Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Akyazı Stadyum Projesi

İlk olarak Murat KARAKURT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mevcut MAY tesisleri ne olacak o daha önemli gibi. Stadın yanına yapılacak tesisler karşılığında elimizden alınacak mı ? Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursalar sevinirim.....
    Hava alani genisletilecek diye duymustum.
    "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• İlk olarak ucurum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Başbakanın gözünde Trabzon insanı tam bir gerizekalı koyun sürüsü. Elhemdülillah halkımız da bunu her defasında onaylıyor!
      Kendinize bunu yakıştırıyorsanız diyecek bir şey yok...

Yorum

• Trabzonspor Yönetimi değil miydi 3-4 yıl önce Hollandalı bir Firma ile bu Projeyi yapmaya kalkan?

Niye yapamadı ''İnşaatçı'' Sadri ŞENER?

Çünkü bunu yapacak maddi gücümüzün olmaması yanında, bu iş öyle göründüğü kadar da ''KAR'' getirmiyordu.

Ayrıca bu işte öyle büyük bir ''Ekonomik'' rant olsaydı Sadri ŞENER kimseye bırakmazdı merak etmeyin...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor Yönetimi değil miydi 3-4 yıl önce Hollandalı bir Firma ile bu Projeyi yapmaya kalkan?

Çünkü bunu yapacak maddi gücümüzün olmaması yanında, bu iş öyle göründüğü kadar da ''KAR'' getirmiyordu.

Ayrıca bu işte öyle büyük bir ''Ekonomik'' rant olsaydı Sadri ŞENER kimseye bırakmazdı merak etmeyin...

Hollandalı firma ile görüşen Nuri Albayrak yönetimi diye hatırlıyorum. Sadri Şener bu projeye "mümkün" olarak bakmadı hiç, daha sonrasında ihale sürecine girdiğinde de yüklenici firma zarar eder şeklinde açıklamaları oldu.

Yorum

• Akyazı seçim olimpiyatlari mi başladı
            kacincisi bu ?
            Tokyo yuda geciyoz mu ,maşallah...

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Trabzonspor Yönetimi değil miydi 3-4 yıl önce Hollandalı bir Firma ile bu Projeyi yapmaya kalkan?

Doğru şeyler söylüyorsunuz ama eksik. Burda rant stadın inşaatından gelecek kar değil. Rant may tesisleri rant Avni Aker in yeri rant otogarın yeri. Diyeceksiniz ki Avni Akerin yeri bizim değil. Varmı Türkiyede Stadının yeri kendine ait olan bir camia? Yok. May tesisleri verilmez diye düşünüyorum geçenlerde burda 200 milyon tl diye bir rakam dillendirilmişti. May tesisleri o kadar yapmasa bile bu rakama yakın bir rakam olacağı kesin diye düşünüyorum.

Ne mevcut hükümeti nede sadri şeneri savunuyorum. Ama bu olaydaki rantlar bunlardır diye düşünüyorum.

Artık çok geç ama gönlümden geçen Avni Akerin yerinde üstü kapanan bir staddı.

Hayırlısı olur İnşallah bizim için Akyazı ama benim içime sinmedi ve Trabzonspor taraftarı olarak memleketime daha güzel heybetli bir stad olmasını isterdim.

Yorum

• İlk olarak özgür6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı Projesi ilk kez Trabzonspor kulübü başkanı Nuri Albayrak ve yönetimi tarafından 2006 ağustos ayı içersinde ortaya atıldı.

2006 Ekim. Başkan Albayrak yönetiminden Aydın Pişiren ve Faruk Kanca, Ak Parti Trabzon Milletvekilleri Mustafa Cumhur, Cevdet Erdöl ve Kemalettin Göktaş"ın da hazır bulunduğu toplantıda, dönemin Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak"a anlattı.

4 Kasım 2006 :Akyazı projesi Billboardlarda Trabzonlulara tanıtıldı.

9 Şubat 2007 Bakan Özak, Akyazı projesi ile ilgili olarak, Başbakan R.Tayyip Erdoğan"ı bilgilendirdi.

2 Temmuz 2007, Dönemin Trabzonspor yönetimi Akyazı projesi için Milli Emlak Müdürlüğüne gerekli izinler ve kiralama için başvurdu.

20 Temmuz 2007 genel seçimleri öncesi Trabzon mitinginde Başbakan Recep Tayip Erdoğan Akyazı projesi için gereken yardımı yapacağını açıkladı. Aynı Akşam başbakan Erdoğan ATV"de Alı Kırca ile çıktığı canlı yayında Akyazı konusunu bir kez daha gündeme getirdi.

