Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Güzel kardeşim mantık aynı değil...

Stadyumu Belediye ve Klüp ortak yapıyor. Bursaspor şuan para ödemiyor.

Fakat Stadyumun isim sponsorluğu ile ilgili parayı, kiralama bedellerinin büyük kısmını Bursa Büyükşehir Belediyesi alacak... Herhalde maddi kısım olarak seni tatmin etmiştir bu bilgi...

Kaldı ki Projeyi ortak yapmak demek (para vermeden de ortak olunur) üzerinde söz sahibi olmak demektir.

TOKİ ile Belediyeyi kıyaslamak biraz tuhaf oldu bu açıdan...

TOKİ, Trabzonspor'a değil Trabzon şehrine bu projeyi yapıyor fark burada...

Trabzonspor projenin hiç bir şekilde ortağı ve tarafı değil...

Medya üzerinden Trabzonspor'a stadyum yapılıyor haberi yapılıyor.

Fakat bu stadyum inşasının Trabzon'a yapılan herhangi bir kamu binasından pek farkı yok... Tek fark Trabzonspor Klübü burayı kiralayacak...

TOKİ kaldı ki sadece Trabzon'a yapmıyor stadyumu, birçok şehire stadyum yapıyor...

Kusura bakma kardeşim. Trabzonspor Klübü ve Belediye biz stadyumu yapıyoruz dediler de elini mi tuttu birileri? Madem bir stadyumu yapacak gücü bulamıyorsun. O zaman da sana yapılan bedava stadyum ve başka şehirlere yapılmayan tesisleri eleştirmeyeceksin. Bana göre bu nankörlüktür.

Trabzonspor ve Belediye hayır kardeşim biz istediğimiz gibi bu stadyumu yaparız deseydi bu söylediklerimin hepsini geri alırdım. Ama maalesef durum böyle...

Yanlış da anlaşılmasın. Yapılan stadyumu öyle aman aman çok beğenmiyorum.
    Hemen bir tarafa yaftalamayın beni...
    Tamam Bursa dediğin gibi olsun. Beni Akyazı'da yapılacak stat dışı yapıların hiç biri ilgilendirmiyor. O stat Avni Aker alınarak yapılıyor tıpkı Ali Sami Yen TT Arena gibi.

Arena'nın kaça mal olduğunu söylememize gerek olmadığı gibi ortada muhteşem bir stadyum var garip tribünlerin üzeri brandayla kapatılmış bir yapı değil. Şu stadı Galatasaray kabul edecekti ha ?

Galatasaray stadın yapımında dahil oldu projede olsun kullanılan malzemeye kadar.

Sen ne yaptın ? Ya da az önce dediğim gibi umrunda mı ?

Yorum

Güzel kardeşim mantık aynı değil...

Stadyumu Belediye ve Klüp ortak yapıyor. Bursaspor şuan para ödemiyor.

Fakat Stadyumun isim sponsorluğu ile ilgili parayı, kiralama bedellerinin büyük kısmını Bursa Büyükşehir Belediyesi alacak... Herhalde maddi kısım olarak seni tatmin etmiştir bu bilgi...

Kaldı ki Projeyi ortak yapmak demek (para vermeden de ortak olunur) üzerinde söz sahibi olmak demektir.

TOKİ ile Belediyeyi kıyaslamak biraz tuhaf oldu bu açıdan...

TOKİ, Trabzonspor'a değil Trabzon şehrine bu projeyi yapıyor fark burada...

Trabzonspor projenin hiç bir şekilde ortağı ve tarafı değil...

Medya üzerinden Trabzonspor'a stadyum yapılıyor haberi yapılıyor.

Fakat bu stadyum inşasının Trabzon'a yapılan herhangi bir kamu binasından pek farkı yok... Tek fark Trabzonspor Klübü burayı kiralayacak...

TOKİ kaldı ki sadece Trabzon'a yapmıyor stadyumu, birçok şehire stadyum yapıyor...

