Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bi de 3000 - yazıyla : üç bin - fore kazıktan bahsediyolar da stadyum için, 2 metre arayla koysan gene üç bin olmuyo. hele hele fotoğraflardan bakarsak taşş çatlasa 1000-1500 olur gibi.

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi de 3000 - yazıyla : üç bin - fore kazıktan bahsediyolar da stadyum için, 2 metre arayla koysan gene üç bin olmuyo. hele hele fotoğraflardan bakarsak taşş çatlasa 1000-1500 olur gibi.
      Zemin altina koyulanlarda var zemine destek için ondan olabilir

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Zemin altina koyulanlarda var zemine destek için ondan olabilir
        stad kaç kat daha yükselir ?????
        2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          stad kaç kat daha yükselir ?????
          Protokol 6 kale arkalri 2-3 maraton da 5-6 kat daha yukselir diye tahmin ediyorum..şuanda yapimi tahminen %18 lerde.

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Protokol 6 kale arkalri 2-3 maraton da 5-6 kat daha yukselir diye tahmin ediyorum..şuanda yapimi tahminen %18 lerde.
            Loca tarafı 7 diğer taraflar 6-5-3 kat olacak demişti İsmail Tatlıcı.

Yorum

• buraya kapalısporsalonu yapılıcakmı hala bilmiyorum ama mutlaka yapılmalı
              2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• membran kadar pislik tutan bir malzeme var mıdır bilmiyorum. Toz tutar is tutar pas tutar ve bunu yapabilmesi için yıllar geçmesine gerek yok. 2 3 gün yeterli. Heleki bizim membran beyaz olacağından yamalı don gibi gözükeceğine eminim...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  * Kışın bu stadda kimseyi tutamazsın yazın kenara hatırlatırsınız, bu arada hiç mebran görmedim, gerçi bu peşkeş arenayı hiç hazetmedim ya neyse
                  ne peşkeşi ya ülkenin her yerinde stad yapılıyorken futbolla yatıp kalakan bir yere stad yapılmazsa o zaman sıkıntı olurdu

Yorum

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    buraya kapalısporsalonu yapılıcakmı hala bilmiyorum ama mutlaka yapılmalı
                    Hayır yapılmayacak. Twitter'da yönetici söyledi. Şu an projede yok. Daha sonra yapılacak mı diye sordular. Tenis kompleksini örnek göstererek, yatırımın gelir getirici olması lazım dedi. Yani bir nevi gereksiz olduğu söyledi. Sonra tepki gelince gerekli olursa Toki'yle görüşülüp yapılabilir dedi.
                    www.x.com/zykmda

Yorum

• Genel itibariyle araştırmayi pek sevmememize rağmen ben yine de bir link paylaşayim gerçi yamalı don fantezisi heba olabilir ya olsun Bir sürü cinsi ve kalitesi de mevcut ;
                      tensaflon.com/technical.html

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Loca tarafı 7 diğer taraflar 6-5-3 kat olacak demişti İsmail Tatlıcı.
                        O zaman 3 kat olacak yer hariç, diğer tarafların Membran örtülmeden önce bir şekilde kapatılabilecegini söylemek iyimser bir tahmin mi olur ?

Yorum

• Akyazi Arena @Akyazi_Arena adlı Twitter hesabında projenin son halini gösteren bir görsel var.
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazi Arena @Akyazi_Arena adlı Twitter hesabında projenin son halini gösteren bir görsel var.
                            Nası bir kulübüz anlamadım insan facebook veya twitter hesabından paylaşır çalışmaları sürekli sanki başka bir kulübe yapıyorlar.
                            Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak E. Cumur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazi Arena @Akyazi_Arena adlı Twitter hesabında projenin son halini gösteren bir görsel var.
                              Bu görseller bizim bildiğimiz görseller.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                O zaman 3 kat olacak yer hariç, diğer tarafların Membran örtülmeden önce bir şekilde kapatılabilecegini söylemek iyimser bir tahmin mi olur ?
                                İsmail Tatlıcı çatının Teflon (PTFE) membran olacağını, dış kaplamanın henüz belli olmadığını söylemişti bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X