Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• tribünler fazla yakın olmasın bizim futbolcularda negatif etkileniyor taraftarımızdan. çünkü taraftar profilimizin seviyesi çok düşük herkes futboldan anlıyorum havasında

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu işten nemalananlar olduğu müddetçe, imkansız.

İşin içinde para varsa asla birleşme olmaz.

Şu soruları sorup, cevaplarını verebilmek lazım; BMN neden iki yıldır tribünde yoktu? Neden bu yıl az sayıda "maraton" kombinesi aldı?
      Haklısın Yiğit.
      Lakin, istanbul'un 3 haramisine karşı ayakta durabilmek, en azından iç saha maçlarında rakibi ciddi anlamda baskı altına alabilmek için bu birleşme şart oğlu şart.
      ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• Bugün ile bakmamak lazım olaya. 10 sene sonra trübünün birleşmeyeceğini kim kestirebilir.. 2 metre 2 metredir arkadaş.. Beşiktaş yapabiliyorsa bizde yaptırabiliriz. Avrupa sadece bize mi avrupa..
        Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• İsmail Tatlıcı Instagram.

Yorum

• İlk olarak Effective61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            @bizeheryerTT Detayı verdim.2011 yılında alınan UEFA kuralları Der ki kale arkası 10 m yanlar 8,50 m Olmak zorunda .Baska türlü kabul görmez

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 2 dk.

@TS1461Taraftar Bu kural 2011 yılından sonra alındı.Tt Arena ve FB stadı da 2011 yılından evvel yapıldığı için ozaman Bu kural yoktu.

Erol Agaoglu ‏@AgaogluErol 2 dk.

@TS1461Taraftar .Futbol da UEFA kuralları geçerli ve stad inşaatımiz 2011 yılından sonra yapıldığı için kale arkası 10 m olmak zorunda.

Sanırım cevap kesinleşti artık 10 metre olacak
            İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Daha önce bu forumda muratali nickli arkadaş paylaşmıştı bu konuyu Uefanın stadyumlarla ilgili yönetmeliği . Sayfa 1426 da mevcut ayrıca ilgili link de burada ; http://www.fifa.com/mm/document/tour...k2010_buch.pdf
            İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Auxiliary area (Sayfa:64)

additional flat areas are required beside the playing field, ideally behind each goal

line, where players can warm up.
            this area should also allow for the circulation of
            assistant referees, ball boys and girls, medical staff, security staff and the media.
            it is recommended (Önerilen) that this be a minimum of 8.5m on the sides and 10m on the ends.
            Hatırlatmak gerekirse..
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Stadla ilgili ne istersek gerçekleşmiyor.
              Bordomavi.net

Yorum

• Şantiye şefi bu resmin altına yaptığı yorum ;Diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranın daha yakın olacağını söylüyorum .

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şantiye şefi bu resmin altına yaptığı yorum ;Diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranın daha yakın olacağını söylüyorum .
                  Birisi 10 metre felan yazmis...

Santiye Sef`ide: " benim elimdeki yazan senin yaptığın sallama rakamlardan daha geçerli sanırım . Isı yapan olarak tek diyeceğim bu. Ve diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranin daha yakın olacağını söylüyorum . "
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Yahu deyin ki devletin dediği olacak sizi sallamıyoruz insanların duygularıyla niye oynuyorsunuz.Tribünlerin dikligide masallah yere paralel gidiyor.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şantiye şefi bu resmin altına yaptığı yorum ;Diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranın daha yakın olacağını söylüyorum .
                      Fatih yazdım yazdım sildim, neyse bişey demiycem...

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Birisi 10 metre felan yazmis...

Santiye Sef`ide: " benim elimdeki yazan senin yaptığın sallama rakamlardan daha geçerli sanırım . Isı yapan olarak tek diyeceğim bu. Ve diğer 3 büyük takımın sahasında tribün mesafelerini bildiğim için buranin daha yakın olacağını söylüyorum . "
                        Rakam ver desen veremez...

Yorum

• Yok bu şantiye şefi niye projeyi savunmaya kalkışıyor, bizi yanlış yönlendirmeye çalışıyor, 10 metreyi 7.8miş gibi göstermeye çalışıyor? Bize doğrusu neyse onu söylesin başka bişey istemiyoruz. Bizim onunla bi alıp veremediğimiz yok ki... Stad kötü diye ona kızacak halimiz yok, ne iştir anlamadım arkadaş...

Yorum

• Trabzonspor'un halleri;

-Stat çok güzel olacak.
                            -Dik olacak.
                            -Diğerlerini bildiğim için söyleyebilirim ki tribün-saha mesafesi daha yakın olacak.
                            -Işıklandırma iyi olacak.

Bunlar, Trabzonspor taraftarına reva görülen bilimsel açıklamalar... Ha, forma rengini ''koyu bordo-açık mavi'' diye açıklayan kulüp dinamikleri göz önüne alındığında, daha iyisini beklemek salaklık olurdu, ayrı konu...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fatih yazdım yazdım sildim, neyse bişey demiycem...
                              Çok iyi anladım seni

Yorum

• Şu %25 olayı muamma neden tt arenada bu kural yokta bizde var bu kurallar sadece bize işliyor herhalde bizi aydınlatsınlar lütfen.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X