Kusura bakma kardeşim. Trabzonspor Klübü ve Belediye biz stadyumu yapıyoruz dediler de elini mi tuttu birileri? Madem bir stadyumu yapacak gücü bulamıyorsun. O zaman da sana yapılan bedava stadyum ve başka şehirlere yapılmayan tesisleri eleştirmeyeceksin. Bana göre bu nankörlüktür.

Trabzonspor ve Belediye hayır kardeşim biz istediğimiz gibi bu stadyumu yaparız deseydi bu söylediklerimin hepsini geri alırdım. Ama maalesef durum böyle...

Yanlış da anlaşılmasın. Yapılan stadyumu öyle aman aman çok beğenmiyorum.
      Hemen bir tarafa yaftalamayın beni...
      * Yahu kendinle çelişiyorsun bir kere; Diyorsun Bursa kendi yapıyor sonra diyorsun Belediye koltuklardan ücret alıcak sende yap tutan mı ? Şimdi nasıl oluyorda Belediye yapıyor ? Demekki hayra yapmıyor senin Belediyenin onu yapıcak gücü mü var ?

* Ayrıca bedava yapıyorda bir bize mı yapıyor ben bunuda anlamış değilim, bırakın şu zihniyeti nankör mü oluyoruz biz ? Bir kez yapılacak o yüzden güzel bişey olsun istiyoruz.

* Şampiyonluğu çalınan bir Şehir için bu Stad sus payıdır bana kalsa zerre değeri yok.
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 2007
        Bursaspor : 16.225
        Trabzonspor : 12.957

2011-2012
        Bursaspor : 11.804
        Trabzonspor : 18.037

2012-2013
        Bursaspor : 6.771
        Trabzonspor : 18.159

Türkiye ve dünyadan son dakika haberleri, en son haber ve gelişmeler Milliyette. En son haber ve son dakika gelişmeleri için tıklayın!

Trabzonda biletli seyirci oranında artış olurken , Bursa'da ise biletsiz seyirci oranında belirgin bir artış var .
        En son Serdar A tarafından düzenlendi; 01.05.2013, 02:24.

Yorum

• İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bedavayamı yapıyor sanıyorsun...Karşılığında Trabzonsporun şuanki tesislerini ve mevcut stad arazisini alıyor...Stat zaten bizim değil kiralık diyen olacaktır o muhabbeti daha öncedende yapmıştık...GS örneğini verelim kısaca...

Ayrıyetten çalışıyorsan bir bordrona bak...Bak bakalım devlet senden ne kadar para kesiyor...
          Aynen öyle bedava yapıyor...
          İnanıp inanmamak size kalmış tabi ki de...

Bazıları gibi boş vergi muhabbetini açacaksan hiç o konulara girmeyelim.
          Yok vergi alıyormuş falan da filan... Kocaelin den Bursa'dan Denizli'den vergi alınmıyor mu? Geçiniz bunları...

Yine söylüyorum, devlet sportif yatırım olarak Trabzon'u zaten ayrıcalıklı tutmuştur. Trabzon da olan tesisler nüfusu 2 Milyonu geçmiş şehirlerde yok...

Ama anlamamak konusunda kafalar sadece bir yöne çevrilmiş.
          Sırf muhalif olmak üzerine kurulu zihinler var burada (Sözüm size değil)
          Böyle dedik diye şimdi AKP'li ilan eder birileri beni...
          Herkes istediğini düşünmekte özgür tabi ki.

Stadyuma gelince...
          M.A.Y Tesisleri elinizden alınmıyor, yerine yeni tesislere sahip oluyorsunuz.

Bakınız söz konusu arazi devletin ve söz hakkı devlete aittir.
          Kiracı, arazinin tapusu ile ilgili bir hakka sahip değildir.
          Trabzonspor sadece üst kullanım hakkına sahip...

