Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Yahu adamlar etliye sütlüye karışmadılar ki, ne koltuğu.
    Erol Ağaoğlu her soruya bu proje bizden önceki dönemde onaylandı.O yüzden bir şey yapamıyoruz diyor.Ona ithafen söyledim.
    Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Kazık işleminde de epey yol alınmış. Yol tarafı kale arkası ile maratonun birleşeceği yerde kazık işlemi devam ediyor. Maratonda epey bir kazık çakılmış, yükseltilmiş ve araları toprakla doldurulmuş. Yol tarafı kale arkası zaten bitmiş.

Bu kesişim noktasındaki kazık işlemi de bitince vinç sayısının 4'e çıkmasını bekliyoruz

Geriye kalıyor deniz tarafı kale arkası...

Yorum

• Zemini su geçirmez malzeme ile kaplıyorlar herhalde ?

Yorum

• Hep aynı noktalardan fotoğraf çekmende değişimi görmemiz açısından ayrı bir güzel oluyor. Teşekkürler f1bekir
          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Helal olsun f1bekir. Ne zaman girsem güncel fotoğrafları paylaşıyorsun.
            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Hep aynı noktalardan fotoğraf çekmende değişimi görmemiz açısından ayrı bir güzel oluyor. Teşekkürler f1bekir
              Eyvallah.

Şimdi bu 5. kat yapılacak, üstüne 2 kat daha yapılacak değil mi?

Eğer öyleyse size bişey söyleyeyim bu dolguyu yükseltme işi çok iyi olmuş. Stad benim tahayyül ettiğimden çok daha yüksek ve yoldan geçerken o beğenmediğim çatı tasarımı bile çok güzel görünecekmiş gibi geldi bana.

Görsellerde gördüğümüzden daha heybetli bir stadımız olacak...

Hele hele güzel havalarda arkasında deniz, off!!!

Şu yat limanı da iptal olmasaydı ne güzel olurdu be, millet sırf fotoğraf çektirmek için buraya gelmezdilerse ne olayım
              En son f1bekir tarafından düzenlendi; 05.04.2014, 18:10.

Yorum

• merhaba,
                numaralı tribunun olduğu yerde seyirci + loca + sonra yine seyirci katı mı olacak bilgisi olan var mı?
                ya da iç yapıyı 360derece nereden bulabilirim?

teşekkürler,

Yorum

• İlk olarak Mehteroğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  merhaba,
                  numaralı tribunun olduğu yerde seyirci + loca + sonra yine seyirci katı mı olacak bilgisi olan var mı?
                  ya da iç yapıyı 360derece nereden bulabilirim?

teşekkürler,
                  Evet abi, seyirci-loca-seyirci şeklinde olacak ama 360 dereceyi bulabilmek için TOKİ'yi basmamız lazım heralde, başka türlü ulaşılmıyor

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet abi, seyirci-loca-seyirci şeklinde olacak ama 360 dereceyi bulabilmek için TOKİ'yi basmamız lazım heralde, başka türlü ulaşılmıyor
                    teşekkürler

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Helal olsun f1bekir. Ne zaman girsem güncel fotoğrafları paylaşıyorsun.
                      Eyvallah hocam sağol,

ama forum ölmüş yahu, bu ne, tartışacak kimse de yok...

Şimdi Beşiktaş'tan bir örnek verecem olmayacak...

Neyse ben kaçıyorum, görüşmek üzere...

Yorum

• 49 loca varmış,Trabzon için çok az,en az 150-200 olmalı localar,
                        @zafercalikoglu
                        @trabzonspor

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Eyvallah hocam sağol,

ama forum ölmüş yahu, bu ne, tartışacak kimse de yok...

Şimdi Beşiktaş'tan bir örnek verecem olmayacak...

Neyse ben kaçıyorum, görüşmek üzere...
                          Aynen forumda boş muhabbetten başka bir şey yapılmıyor.

İlk olarak zafercalikoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          49 loca varmış,Trabzon için çok az,en az 150-200 olmalı localar,
                          Yönetim TOKİ'ye başvuru yaptı localar konusunda. Kat aralarına loca ekleyerek 200'e çıkartmak isteniyor.
                          ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• f1Bekir kardeşim Allah senden razı olsun bu stad bittiği zaman hep aklımda olacaksın. İnan senin ismini görünce forumda heyecanlanıyorum sen gerçek bir Trabzonsporlusun. Bizle koskoca Trabzonspor un ve TOKİ nin beceremediği bilgileri ve resimleri paylaşıyorsun tekrar teşekkürler...

Yorum

• f1bekir 'e Teşekkür ederim.Zamanından bizlere ayırıp akyazı'nın oluşumunu bizlere görsel olarak aktarıyor...Seni izliyoruz Bekir )

Yorum

• Eyvallah dostlar sağolun.

Uygulama linkinde sorun var evet, google biraz yamuk yapmış yeni indirme yapılamıyor şu an.

Konuyla ilgilenen arkadaş uygulamayı yeniden yükleyeceğini söyledi, bekliyoruz

Yorum

Yükleniyor...
                                X