Nede güzel nüktedan bir sekilde cevap vermişsin yazdıklarima , engin bakış açın inanılmaz bir sekilde benim de düşüncelerime zuhur etti .. Sen haklısın tamam mi ?

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Konya'nın, Bursa'nın,Kayseri'nin stadlarına bir bakıp sonra buraya gelip Türkiyenin en mükemmel stadı diyen kafaya ne anlatsan faydasız bence.

* Hele iç Anadoluda'ki doğru düzgün taraftarı olmayan,futbol kültürü olmayan bir şehre şaheser gibi stad yapıp Trabzon'a ucube yapan onu geçtim çatısını hangi akla hizmet ! mebran yapan kafaya helal olsun diyorum.

* Gerçi herkes hakettiği gibi yönetilir
            aynen öyle dostum, herkes hakettiği gibi idare edilir hakettiğini alır. bu taraftar ve yönetim anlayışı ile trabzonsporun kupaları çalınır,şampiyonlukları gasp edilir, stadı maketten oyuncak gibi olur, yeter de artar bile!
            Ümit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
            my name is onur....
            Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...

Yorum

Nede güzel nüktedan bir sekilde cevap vermişsin yazdıklarima , engin bakış açın inanılmaz bir sekilde benim de düşüncelerime zuhur etti .. Sen haklısın tamam mi ?
              ben zaten haklıyım dostum sen ne hakla insanları projeye ilgi göstermiyolar diye eleştiriyosun , sonra da gelip 3.sınıftaki kız öğrenciler gibi "bak bu çok pahalı taaaaaammı" paralelinde bi savunma yapıyosun benden nası cevap bekledin ne söyleseydim beni ciddiye alırdın ?

Yorum

• Stadyumun kaplaması ve loca yapısı maalesef hayal kırıklığı...

Özel bir stadyum değil...
                “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                Malik bin Dinar

Yorum

O zaman çatı konusunda sadece bordomavi ışıklandırma olarak yazayım hem fikirsek şayet
                  Bence böylesi daha uygun yani, farklı fikri olan varsa belirtsin bi ortak noktada buluşalım.

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bence böylesi daha uygun yani, farklı fikri olan varsa belirtsin bi ortak noktada buluşalım.

ikisini yazilsin. hangisi mümkünse onu yapsinlar en iyisi..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      ikisini yazilsin. hangisi mümkünse onu yapsinlar en iyisi..

Kolayına kaçmalarına zemin hazırlamayalım da

Işıklandırmayı bi şekilde kabul ettirmek lazım. Heralde herkes ışıklandırma konusunda hemfikir değil mi?

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Kolayına kaçmalarına zemin hazırlamayalım da

Işıklandırmayı bi şekilde kabul ettirmek lazım. Heralde herkes ışıklandırma konusunda hemfikir değil mi?

tamam ama ikisini yazarsaniz hic yoktan iyidir olma ihtimali oluyor

Yorum

• bugün yeni resimler günü degilmi?bekir kardes gözünü sevim bugün yarin yeni resim eklersen beni cok mutlu edersin vallah.tam bi hafta oldu.kim bilir belkide kale arkasi bitti de haberimiz yok

simdikten tskkler renkdaslarim

Yorum

• bugün yeni resimler günü degilmi?bekir kardes gözünü sevim bugün yarin yeni resim eklersen beni cok mutlu edersin vallah.tam bi hafta oldu.kim bilir belkide kale arkasi bitti de haberimiz yok

simdikten tskkler renkdaslarim

Yorum

• İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tamam ama ikisini yazarsaniz hic yoktan iyidir olma ihtimali oluyor

Valla its2late'e bırakıyoruz o zaman, ortaya olsun

Yorum

• Serkan hocam ben de onu yazmaya gelmiştim

Bugünün fotoğraflarına imzamdaki linklerden ulaşabilirsiniz.

Yorum

Yükleniyor...
                                X