Bi de 3000 - yazıyla : üç bin - fore kazıktan bahsediyolar da stadyum için, 2 metre arayla koysan gene üç bin olmuyo. hele hele fotoğraflardan bakarsak taşş çatlasa 1000-1500 olur gibi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBi de 3000 - yazıyla : üç bin - fore kazıktan bahsediyolar da stadyum için, 2 metre arayla koysan gene üç bin olmuyo. hele hele fotoğraflardan bakarsak taşş çatlasa 1000-1500 olur gibi.
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZemin altina koyulanlarda var zemine destek için ondan olabilir2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestad kaç kat daha yükselir ?????
Yorum
-
İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProtokol 6 kale arkalri 2-3 maraton da 5-6 kat daha yukselir diye tahmin ediyorum..şuanda yapimi tahminen %18 lerde.
Yorum
-
İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle* Kışın bu stadda kimseyi tutamazsın yazın kenara hatırlatırsınız, bu arada hiç mebran görmedim, gerçi bu peşkeş arenayı hiç hazetmedim ya neyse
Yorum
-
Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461
İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleburaya kapalısporsalonu yapılıcakmı hala bilmiyorum ama mutlaka yapılmalı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLoca tarafı 7 diğer taraflar 6-5-3 kat olacak demişti İsmail Tatlıcı.
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazi Arena @Akyazi_Arena adlı Twitter hesabında projenin son halini gösteren bir görsel var.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazi Arena @Akyazi_Arena adlı Twitter hesabında projenin son halini gösteren bir görsel var.
Yorum
-
İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman 3 kat olacak yer hariç, diğer tarafların Membran örtülmeden önce bir şekilde kapatılabilecegini söylemek iyimser bir tahmin mi olur ?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum