Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Biz de traktör sokuyoruz. Planlı...
    (=
    Gece gece ne güldüm, Allah ömrünü uzun etsin Yiğidim. (=
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bi kerede biz dagitalim. Nolacak?
      biz eksik olalım ıbrahim. bi de aynı fikirde olunca keyfi kaçıyor işin biliyon mu :-D karşıt goruş olacak ki tartışma sarsın :-)

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        anlamakta güçlük mü çekiyorsunuz yoksa anlamamak için ısrar mı ediyorsunuz ? konya stadını toki yapmıyorr. belediye yapıyor. hala tokinin yaptığı statlarla kıyaslıyorsunuz konya ve bursayı. belediye kulübe danışarak geleceği de düşünerek büyük bir stat yapma kararı almış. ne var bunda. ayrıca görüyoruz ki bursa stadını da belediye yapıyor ancak bir çok maddi zorlukla yapmaya çalışıyor. hala maddi sıkıntıları var bursaspor kulübü neredeyse bilet dışında hiç bir kar almayacak bu stattan. ayrıca ses kayıtlarıyla da konya statının kapasitesini bağdaştırmakta büyük bir hayal gerektiriyor o da ayrı mesele..
        Yav arkadas bu belediye patagonyanin mi? Bu stada yapim izni veren kim?
        Bu stadi denetleyen kim?
        Her parasi olan her belediye cani sikildi mi dikiyomu stadlari?
        Sen benim ne yazmak istedigimi anlamamissin. Gozun kapali elestiri yapiyosun
        Diyosun ki ses kayitlariyla ne alakasi var?
        Bak bakalim zorda kalan yandas firmalarin nasil el altindan borclari kapatilmis
        Bak bakalim Ankara belediyesinin trilyonluk borclari bir kalemde nasil silinmis
        Bence dusunmeye basla biraz
        En son Anıl C tarafından düzenlendi; 08.03.2014, 11:25.
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadasim ortada bir adaletsizlik, bir dengesizlik var.
          Sen ya da baska bir renktas bana soyler mi acaba bu yapilan stadlarin kapasitesi neye gore belirleniyor?
          Ya son 60 yilda sadece 11 sezon superligte yer almis olan konya takimina ligte 7 sampiyonlugu bulunan Trabzonspor'dan daha buyuk bir stad yapiliyor!!
          Bunu izah edilebilecek bir tarafi var mi?
          Bak ben antalyaliyim. Antalya 2011 senesinde dunyada en cok ziyaret edilen 4. sehir oldu. Turkiye'de iddaa ediyorum avrupali futbolcularin sıkılmadan yasayabilecegi 3-5 sehirden biridir. Buna ragmen Antalya'ya 33 bin kisilik stad yapiliyor.
          Bu nasil bir adaletsizliktir?
          Cunku onlar icin sportif basari yoktur.
          Kim arka cikarsa, kim adamini kayirirsa, kim cebine para doldurursa o daha iyisini haketmelidir.
          Ortaya cikan ses kayitlari bunlarin hepsini dogrulamakta
          Lanet olsun bu düzene!!
          bence artik cogu yeni stadin 40bin üzeri yapilmasinin ana nedeni uluslar arasi organizasyonlarda bu sayi minumum görülmesidir

tabiiki bir trabzonun konyadan kat be kat daha ufak olmasina ragmen daha yüksek potansiyeli var,

takim dogru yönetilse 3-5 sene güzel transferlerlen iyi taraftar iliskilerinlen bence 50bini dolduracak sehire dönüsebiliriz
          bu yönden yeni stadinda yeri aslinda cok uygun eger bütün ili hareketlendirmayi becerirsen
          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bence artik cogu yeni stadin 40bin üzeri yapilmasinin ana nedeni uluslar arasi organizasyonlarda bu sayi minumum görülmesidir

tabiiki bir trabzonun konyadan kat be kat daha ufak olmasina ragmen daha yüksek potansiyeli var,

takim dogru yönetilse 3-5 sene güzel transferlerlen iyi taraftar iliskilerinlen bence 50bini dolduracak sehire dönüsebiliriz
            bu yönden yeni stadinda yeri aslinda cok uygun eger bütün ili hareketlendirmayi becerirsen
            Hocam ben konyaya yapilmasin demiyorum
            Ancak diger sehirlere de adaletli davranilmasi
            Gozetepe gibi takima bile kutu gibi stad yaptilar
            Belediye yapiyo, istediklerini yaparlar mantigi olmaz birsey
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

