Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir yanlışlık var ama hadi hayırlısı, acaba köşe tarafı o bölümde kıvrılmaya başladığı için mi basamak sayısı artıyor anlamadım !!

Yorum

• "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Şimdi aklıma geldi de akustik ile alakalı bi çalışma var mı projede?
        ( ゚д゚)

Yorum

• En alt kısımda kırmızıyla işaretlediğim ilk 2 sırada herşey dahil 9 basamak var. Yeşille işaretlediğim diğerlerinde ise 8 basmak var (yani 8'e 7 desek daha doğru olur). Sarı ile işaretlediğim ilk basamaklar ilk iki sıradaki ilk basamaklara göre daha geniş gibi, fark sanki oradan kaynaklanıyor.

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Tramway Trabzona luks hemi.

Boyle yorumlara katilmamayi birak cildirmamak elde degil.
            "Öküz Anadolulu" zihniyeti dostum.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Basamaklar ortaya çıktı ama bir dengesizlik var. Demek ki gizem devam edecek. Heyecanla bekliyoruz. Umarım bir tokilik yapmazlar.

"get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• Bişey anlayan beri gelsin...

Yorum

• Stat değil çok bilinmeyenli denklem mübarek

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

abiler merdiven sayisi cok degilmi bana mi öyle geliyor ? bu resimlerde uzerlerinde yesil sayi olanlar merdiven dimi?

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                    Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• Kırımızı ile işaretlediğim basamak sarıya göre daha yüksek (daha doğrusu bulunduğu kirişin zemininden yüksekte kırmızı olan, sarı olan ise kirişle aynı seviyede) ilk iki basamak dizisi diğerlerinden biraz farklı. Sanırım tribün hafif dönmeye başlayacak o noktada. Yanlış bişey yaptıklarını düşünmek istemiyorum, o kadar da olmaz yani, ayıptır...
                      En son f1bekir tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 20:13.

Yorum

• Değerli renktaşım Bekir eline koluna denklanşörüne sağlık zamanını harcayıp bizleri görsel olarak bilgilendiriyorsun teşekkürler.

Yorum

• Kıvrımdan dolayı kaynaklanıyor olmasın sakın !

Yorum

• Valla benim beynim sulandı, bu ne la...

Yorum

• Kırmızı çizgiler gibi gitmesi imkansız tribünlerin. Muhtemelen kırmızı çizgiler geliyor ve sarıyla devam ediyor. Bu da tribünün o kısımda epey viraj aldığını gösteriyor, herhalde en mantıklı açıklama budur ???

Yorum

• Evet evet, artık eminim, orası köşe tribünlerin (ambulans çıkışlarının olduğu yerdeki tribünler) başladığı yer. O yüzden çapraz geliyor ordaki basamaklar.

Yorum

Yükleniyor...
                                X