Fb, Gs, Bjk ise bizden farklı olarak arazi konusunda da bir kullanıma sahipler...
          Devlet bu klüplere böyle bir ayrıcalık tanımış zamanında...

Daha önceki muhabbetimizde bu kiralık mevzusunu size anlatmıştım.
          Tekrar uzun uzadıya anlatmaya lüzum görmüyorum. Ama mesele yukarıda yazdığım şeklide...

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            * Yahu kendinle çelişiyorsun bir kere; Diyorsun Bursa kendi yapıyor sonra diyorsun Belediye koltuklardan ücret alıcak sende yap tutan mı ? Şimdi nasıl oluyorda Belediye yapıyor ? Demekki hayra yapmıyor senin Belediyenin onu yapıcak gücü mü var ?

* Ayrıca bedava yapıyorda bir bize mı yapıyor ben bunuda anlamış değilim, bırakın şu zihniyeti nankör mü oluyoruz biz ? Bir kez yapılacak o yüzden güzel bişey olsun istiyoruz.

* Şampiyonluğu çalınan bir Şehir için bu Stad sus payıdır bana kalsa zerre değeri yok.
            Benim yazdıklarımda çelişen bir şey yok.
            Fakat sizin yanlış okuduğunuz şeyler olduğuna eminim.

Koltuklardan ücret alacak diye bir ifade kullanmadım. Nereden çıkardınız bunu?

Ayrıca Bursaspor kendi yapıyor da demedim. Belediye ile ortak yapıyor dedim.

Bursa Belediyesi hayrına da yapıyor da demedim.
            Hatta belediyenin bu projeden çıkarı olduğunu vurguladım yazılarımda...

Bizim stadyum ile ilgili fikirlerim ise gayet açık...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Tamam Bursa dediğin gibi olsun. Beni Akyazı'da yapılacak stat dışı yapıların hiç biri ilgilendirmiyor. O stat Avni Aker alınarak yapılıyor tıpkı Ali Sami Yen TT Arena gibi.

Arena'nın kaça mal olduğunu söylememize gerek olmadığı gibi ortada muhteşem bir stadyum var garip tribünlerin üzeri brandayla kapatılmış bir yapı değil. Şu stadı Galatasaray kabul edecekti ha ?

Galatasaray stadın yapımında dahil oldu projede olsun kullanılan malzemeye kadar.

Sen ne yaptın ? Ya da az önce dediğim gibi umrunda mı ?
              İyi de güzel kardeşim benim Avni Aker zaten bizim değil ki...
              Mesele de burası değil mi zaten?
              Bir arkadaşa bu Avni Aker ve M.A.Y Tesisleri ile ilgili bazı cevaplar yazdım.
              Onları okursan açıklayıcı olacaktır diye düşünüyorum.

Bizim asıl sorunumuz Trabzonspor Klübünün projeye müdahil olmaması zaten...
              Burada herkes kafa yorarken Klüpten ses çıkmıyor nedense...
              Burada mevcut yönetimi kesinlikle eleştiriyorum.

Zaten benim söylediklerim de farklı bir kapıya çıkmıyor.
              Ben TOKİ'den ziyade yönetimi eleştiriyorum.
              Çünkü bu işi takip edecek olan onlardı.
              Taraftar nasıl kontrol etsin bu işi ki...

TOKİ'yi acımazsızca eleştiren arkadaşlara kızıyorum biraz...
              Kendi camiamızın hataları var...

Bu arada bize yapılan stadyum evet bir TT Arena değil
              Fakat Yörük Cadırı falan da değil bu stadyum...
              Bize yapılan da öyle berbat bir stadyum değil...
              Gönül isterdi ki adam gibi bir yönetim ile stadyumda söz sahibi olsaydık....

