bu arada ışıklandırma çatı altında olmalı. şimdiki projede olduğu gibi çatının üstünde kulak şeklinde olmamalı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSenin stadının ayni tribün şekli icin spartak moskova 426 m $ harcadı. 1 tribün locaya ki ayrılır diyorsun ? Orda o olmasa basın tribünü olacak yer kaplayacak... Dünyada ilk örneği değil .. Sen beğenmiyorsun , başkası beğenir bu yüzden Banane ben oynamıyorum demek ne kadar doğru? Yahu o mabed dediğin bjk senin beğenmediğini tek tribündeki iki kat loca her her yerde var ... Ama o bütünü olan bit stadyum nasılsa ? Bjk nin mabedinde kullanılacak koltuklara bak , sonra git otkritie stadyumunda kullanılacak koltuklara bak mabed ini gözden geçir ... Stadyumun koltuk dizaynı her asamada yapılabilir... Bjk stadının artışı olan yönü olduğu gibi , bir sürü de eksisi var bizim stadyumdan ...
Localari tek tribunde toplarsan , ayni kapasite icin diğer tribünler de daha fazla basamak olmak zorunda , stadyumu olduğundan büyük gösterir... O senin beğenmedin protokol tarafında alt kat tribünlerinde o köstebek yuvası giris tünelleri yok sadece kağıt gibi taraftar görüntüsü olacak ..
Bu durumları sen beğenirsin begenmezsin bu bir yöntemdir ve çağ dışı vs değildir !
Yorum
-
İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu arada ışıklandırma çatı altında olmalı. şimdiki projede olduğu gibi çatının üstünde kulak şeklinde olmamalı.
Yorum
-
İlk olarak Anı Defteri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülevay efendim vay vay 426 he mi biz ne kadar yaptırıyoruz peki 425buçuk olursa itiraz ederim çünkü
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Konya'nın, Bursa'nın,Kayseri'nin stadlarına bir bakıp sonra buraya gelip Türkiyenin en mükemmel stadı diyen kafaya ne anlatsan faydasız bence.
* Hele iç Anadoluda'ki doğru düzgün taraftarı olmayan,futbol kültürü olmayan bir şehre şaheser gibi stad yapıp Trabzon'a ucube yapan onu geçtim çatısını hangi akla hizmet ! mebran yapan kafaya helal olsun diyorum.
* Gerçi herkes hakettiği gibi yönetilirÜmit En Son Kötülüktür, Çünkü İşkenceyi Uzatır!!
my name is onur....
Eğer Trabzonspor Diye Bir Din Olsaydı, Biz Müridler Çoktan Cennete Gitmiştik..Bu Kadar Cefanın Bir Ödülü Olarak...
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNede güzel nüktedan bir sekilde cevap vermişsin yazdıklarima , engin bakış açın inanılmaz bir sekilde benim de düşüncelerime zuhur etti .. Sen haklısın tamam mi ?
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman çatı konusunda sadece bordomavi ışıklandırma olarak yazayım hem fikirsek şayet
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence böylesi daha uygun yani, farklı fikri olan varsa belirtsin bi ortak noktada buluşalım.
ikisini yazilsin. hangisi mümkünse onu yapsinlar en iyisi..
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
Yorum
-
İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleikisini yazilsin. hangisi mümkünse onu yapsinlar en iyisi..
Işıklandırmayı bi şekilde kabul ettirmek lazım. Heralde herkes ışıklandırma konusunda hemfikir değil mi?
Yorum
-
Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKolayına kaçmalarına zemin hazırlamayalım da
Işıklandırmayı bi şekilde kabul ettirmek lazım. Heralde herkes ışıklandırma konusunda hemfikir değil mi?
tamam ama ikisini yazarsaniz hic yoktan iyidir olma ihtimali oluyor
Yorum
-
İlk olarak lazapo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületamam ama ikisini yazarsaniz hic yoktan iyidir olma ihtimali oluyor
Yorum
Yorum