Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

Acilen projeye itiraz edip, kapasite inidirimi talep edilmelidir.
    10061 veya 10967 kisilik olmalidir stad, 40 bin kisilik stad yakismiyor.
    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben bu videoyu izleyemiyorum sonuna kadar. Ne diyor? Elle tutulur bişeyden bahsediyor mu?
      2015 Mayıs'da bitecek,Aralık ayı sonu iki kat çıkılmış olunacak,stadyum toplam 41,561 kişi kapasiteli,Protokol tarafındaki fore kazıkları çakılıyor,güney tarafındaki kazık çakma işlemi bitmek üzere, fore kazıkların 13 metre ile 22 metre derinlik de ve ana kayaya 4 metre sabitlenmesi, fore kazıklar stadyumun ağırlığının 1.5 katı fazla yükü kaldıracak şekilde sağlam yapıldıklarından bahsediyor.

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        2015 Mayıs'da bitecek,Aralık ayı sonu iki kat çıkılmış olunacak,stadyum toplam 41,561 kişi kapasiteli,Protokol tarafındaki fore kazıkları çakılıyor,güney tarafındaki kazık çakma işlemi bitmek üzere, fore kazıkların 13 metre ile 22 metre derinlik de ve ana kayaya 4 metre sabitlenmesi, fore kazıklar stadyumun ağırlığının 1.5 katı fazla yükü kaldıracak şekilde sağlam yapıldıklarından bahsediyor.
        41.461'den bu seferde 41.561'e mi cikarmislar
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

• 41.561 kişilik olacagını söylüyor baş sorumlu bari 41461 olsa ordanda anlamlı bişey çıkardı, bu arada baş sorumlu beni korkuttu adam konusma özürlü tesekür ederken bile kagıttan okuyor ya

Yorum

• AW: Akyazı Stadyum Projesi | Stadyum Temeli Atıldı | #StatDeğilAdaletİstiyoruz

İlk olarak Sinan Ayaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bu arada baş sorumlu beni korkuttu adam konusma özürlü tesekür ederken bile kagıttan okuyor ya
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
            Elazığ'lı.

Yorum

• İlk olarak Anil Cevik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              41.461'den bu seferde 41.561'e mi cikarmislar
              Artık dil sürçmesi yada ben yanlış duymadıysam öyle söyledi
              En son Fatih Ç tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 00:47.

Yorum

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Artık dil sürçmesi yada ben yanlış duymadıysam öyle söyledi
                Sinan da öyle söyledi diyo. Doğrudur o zaman
                Elazığ'lı.

Yorum

• 41.561 dedi ama onuda düzeltirler 40000+1461 daha anlamlı ve güzel olur

Yorum

• ..............
                    En son Derbeder-53 tarafından düzenlendi; 29.11.2013, 00:57. Sebep: yanlış konuya cevap için özür dilerim...

Yorum

• Konya'da büyük bir iştahla çalışmalar devam ediyor verdikleri tarihte bitirilecek gibi dış cepheye başladılar. Aynı çalışma hızını burada da gösterirler. En zor iş kazık çakma işçi bu işlem bitsin stadyumun yükselişi hızlanacaktır.

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Konya'da büyük bir iştahla çalışmalar devam ediyor verdikleri tarihte bitirilecek gibi dış cepheye başladılar. Aynı çalışma hızını burada da gösterirler. En zor iş kazık çakma işçi bu işlem bitsin stadyumun yükselişi hızlanacaktır.
                        Bu kadar gündem olduktan sonra artık sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum bence mamaray projesinden sonra en büyük proje akyazıdır belirtikleri tarihte bitirirler.

Yorum

• Yıllardır özlemini çekiyorum yeni stadyumun..
                          İngiltere'deki stadyumlara bakıyorum içim gidiyor..

Modern bir stadyum bir kulübün çağ atlaması demektir.
                          Ben maç günleri erkenden stadyuma gidip, maç başlamadan önce çayımı kahvemi yudumlayıp, stadın keyfini yaşamak ve sonrada maç başlayınca tezahürat yapmak istiyorum.

Bu stadyumda yetenekli ve kaliteli futbolcuları görmek istiyoruz.

Yorum

• Hüseyin Avni Aker şehrimizin önemli isimlerinden biriydi döneminde yaptığı katkılarıyla şehrin futbol stadına ismi verildi.

Artık günümüzün futbol adamı yaşatılmalı diye düşünüyorum. Şenol Güneş yaptıklarının karşılığını hiç bir zaman alamadı. Yaşarken adı yaşatılmalı bence..

Yorum

• İlk olarak vyno tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Şu stadyuma yakın boş parsellerin birisine de mutlaka bir spor salonu yapılır herhalde.

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hüseyin Avni Aker şehrimizin önemli isimlerinden biriydi döneminde yaptığı katkılarıyla şehrin futbol stadına ismi verildi.

Artık günümüzün futbol adamı yaşatılmalı diye düşünüyorum. Şenol Güneş yaptıklarının karşılığını hiç bir zaman alamadı. Yaşarken adı yaşatılmalı bence..
                                aman sefa stada gitmeyenler olur Trabzonsporu bırakanlar olur ne gerek var !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X