17 Ekim 2007 Milli Emlak Müdürlüğünden gerekli ön izin çıktı

6 Aralık 2007 Milli Emlak Müdürlüğü ile ,Trabzonspor arasında kiralama sözleşmesi imzalandı.

24 Aralık 2007 Trabzonspor Yönetim kurulunun 136 sayılı yönetim kurulu kararı ile Akyazı sahilinde dolgu için teknik çalışmalar başlatıldı.

26 Aralık 2007 Trabzonspor resmi web sitesinden Akyazı projesinin dolgu projesi için ihale ilanı yayınlandı.

22 Şubat 2008 Başkan Sadri Şener ve Yönetim Kurulu bir kez daha Başbakanın huzura çıkarak proje ile ilgili destek istedi.

Devamını biliyorsunuz zaten...

Ha unutmadan; 23.11.2013 tarihinde stadın ''TEMELİ'' atılacak...
                riv riv da riv

bu kadar oyalanan bir başka camia varmıdır hayret ediyorum

Bursanın Stadı projelendirmesi ıhale etmesi inşa etmsi 4 seneyi bulmuyor

hadi denizi doldurduğundan dolayı 6 yıl olsun!!!

resmen 12 seneyi bulmuş olacak şaka gibi....
                sakin olun...

Yorum

• 2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR

Yorum

Yorum

Yorum

• Vali Öz ve Başkan Gümrükçüoğlu Akyazı Spor Kompleksi inşaatını inceledi

Trabzon Valisi Abdil Celil Öz ve Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla 23 Kasım Cumartesi günü temeli atılacak Akyazı Spor Kompleksi alanında incelemelerde bulundu. Vali Öz ve Başkan Gümrükçüoğlu, içerisinde Trabzonspor'un maçlarını oynayacağı UEFA standartlarında 41 bin 500 kişilik stadyum, Kamp Eğitim Merkezi, İl Gençlik Spor Müdürlüğü binası, 2 adet doğal çim saha ve 5 adet suni çim sahanın yapılacağı kompleks ile ilgili yüklenici firmanın proje koordinatörü İbrahim Nacar'dan brifing aldı. Koordinatör Nacar Akyazı Spor Kompleksi içerisinde yer alan stadyumun deniz dolgusu üzerine yapılan ender ve örnek statlardan biri olacağını kaydetti. Sadece stadyumun yapılacağı alanda 3 bin 800 fore kazık çakılacağını kaydeden Nacar, "Fore kazıklar denizin altında sert kayanın bulunduğu alana çakılıyor. Zaman zaman fore kazıkların derinliği 37 metreye kadar iniyor. Güney tarafta ise ortalama 17.5 metre ye iniyoruz." ifadelerini kulandı.

Akyazı Spor Kompleksi özlemle beklenen bir projedir

Vali Öz incelemelerinden ardından yaptığı açıklamada Akyazı Projesi'nin Trabzon'un ve bölgenin özlemle beklediği ve yıllarca konuşulan bir proje olduğunu söyledi.Vali Öz, " Bu proje hızlı bir şekilde gerçeğe dönüşüyor, realize oluyor. Burası 800 dönümlük bir dolgu alanı oldu. Şehir içeresindeki mevcut spor tesislerimizin değişimiyle oluşan bir yapılaşma söz konusu. 800 dönümlük alanda 41 bin 500 kişilik bir stadyum, bunun yanında kamp eğitim merkezi, açık spor sahaları, çim ve sentetik sahalar ve gençlik spor hizmet binası ile beraber burası Trabzon'a başarılı sporcular yetiştirmek için Trabzon'un var olan spor altyapısını daha da güçlendirecek bir altyapı oluşturuyor." İfadelerini kulandı.

