Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ynt: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Www.metearat.com/de/chronogie.html buraya girip 2010 yılına gelirsen Mete Arat'in projesinin bize yapılan proje olduğunu görürsun.. Bence tribün aralarindaydi olayı biraz şehir efsanesi gibi .
    Ben suan giremiyorum.
    Peki orada da mi localar bir yerde
    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
    Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben suan giremiyorum.
      Peki orada da mi localar bir yerde
      Chronologie -> 2010 -> Fussballstadion Trabzon

böyle tiklarsan, bizim Proje geliyor Anil.
      https://twitter.com/Alika87

Yorum

İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Chronologie -> 2010 -> Fussballstadion Trabzon

böyle tiklarsan, bizim Proje geliyor Anil.
        Eyvallah Ali. Cepten acmaya calisiyim
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Proje olmasa başlayamazlar. Projeyi bir şekilde alıp taraftarı bilgilendirecek yönetici yok. Baskı kuran isteklerini dile getiren yok , hoş o kadar mitingine gittin , bir ara da loca sayısını gündeme getir. Projeleri revize etmek o kadar zor değil.. Yeterki o gücün olsun..
          Agbi ben proje yok demedim ki net bi proje yok dedim... Mete arat bile proje turkiyeye geldikten sonra nelerin değiştiğini bilmiyor. Erol agaoglumu bilecek..

Yorum

Eyvallah Ali. Cepten acmaya calisiyim
            Evet localar aynı bir yerde.

Yorum

İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Www.metearat.com/de/chronogie.html buraya girip 2010 yılına gelirsen Mete Arat'in projesinin bize yapılan proje olduğunu görürsun.. Bence tribün aralarindaydi olayı biraz şehir efsanesi gibi .
              O zaman soyle diyelim. Localari dagitmalari masrafli geldi. Birde 105 milyon euro demis arat. Bizim kuru stadin maliyeti o kadar mi?
              Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Evet localar aynı bir yerde.
                Yanliz projede bile kale arkalari 10 m gibi duruyo

Yorum

• İlk olarak Koray Böyük tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Agbi ben proje yok demedim ki net bi proje yok dedim... Mete arat bile proje turkiyeye geldikten sonra nelerin değiştiğini bilmiyor. Erol agaoglumu bilecek..
                  Aslında ayni şeyden bahsediyoruz kardesim. Suanda mete Arat'in projesinde ufak tefek değişikler dışında birşey olduğunu sanmıyorum. Görünen o ki ses çıkmazsa da hiç birşeyi değiştirmeye niyetleri de yok .. Neden riske girsinler ki ? Yönetimin değiştir baskısı yok, taraftar olarak maalesef yeteri kadar ilgili değiliz yada ilgimiz hep lafta kalıyor.. Yüklenici firma verilen projenin aynısını yaptım diyecek .. Toki'den değişiklik istemeyi hükümete karşı çıkmak gibi algılayan bir yönetimimiz var yoksa niye bu kadar pasif kalinsin !!
                  Yoksa çok büyük çaplı olmayan değişikliklerle bile çok iyi bir stadyuma kavuşabiliriz.
                  Hiç bişey yapamazsan loca tribünlerinideki seyirci koltuklarını kaldır loca yap, 1-2 sira daha tribün basamağı ekle.. yada hiçbirşey yapamıyorsan .. 2. Kat'in üstüne loca yap.. yada tribün aralarına loca yap longue vs alanı olmayan odalar şeklinde bile olsa yapılır birşeyler .. önemli olan mesai harcamak yoksa projeyi baştan aşağı etkilemez bu yazdıklarım. Benim gibi basit bir taraftarin aklına bu kadar geliyorsa o kadar mimar -mühendis istese ne çözumler üretebilir..
                  Proje bu haliyle de kaliteli malzeme ve iyi uygulanmasi halinde türkiyedeki en iyi 3 stadyumdan biri gözümde orası ayrı..

Yorum

O zaman soyle diyelim. Localari dagitmalari masrafli geldi. Birde 105 milyon euro demis arat. Bizim kuru stadin maliyeti o kadar mi?
                    100.5 m € demiş.. 1. Olarak proje sizin sandığıniz kadar kuru değil.. 2.si de orda işçilik maliyetleri cok fazla. Ama bu stadyum almayada yapılsa ufak oynamalarla ayni maliyete yapılır..
                    Stadyumla ilgili loca karlarının olduğu bölümdeki cafeteryalar, dinlenme alanlari vs ile ilgili bi görsel olmadığı icin öyle düşünuluyor bence.. O tarafın arkasının sadece kırmızı tribün arkasında Membran dis kaplama olmasi imkansiz gibi geliyor bana.. Bunun gibi birçok şey açıkliga kavuşursa projenin o kadar kuru olmadığıni, görürüz..

