Akyazının biteceği yok ama insan yinede bekliyor işte 20 TANE İNŞAAT İŞÇİSİ orda çalışsa stadı 5 ayda bitirirdiler ama demekki akp inşaat işçisi ve dozer kamyon bulamıyor ki çalışmalar hiç yürümüyor çok ilginç ..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazının biteceği yok ama insan yinede bekliyor işte 20 TANE İNŞAAT İŞÇİSİ orda çalışsa stadı 5 ayda bitirirdiler ama demekki akp inşaat işçisi ve dozer kamyon bulamıyor ki çalışmalar hiç yürümüyor çok ilginç ..
Sizin hesaba göre 2 inşaat işçisiyle 1 ayda bizim köye 3 katlı villa yaptırırım herhalde....
Ek: Rica ediyorum... Stadın yapılacağına inanmayanlar, siyasi malzeme olarak kullanıldığını düşünenler (ki, bu görüşe ben de büyük oranda katılıyorum), her gün gelip burada olumsuz görüş belirtmesinler.
Bu başlık altında inşaatın ilerleyişi ile ilgili bilgi ve fotoğraflara yer verirsek hepimiz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Saygılar..
Ek 2 : Fotoğraf için teşekkürler Sibel....
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 inşaat işçisiyle 5 ayda stad bitirme işinin detayını anlatsanız da biz de herkes de öğrense....
Sizin hesaba göre 2 inşaat işçisiyle 1 ayda bizim köye 3 katlı villa yaptırırım herhalde....
Ek: Rica ediyorum... Stadın yapılacağına inanmayanlar, siyasi malzeme olarak kullanıldığını düşünenler (ki, bu görüşe ben de büyük oranda katılıyorum), her gün gelip burada olumsuz görüş belirtmesinler.
Bu başlık altında inşaatın ilerleyişi ile ilgili bilgi ve fotoğraflara yer verirsek hepimiz için daha sağlıklı olur diye düşünüyorum.
Saygılar..
2007 aynı senaryolar
2008 eyoflara kesin biter dendi
2009 eyofa hazır dendi stad
2010 en geç 2012 de biter dendi
2011 stad kesin 2013 biter dendi
2012 dolgusu yeni bitti stadın kesin 2014 hazır srad
2013 stadımız 2015 ve 2016 sezonuna hazır olacak
2014 de bakalım ne yalanlar sölenir EVET EVET YANLIŞ DUYMADINIZ ...En son jojuk tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 17:48.2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak jojuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2006 akyazı projesi çıktı 2 yıl içinde tamamdır dendi
2007 aynı senaryolar
2008 eyoflara kesin biter dendi
2009 eyofa hazır dendi stad
2010 en geç 2012 de biter dendi
2011 stad kesin 2013 biter dendi
2012 dolgusu yeni bitti stadın kesin 2014 hazır srad
2013 stadımız 2015 ve 2016 sezonuna hazır olacak
2014 de bakalım ne yalanlar sölenir EVET EVET YANLIŞ DUYMADINIZ ...
An itibariyle yapım sözleşmesi tamamlanmış, inşaatına ucundan da olsa başlanmış bir stadımız var.
Her gün gelip hiç bir içeriği olmayan olumsuz mesajlar yazarak sürece ne gibi katkıda bulunduğunuzu düşünüyorsunuz?
Ayrıca mesajımın ek kısmına cevap vermişsiniz ama ilk bölümle ilgili hiç bir yorumunuz yok, neden?
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle20 inşaat işçisiyle 5 ayda stad bitirme işinin detayını anlatsanız da biz de herkes de öğrense....
Saygılar..
öyle deme ama jojuk nikli arkadaş bu konu da çok deneyimli her gün bir iki olumsuz ve aynı içerikli mesajı yazmazsa kendini kötü hisseder o gün.. geriye doğru 10 20 sayfa git her gün istisnasız aynı mesajını görebilirsin..
Yorum
-
Saygılar..
Siyasi malzeme de değildir,eşşek gibi yapmak zorundalar,eşşek....
