İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
-
Kazık işleminde de epey yol alınmış. Yol tarafı kale arkası ile maratonun birleşeceği yerde kazık işlemi devam ediyor. Maratonda epey bir kazık çakılmış, yükseltilmiş ve araları toprakla doldurulmuş. Yol tarafı kale arkası zaten bitmiş.
Bu kesişim noktasındaki kazık işlemi de bitince vinç sayısının 4'e çıkmasını bekliyoruz
Geriye kalıyor deniz tarafı kale arkası...
Yorum
-
İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep aynı noktalardan fotoğraf çekmende değişimi görmemiz açısından ayrı bir güzel oluyor. Teşekkürler f1bekir
Şimdi bu 5. kat yapılacak, üstüne 2 kat daha yapılacak değil mi?
Eğer öyleyse size bişey söyleyeyim bu dolguyu yükseltme işi çok iyi olmuş. Stad benim tahayyül ettiğimden çok daha yüksek ve yoldan geçerken o beğenmediğim çatı tasarımı bile çok güzel görünecekmiş gibi geldi bana.
Görsellerde gördüğümüzden daha heybetli bir stadımız olacak...
Hele hele güzel havalarda arkasında deniz, off!!!
Şu yat limanı da iptal olmasaydı ne güzel olurdu be, millet sırf fotoğraf çektirmek için buraya gelmezdilerse ne olayımEn son f1bekir tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 18:10.
Yorum
-
İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemerhaba,
numaralı tribunun olduğu yerde seyirci + loca + sonra yine seyirci katı mı olacak bilgisi olan var mı?
ya da iç yapıyı 360derece nereden bulabilirim?
teşekkürler,
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet abi, seyirci-loca-seyirci şeklinde olacak ama 360 dereceyi bulabilmek için TOKİ'yi basmamız lazım heralde, başka türlü ulaşılmıyor
Yorum
-
İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHelal olsun f1bekir. Ne zaman girsem güncel fotoğrafları paylaşıyorsun.
ama forum ölmüş yahu, bu ne, tartışacak kimse de yok...
Şimdi Beşiktaş'tan bir örnek verecem olmayacak...
Neyse ben kaçıyorum, görüşmek üzere...
Yorum
-
İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah hocam sağol,
ama forum ölmüş yahu, bu ne, tartışacak kimse de yok...
Şimdi Beşiktaş'tan bir örnek verecem olmayacak...
Neyse ben kaçıyorum, görüşmek üzere...
İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle49 loca varmış,Trabzon için çok az,en az 150-200 olmalı localar,● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
f1Bekir kardeşim Allah senden razı olsun bu stad bittiği zaman hep aklımda olacaksın. İnan senin ismini görünce forumda heyecanlanıyorum sen gerçek bir Trabzonsporlusun. Bizle koskoca Trabzonspor un ve TOKİ nin beceremediği bilgileri ve resimleri paylaşıyorsun tekrar teşekkürler...
Yorum
Yorum