Akyazı Spor Kompleksi 2015 yılının Mayıs ayında bitirilecek

Akyazı Spor Kompleksi inşaatının 2015 yılının Mayıs aylarında tamamlanmasının hedeflendiğini kaydeden Vali Öz, "Yaklaşık 700 günlük bir iş bitim süresi vardı. Geçtiğimiz iki üç ay içeresinde burada dolgudan, kotundan, yol bağlantısından bazı revizyonlar gerekiyordu. Ondan dolayı inşaat biraz ağır gitti onun için bazı vatandaşlarımız, 'bu iş ağır gidiyor' gibi duygulara kapıldılar ancak bunlar teknik sorumluluklardan kaynaklanıyordu. Bundan sonraki süreçte müteahhidimizi ve TOKİ'yi yakından takip edip bu sürecin gecikmeden, hatta geçmişte yaşanan bu gecikmeden oluşan farkı da kapatarak sezonunda, beklenilen dönemde yani 2015 yılının Mayıs ayında ondan da önce olabilir bitirilmesini istiyoruz. Ancak hızlı yapalım derken teknik gereklerinden de taviz vermek istemiyoruz. Adım adım işi takip ediyoruz. Belediye başkanımız ve diğer çalışma arkadaşlarımızla bu işin şehrin geleceğine hitap etmesi için takiplerimizi sürdürüyoruz. Trabzon var olan güçlü spor altyapısına yeni tesislerde kazanıyor. Bu çok önemli bir tesistir. Bu anlamda biz çok mutluyuz. Sayın başbakanımıza, TOKİ başkanlığımıza, bu işte başından beri emeği olan Çevre ve Şehircilik Bakanımıza, Gençlik ve Spor Bakanımıza, bütün hükümetimize teşekkür ediyoruz. 23 Kasım'da da Sayın Başbakanımız ve diğer bakanlarımızın katılımıyla burada güzel bir temel atma töreni yapacağız. Bu tesisin en kısa sürede Trabzon'a kazandırılması için hep birlikte çalışacağız.

Akyazı Spor Kompleksi'nin yapımı ile başbakanımızın vaadi bizzat gerçekleşiyor

Başkan Gümrükçüoğlu ise yaptığı açıklamada Akyazı Spor Kompleksinin yapımı ile birlikte bizzat Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Trabzon'a vaadinin gerçekleşmiş olduğunu vurgu yaparak, "Hani 'gerçekleşmiştir, gerçekleşecektir' söyleminin yersizliği şu anda atılmış olan temel ve yükselmekte olan stadımızın inşaatından görülmektedir. Sayın Başbakanımız daha öncede ifade ettiğim gibi 2007'de Akyazı Spor Kompleksi'nin sadece yasal düzenlemesini yapacağını Trabzon'da vaat etmiş olmakla beraber, Trabzon'a sevgisinden, bölgeye hizmetlerinden ötürü akabinde tekrar bizzat kendisinin tensip etmesi ve talimatlandırmasıyla Trabzon Belediyesi, Karayolları Genel Müdürlüğü, TOKİ ve Gençlik Spor Genel Müdürlüğünün protokolü çerçevesinde yine 61 proje vaadimizden biri olan büyük dev projenin gerçekleştiğini görmek bizi Trabzon halkı adına çok çok mutlu ediyor. " ifadelerini kulandı.

Akyazı Spor Kompleksi Başbakan'ımızın Trabzon'a olan sevgisinin ifadesidir

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Akyazı Spor Kompleksi'nin yapılmasındaki iradesinin onun Trabzon'a olan sevgisinin en büyük ifadesi olduğunu kaydeden Gümrükçüoğlu, "O göstergenin en büyük tezahürlerinden birisini 23 Kasım Cumartesi günü Trabzon'da bu alanda yaşayacağız. Genelde büyük yatırımlar da olsa temel atma törenlerine katılmayan Sayın Başbakanımız Trabzon halkına, Trabzon'un spordaki bir zirve kent olmasına gösterdiği ilgi ile Akyazı Spor Kompleksi'nin temelini bizzat kendisi gelip resmen atmış olacak. Trabzonspor'umuz İnşallah 2015-2016 yılında müsabakalarını yeni stadında yapacak. Bu kompleksin yapılmasında desteklerinden ötürü Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Erdoğan Bayraktar'a, Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç'a, Ulaştırma Bakanımız Sayın Binali Yıldırım'a ve milletvekillerimize Trabzon halkı adına şükranlarımı sunuyorum" ifadelerini kulandı.

Yorum

• Herkes yok şu kadar kazık çakılacak şu yapılıyor bu yapılacak trabzon çağ atlayacak falan diyor.
                          Sayın vali ve Bel.Başkanı şimdiye kadar kaç kere geldiler ve gezdiler

Ya arkadaş şu ana kadar kaç fore kazık çakıldı söyleyecek bir İNSAN EVLADI yok mu????????????????
                          NASIL DİK DURUYORSAN ÖYLE DİK OYNA FIRTINAM....

Yorum

• Günlük bir doz juventus stadınıda aldık, dağılın hadi bakalım. Arkadaş hergün şu stadın resmini paylaşmanın anlamı nedir ?
                            Cehalet ne güzel şey, her şeyi biliyorsun.

Yorum

• Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Özellikle 40 bin olarak planlanan, ancak gerektiğinde 52 bin seyirci kapasitesine kadar da çıkarabilecek
                                Akyazı'ya yapılacak stadyum için mi geçerli bu?
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X