Ki,yorumunuzda parantez içinde siz de siyasi malzeme olarak nitelendirdiniz.
E siz belirtirken,başkaları niye belirtmesin?
Şu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen,stat olayını hükümetin bize sunduğu sanki bir nimetmiş gibi algılayan arkadaşlara da aynı yorumu yapıyor musunuz peki,ben görmedim de?
Bırakın artık milletin ne yazdığını sorgulamayı.
Herkes işine baksın.En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 19.09.2013, 19:08.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSiyasi malzeme olduğunu düşünenlerin burada görüş bildirmemesi gerektiğini neye dayanarak söylüyorsunuz?Siz kimsiniz?
Ki,yorumunuzda parantez içinde siz de böyle düşündüğünüzü söylediniz.
E siz belirtirken,başkaları niye belirtmesin?
Şu kadar zaman geçmiş olmasına rağmen,stat olayını hükümetin bize sunduğu sanki bir nimetmiş gibi algılayan arkadaşlara da aynı yorumu yapıyor musunuz peki,ben görmedim de?
Bırakın artık milletin ne yazdığını sorgulamayı.
Herkes işine baksın.
Bugüne kadar yazdığım mesajları incelerseniz stad yapımının siyasi malzeme olması yönünde herhangi bir görüş yazmadığımı görebilirsiniz. Parantez içinde belirtmemin sebebi öyle düşünmeme rağmen bu yönde mesajlar yazmamış olmama vurgu yapmaktı.
Artık inşaat aşamasına gelen stadın başlığında, inşaatın ilerleyişine dair bilgi ve fotoğraf görmemizin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Bu yazdıklarım benim görüşümdür, dikkate alıp almamak bu başlığı okuyan ve buraya yazan arkadaşların kendi insiyatifindedir. Neticede forumda herhangi bir etkim yok ki gereksiz gördüğüm mesajlara engel olayım...
Bu yazdıklarımdan sonra "Siz kimsiniz?" sorunuza ayrıca cevap vermeme gerek yoktur umarım....
Yorum
-
Bugün akyazıya gittim daha önce gidecektim nasip bugüne imiş. Öncelikle şunu söyleyeyim insan kendi gözüyle görünce daha doğru bilgilere ulaşabiliyor. Gözlemlerim kısa sürede olsa doyurucuydu. Öncelikle bazı kişilerin çalışan işçilerin azlığından bahsetmesi komik geldi bana. Çünkü orada kısa süreli durmama rağmen en az 100 işçi gördüm ve çalışmalar çok hızlı ilerliyor. Kamyonlar için bir tane kamyon boşaltıyor deniyordu ama ben aynı anda 5 kamyon gördüm boşaltım yapan, boşaltmış olan gidiyordu ve ben oradayken içeri boşaltım yapmak içen giren kamyonlar vardı. Bu hız inşallah daim olur ama söylenenler çalışmanın dahada hızlanacağı yönünde bu hızla inşallah belirtilen süreden önce bu iş biter. Açıkçası duygulandım birazda stadın kazıklarının çakılma işlerini izledikçe duygum dahada arttı. Ben oradayken üzücü bir olay oldu karşı taraftaki yol çalışması sırasında bir dozer yol altına düştü yol kitlendi zaten dozer operatörü ağır yaralıymış Rabbım sevdiklerine bağışlasın.
Birazdan bir kaç tane resim paylaşıcam.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBugüne kadar her iki siyasi kanat tarafından yeterince mesaj yazıldığını düşünüyorum. Artık bu mesajların gereksiz olduğunu düşünüyorum. (Hatta önümüzdeki yıl seçim olacağı için bu yöndeki mesajlar forum içinde ekstra gereksiz gerilime de sebebiyet verebilir.)
Bugüne kadar yazdığım mesajları incelerseniz stad yapımının siyasi malzeme olması yönünde herhangi bir görüş yazmadığımı görebilirsiniz. Parantez içinde belirtmemin sebebi öyle düşünmeme rağmen bu yönde mesajlar yazmamış olmama vurgu yapmaktı.
