Tıpkı dolgu alanı ihalesi gibi eş, dosta peşkeş çekilir ihale.
Beyler, hepimiz biliyoruz bunu.
Kimsenin kaliteli malzeme, iyi işçilik, Avrupa Ligi Finali oynanacak seviyede bir stadyumun yapılmasını istediği yok. (Trabzonspor taraftarı hariç)
E hal böyleyken sonuç açık.
Diğerlerine nazaran çok düşük bir fiyat veren bir şirket alacak ihaleyi.
Tıpkı dolgu süreci gibi sancılı, özellikle maddi sıkıntıların olacağı bir süreç olacak stadyum inşaası.
Sonunda bitecek ama beklenen oy alınacağı için sıkıntı yaratmayacak çoğu insan için.
Bizler yine isyankar, bizler yine mutsuz olacağız ama kimin umurunda.
Rabbim, vicdan sahibi olmayanlar gibi deliksiz uyutmuyor bizi belki ama bu işin bir de öteki tarafı var.
O zaman yapışacağız yakalarına.
İyi geceler hepinize.
''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL
sanırım ihale kısım kısım yapılacak.. dolgu alanı 800bin m2 gibi bişeydi.. maketlere bakılacak olursa alan ikiye bölünmüş gözüküyor.. diğer kısımlarına avm, otel , otogar vs gibi diğer donatılar yapılacak muhtemelen..
Attan inip eşeğe bindik!
okay gudubetinin bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!
hiç beyenmedim iğrenç ötesi ben gs bursaya yapılan stadlarla karşılaştırıyorum avni akerle karşılaştırırsan idare eder ama bu stadta utanma mahremiyette yok içi gözüküyor stad dediğin kutu gibi olmalı boğucu olmalı şikebahçe gs nin stadlar gibi olmalı bu sanki yarın kaldırılıcak sirk çadırına benziyor
Ne yapısal açıdan ne de geometrisi ile , yukarıdaki maketin , verdiğiniz görsel ile alakası yok .
Hayatınızda tribün çatısı görmediniz ya da bilerek demagoji yapıyorsunuz .
gerçekten bu çadıra benzemiyormu dürüstçe çadırın üstü ve alt kısmındaki üçgenler gs nin stadının daha iyisi yapılsaydı yada bursaya yapılan stadtan iyisi yapılsaydı helal olsun derdim mükemmel derdim gs ninde bursanın yeni yapılan stadıta bizden daha iyi ben fanatik trabzonsporluyum takımıma en iyisi en mükemmeli en sıradışı olanı en heybetli ve dehşet ürkütücü olan stadın yapılmasını isterdim ben bu stada bakınca gülesim geliyor çünkü stada benzemiyor çadıra benzetiyorum sadece ben değil bugün forumun yüzde doksanı beyenmedi stadı ve çadıra benzetti
Bursanın stad için taraftarlarının görüşü alındı kale arkasını tek kat istediler çatısı timsah şeklinde olsun dediler bursada onların istediği stadı yaptı gs nin taraftarının görüşlerinide aldılar arsenalin stad gibi bir stad yaptılar üstüde ileride kapanmaya müsait yapıldı peki biz cefakar vefakar yağmurluklarla maçı izleyen karda kışta o deplasman bu deplasman giden soğuğu sıcağı çileyi çeken gerçek aşkımız takımımız olan takımına canı gönülden ölümüne bağlı bu taraftara neden kimse değer veripte bir görüş almadı yada şu stadlar yapılacak diye anket düzenleyip taraftarın istediği stadı yapmadıda oldu bittiye getirilip bu sirk çadırını giydirdiler bize ben cevaplıyım yapmış olmak için yapılan bir stad avni akeri yıksaydın gömseydin oraya bi tane şahaser büyük bir stad alışverişmerkezleri sinemalar olan 24 sat için şehirle birlikte yaşayan bir mabed yapsaydın kötümü olurdu neyse ok yaydan çıkmış artık çadırımız hayırlı uğurlu olsun
Yorum