Yorum

• İlk olarak Canberk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Mehmet Baş'ın yazdıklarını takmayın arkadaşlar zaman kaybı,sinir zedelenmesine sebep oluyor sadece
                Yazdıklarımı okumak konusunda Hazımsızlık yaşıyorsan okumamanı tavsiye edebilirim

Aykırı fikirleri dinleyebilmek büyük bir erdemdir. Saygı da öyle...

Yorum

Yok vergi alıyormuş falan da filan... Kocaelin den Bursa'dan Denizli'den vergi alınmıyor mu? Geçiniz bunları...

Yine söylüyorum, devlet sportif yatırım olarak Trabzon'u zaten ayrıcalıklı tutmuştur. Trabzon da olan tesisler nüfusu 2 Milyonu geçmiş şehirlerde yok...

Stadyuma gelince...

Fb, Gs, Bjk ise bizden farklı olarak arazi konusunda da bir kullanıma sahipler...

Tekrar uzun uzadıya anlatmaya lüzum görmüyorum. Ama mesele yukarıda yazdığım şeklide...
                  Kullanim hakkina sahip ama projelendirilme asamasinda söz söyleme hakkina sahip degil. Varmi böyle bir mantik dünya üzerinde?

Cesitli organizasyonlar yaptik email yolu ile, Bimere dilekceler ile vs.

Aldigimiz cevaplarin tümü bir senedir ayni sekilde. Geri dönüsümlerde oldu bittiye getirmeye calismadiklari bir cevap bile yok. Bize reva görülen sey bumu?
                  Milli Takımım TRABZONSPOR
                  Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                  Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                  Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Stadyuma gelince...

Arkadaşın biri kendinle çelişiyorsun demiş...Bende ona katılıyorum...

İlk yazında Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede... diyorsun sonra bana cevap olarak M.A.Y Tesisleri elinizden alınmıyor, yerine yeni tesislere sahip oluyorsunuz. diyorsun...Yani hiçbirşey bedava değil...Oradaki tesislerin bize ayrıcalığıda yok...

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cevap versen bir türlü, vermesen bir türlü.
                      Bakıp bakıp sinirleniyorum sadece.
                      Sıkıyorum kendimi.
                      Aykırı fikirleri dinleyebilmek önemli bir erdemdir. Saygı da öyle...

Kendinizi bu kadar sıkmayın, rahatlayın biraz
                      Sizin gibi düşünmeyenlerden bir şeyler öğrenme yolunu tercih ederseniz daha iyi hissedeceğinize hiç şüphem yok...

Yorum

Aykırı fikirleri dinleyebilmek önemli bir erdemdir. Saygı da öyle...

Kendinizi bu kadar sıkmayın, rahatlayın biraz
                        Sizin gibi düşünmeyenlerden bir şeyler öğrenme yolunu tercih ederseniz daha iyi hissedeceğinize hiç şüphem yok...
                        *alper de senin gibi düşünüyor yalnız,ona taş attın ama
                        Yanılmıyorsam tabi...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yanılmıyorsam tabi...
                          Tam olarak ne düşündüğünü bilmiyorum

Fakat alıntısını yaptığım mesajındaki ima bana biraz kızmış olduğu şeklindeydi

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yanılmıyorsam tabi...
                            Stadın çok da kötü olmadığını düşünüyodu ama bize sunulan bir lütuf olduğunu değil.
                            Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• * Benim gibi düşünmeyen bu düşüncenin Erdoğan Bayraktar zihniyetinden bir farkı yok, eğer ben bu kafadan bişey öğreneceksem zaten Allah benim belamı vermiş demektir...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

Tam olarak ne düşündüğünü bilmiyorum

Fakat alıntısını yaptığım mesajındaki ima bana biraz kızmış olduğu şeklindeydi
                                Şimdi sen öyle yazınca geriye dönüp tekrar okudum.
                                Evet,sana demiş
                                Şaşırdım...
                                Ya *alper fikir değişirdi ya da ben *alper'i hiç anlamadım.
                                Kayserili hoş,kendi haline bırakayım kardeşimi
                                Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X