Artık inşaat aşamasına gelen stadın başlığında, inşaatın ilerleyişine dair bilgi ve fotoğraf görmemizin daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Bu yazdıklarım benim görüşümdür, dikkate alıp almamak bu başlığı okuyan ve buraya yazan arkadaşların kendi insiyatifindedir. Neticede forumda herhangi bir etkim yok ki gereksiz gördüğüm mesajlara engel olayım...
Bu yazdıklarımdan sonra "Siz kimsiniz?" sorunuza ayrıca cevap vermeme gerek yoktur umarım....
Şike davasıyla ilgili yorum yazarken,olay bir şekilde siyasete geliyor.Çünkü tamamen siyasi bir müdahale,geciktirme söz konusu.
Şike davasındaki süreci birebir Akyazı olayıyla bir tutmuyorum yanlış anlaşılmasın ama,verilen sözlerin tutulmaması,sürecin yıllar yılı uzaması,bir de üstüne şike sürecinde yaşanan aleyhimize gelişen adaletsiz süreci eklediğimizde,Akyazı ile ilgili yazılan yorumlarda siyasi bir isyanın olmaması artık kaçınılmaz olacaktır.
Lafım doğrudan size değil,sadece yorumunuz buna vesile oldu.
En son bu başlığa ne zaman yorum yazdım onu bile hatırlamıyorum. Burada vaktimi geçirmek istemiyorum açıkçası(bu konuda),ama haklı isyanlara,eleştirilere artık muhalif görüş olarak değil,haklı serzeniş olarak yaklaşmak gerektiği kanısındayım.
Bu taraftarın yeterince hakkı yenildi,kalbi kırıldı hemen her konuda.
Dediğim üzere,bütün bu yaşananlara rağmen,hala bu zoraki stadı,,siyasi idarenin sanki bir lütfuymuş gibi gözümüze sokan insanlar var burada.Benim asıl laflarım onlaradır.
Kendilerini iyi biliyorlar.Üzerinize alınmayın.
Selametle...Arafilboylu
Yorum
-
İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞöyle bir durum var yalnız.
Şike davasıyla ilgili yorum yazarken,olay bir şekilde siyasete geliyor.Çünkü tamamen siyasi bir müdahale,geciktirme söz konusu.
Şike davasındaki süreci birebir Akyazı olayıyla bir tutmuyorum yanlış anlaşılmasın ama,verilen sözlerin tutulmaması,sürecin yıllar yılı uzaması,bir de üstüne şike sürecinde yaşanan aleyhimize gelişen adaletsiz süreci eklediğimizde,Akyazı ile ilgili yazılan yorumlarda siyasi bir isyanın olmaması artık kaçınılmaz olacaktır.
Lafım doğrudan size değil,sadece yorumunuz buna vesile oldu.
En son bu başlığa ne zaman yorum yazdım onu bile hatırlamıyorum. Burada vaktimi geçirmek istemiyorum açıkçası(bu konuda),ama haklı isyanlara,eleştirilere artık muhalif görüş olarak değil,haklı serzeniş olarak yaklaşmak gerektiği kanısındayım.
Bu taraftarın yeterince hakkı yenildi,kalbi kırıldı hemen her konuda.
Dediğim üzere,bütün bu yaşananlara rağmen,hala bu zoraki stadı,,siyasi idarenin sanki bir lütfuymuş gibi gözümüze sokan insanlar var burada.Benim asıl laflarım onlaradır.
Kendilerini iyi biliyorlar.Üzerinize alınmayın.
Selametle...
Stadımızın gecikmiş olduğunu da katılıyorum. Ama artık ilerlemeye başlayan işi siyasi yorumlarla kurcalamanın bir anlamı yok bence. Farkındaysanız her iki siyasi kanattan gelen mesajlardan da rahatsız olduğumu belirttim mesajımda
Üzerime alınmamın sebebi direkt olarak benim mesajımı alıntılayarak yazmanızdı.