Yav arkadas bu belediye patagonyanin mi? Bu stada yapim izni veren kim?
              Bu stadi denetleyen kim?
              Her parasi olan her belediye cani sikildi mi dikiyomu stadlari?
              Sen benim ne yazmak istedigimi anlamamissin. Gozun kapali elestiri yapiyosun
              Diyosun ki ses kayitlariyla ne alakasi var?
              Bak bakalim zorda kalan yandas firmalarin nasil el altindan borclari kapatilmis
              Bak bakalim Ankara belediyesinin trilyonluk borclari bir kalemde nasil silinmis
              Bence dusunmeye basla biraz
              el altından yapılanlara bakan insan tsnin ve diğer kulüplerin tek kalemde silinen trilyonluk borçların da bakar. konu o değil devleti savunan yok burda konya stadının kapasitesinden girip konuyu başka yere çekmen saçma..

mesela toki devreye girmeden önce kulüp biz yapacaz dese devlet hayır toki yapacak mı diyecekti ? hatta bekledik bir firma çıksın biz yapacaz desin ama kimse çıkmadı bizde tokiyi devreye soktuk diyen de devlet değil mi ? ee belediyen güçlü olsa biz yapacaz deseydi kapasitesi 61 bin yan çizgilerde 1 metre olsaydı o zaman.. ama ne senin kulübünün ne de belediyenin diğer belediyeler kadar büyük bir bütçesi vardı ne de yaptırım gücü...

Yorum

İlk olarak Ahmet ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                el altından yapılanlara bakan insan tsnin ve diğer kulüplerin tek kalemde silinen trilyonluk borçların da bakar. konu o değil devleti savunan yok burda konya stadının kapasitesinden girip konuyu başka yere çekmen saçma..

mesela toki devreye girmeden önce kulüp biz yapacaz dese devlet hayır toki yapacak mı diyecekti ? hatta bekledik bir firma çıksın biz yapacaz desin ama kimse çıkmadı bizde tokiyi devreye soktuk diyen de devlet değil mi ? ee belediyen güçlü olsa biz yapacaz deseydi kapasitesi 61 bin yan çizgilerde 1 metre olsaydı o zaman.. ama ne senin kulübünün ne de belediyenin diğer belediyeler kadar büyük bir bütçesi vardı ne de yaptırım gücü...
                Sen konya belediyesinin stad yapacak kadar butcesi olduguna inaniyomusun harbi?
                Elazığ'lı.

Yorum

Sen konya belediyesinin stad yapacak kadar butcesi olduguna inaniyomusun harbi?
                  eski stat yerini ve ekstra bir kaç şeyi daha hazineden alarak ve buraları başkalarına pazarlayarak pek ala stat yapılır. nasıl toki trabzonda bir çok yeri alarak akyazıyı yapıyor aynı mantık.. tabi senin o zaman ki başkanın dolguya 500 milyon tl lazım diyerek nasıl bir ileri görüşlü olduğunu ispatladığı için böyle şeyler beklenemez kulüpten ve ya belediyeden..

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    (=
                    Gece gece ne güldüm, Allah ömrünü uzun etsin Yiğidim. (=
                    Senin gibi adamlar hep gülsün
                    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                    Ayağa KALK!

Yorum

• Erol Ağaoğlu Twitter..
                      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Bu cizime göre tribün arkalari kapali gibi duruyor proje videosundaki gibi acik olmayacak galiba bilgisi olan var mi ???

Yorum

• Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 3 dk.

Çok haklısınız.Başkanımızla bugün konuştuk.Bu konuda TOKİ ve GSGM girişimlerimiz var.Locaların sayısını arttırmak istiyoruz.
                            projenin statik betonarmesi haricinde iç mekan düzenlemesinde inşallah müdahil olacağız.
                            Bu şartlarda mevcut loca tribünü korunarak tribünler arası yerlere loca koymak mümkün mü?

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bu cizime göre tribün arkalari kapali gibi duruyor proje videosundaki gibi acik olmayacak galiba bilgisi olan var mi ???
                              Kale arkaları boş olacak diye hatırlıyorum.

Yorum

• İlk olarak sifuni tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Orası sanırım protokol tribünü, yani localı tribünün tarafı, o nedenle kapalı olabilir.

Yorum

Çalışıyor...
                                X