Localarin bir tarafta olmasi maliyeti indirdiği düşüncesi nerden çıktı.. Spartak moskova stadyumunda da localar bir yerde 44000 kişilik stad 426 m $ o şekilde maliyet düşse orda düşerdi..
                    En son its2late tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 03:58.

Yorum

• 15.03.2014

İsmail Tatlıcı

Yorum

• İlk olarak its2late tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ordaki videolar calismiyor.. yukaridaki stadyumda Stuttgart in Stadyumu .. Coface arena'nın icinin De resmi yok o linkte Benim gordugum kadariyla.
                        Mainz animasyonuna bakarsan orda da tam göstermemekle birlikte tek tribüne loca yaptıkları görülmüyor. Bende çalışıyor.

Bir daha bakın. Mainz animasyon denen yer. Tek katta loca gözükmüyor. Ayrıca Mainz mesele değil, bize yapılan projede başta stad etrafına yayılmış şekildeymiş.

İlk olarak Cihan Ince tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        proje plan asamasinda iken, localarin tüm tribüne yayilmasi planlanmis.. sonra degistirilmis istek üzeri..yani proje bitmeden degistirmisler, bu yüzden resimler yayinlanmamis olsa gerek.. Mete bey bana, mesafe konusunda hic bir endiseniz olmasin, o konuda taraftarlarin tam istedigi sekilde herseyi planladik dedi.. kesinlikle 7,5m kalearkasi, 6m yan cizgi.. hatta kendisi de "tribünlerin yakin olmasi daha bogucu olur,biliyoruz" dedi, ve bize güvenin dedi.. Yani bu ortalikta dolasan projeler pek dogru degil sanki.. Mete Aratin projesi 90% kalmis, 10% ise, proje türkiyeye iade edildikten sonra degistirilmis.... o degisiklikler icerisinde umarim kale arkalari ve yan cizgi-saha mesafesi yoktur..
                        En son Travelair tarafından düzenlendi; 15.03.2014, 09:18.
                        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Mainz animasyonuna bakarsan orda da tam göstermemekle birlikte tek tribüne loca yaptıkları görülmüyor. Bende çalışıyor.

Bir daha bakın. Mainz animasyon denen yer. Tek katta loca gözükmüyor. Ayrıca Mainz mesele değil, bize yapılan projede başta stad etrafına yayılmış şekildeymiş. Şu yazıyı da okuyun

Şimdi; buraya gelip birşeyler anlatma derdim var, taktik veya yutturma gibi bir derdim yok. Boşuna insanları sinirlendirip üzmeyin
                          Abi biz sana bişey mi dedik, sen yutturmaya çalışmıyorsun, Mete Bey yutturmaya çalışıyor. Verdiğin linkte 4. videoda, videonun ortasına doğru sol tribündeki locaları görmüyor musun veya diğer tribünlerde herhangi bir loca görüyor musun?

Bi alınganlıktır gidiyor abi kusura bakma, özür dilerim yine de yanlış anlaşıldıysam. ama söylenenlerin seninle hiçbir alakası yok, başkalarının yüzünden birbirimizin kalbi kırılıyor boşu boşuna.

Yorum

• Cihan arkadaşımızın yazısında "kesinlikle 7,5m kalearkasi, 6m yan cizgi" diyor. ben bunun nesine inanayım şimdi abi?

Yorum

• Özür dilerim yanlış anlamışım, düzelttim kusura bakma
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Ben o animasyonda loca göremiyorum Bekir kardeşim. O dediğin yerde bir beyazlık var ama ne olduğu anlaşılmıyor, animasyonun hatası da olabilir. Onun dışında diğer görüntülerde hemen hemen tüm tribünler gözükmesine rağmen localar gözükmüyor. Ama locasız olamayacağına göre stad etrafına yapılmış olarak algılıyorum o yüzden Mainz'da öyle demiştim. Gerçi bizim için asıl önemli kısım Cihan İnce arkadaşımızın projenin mimarı Mete Arat'la olan görüşmesinden aktardığı locaların tek tribüne toplanma kararının Türkiye'de değiştirildiğini söylemesi

Yorum

Çalışıyor...
                                X