Uzun süredir başlığa uğramayıp da benim mesajımdan sonra bir şeyler yazmak istemeniz ve mesaja sonradan eklediğiniz hayvan adıyla geçen kısım konuya objektif bakmadığınızı gösteriyor bence.
Kısaca, stad inşaatının bugünden sonraki sürecine katkısı olmayacak mesajlarla bu sayfayı takip edenleri yormanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Tabii ki herkes kendi hür iradesi ile yazmaya devam edecektir, onu engellemek durumunda değilim...
Yorum
-
İlk olarak Berberoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞike mevzusuyla alakalı dediklerinize katılıyorum. Maalesef siyasiler bizlere çok ciddi kazıklar attılar ve hala atıyorlar o konuda.
Stadımızın gecikmiş olduğunu da katılıyorum. Ama artık ilerlemeye başlayan işi siyasi yorumlarla kurcalamanın bir anlamı yok bence. Farkındaysanız her iki siyasi kanattan gelen mesajlardan da rahatsız olduğumu belirttim mesajımda
Üzerime alınmamın sebebi direkt olarak benim mesajımı alıntılayarak yazmanızdı.
Uzun süredir başlığa uğramayıp da benim mesajımdan sonra bir şeyler yazmak istemeniz ve mesaja sonradan eklediğiniz hayvan adıyla geçen kısım konuya objektif bakmadığınızı gösteriyor bence.
Kısaca, stad inşaatının bugünden sonraki sürecine katkısı olmayacak mesajlarla bu sayfayı takip edenleri yormanın bir anlamı yok diye düşünüyorum.
Tabii ki herkes kendi hür iradesi ile yazmaya devam edecektir, onu engellemek durumunda değilim...
Ortada bu kadar geciktirme varken,artık niyet okuyuculuğu yapmamak lazım.
O tabiri kullanmamın sebebi,devlet,bu stat yapma hizmetini en alaksız yerlere bile götürüyorsa,ki neredeyse futbolla alakalı olmayan yerlerin bile statları biterken bizimki malumunuz,bize de zaten yapmak zorunda.Demek istediğim budur.
Kendi cebince yaptırmıyor devlet.Sizin ,benim maaşımdan kesilen kesintilerle vergilerle yapıyor.
Dolayısıyla zaten yapmak zorunda olduğu bir işten bahsediyoruz.
Onu da yüzlerine gözlerine bulaştırdılar.
Son cümlenizde zaten belirttiniz her şeyi.
Takıldığım nokta budur.
Saygılar.....Arafilboylu
Yorum
-
Telefonda şarj sorunu olduğu için daha yakın mesafeye gittiğimizde şarj azaldığı için fotoğraf çekmedi telefon
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
Trabzon'un Akyazı mevkisindeki yamaçta yol açma çalışması yapan kepçe bir anda 20 metrelik yamaçtan yuvarlanarak düştü. Kepçeyi kullanan operatör İsmail Kalem ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Kaza bugün saat 10.40 sıralarında Akyazı Beldesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre beldede yapılacak olan tünel için civarda yol çalışması başlatıldı. Yamaç bir arazide yol çalışması yürüten İsmail Kalem yönetimindeki iş makinesi çalışma yapılan zeminin kayması sonucu yaklaşık 40 metrelik yükseklikten Karadeniz devlet sahil yoluna düştü. Meydana gelen kazada ağır şekilde yaralanan iş makinesi kullanıcısı Kalem ambulansa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak buradaki yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı. İş makinesinin Karadeniz sahil yoluna düşmesi esnasında yol üzerinde daha önce alınan önlemler olası bir faciayı önlerken, kaza sonrası sıkışan araç trafiği kontrollü olarak tek şeritten verilmeye başlandı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.
stad için yapılan yol çalışması. Allah şifa versin inşallah bişey olmaz adama.
Yorum
-
İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSarman61 fotoğraflar için çok teşekkürler.
İşi evirip çevirip siyasete getirenlerden de böyle faydalı mesajlar bekliyoruz.
Bir faydalı mesaj da senden bekliyorum açıkçası......Arafilboylu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum