Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    sebeplerini yazdım

katılmazsın olur biter

sen de sebeplerini yazarsın mantıklı veya duygusal
    Bunun sebeple ilgisi yok, yani mümkün değil.
    Ne kadar sebep yazsan da bu söylediğin gerçekleşmez, bunu anlatmaya çalışıyorum.

Böyle düşünen birkaç kişi var ve nasıl bıkmadan klasik cümleleri yazıyorlar şaşıyorum

Sizin söylediğiniz sadece ütopyadır

Yorum

• Bursa bizden 3-5 puan fazla aldığı için konuşulan şeylere bak
      7
      Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Cengiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bursa bizden 3-5 puan fazla aldığı için konuşulan şeylere bak
        Bunların, Bursa bizden 3-5 puan fazla aldı diye yazıldığını zanneden kişinin yazdıklarına bak...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bunların, Bursa bizden 3-5 puan fazla aldı diye yazıldığını zanneden kişinin yazdıklarına bak...
          Neyin ne olduğunu biliyorum elhamdülillah. herkesin fikri kendine
          işi uzatıp şehri ve takımı bursa'yla kıyaslama gafletine düşmem bile
          7
          Cngz_61

Yorum

Kusura bakma ama sen Bakan beyin keyfine göre sectigi projeyi pasa pasa kabul ederken onlar krallar gibi istedigi seyi yaptiriyor...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İyi... Ara sıra ders alırız artık senden... Nerdeydin be bunca zamandır kardeş...

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Kusura bakma ama sen Bakan beyin keyfine göre sectigi projeyi pasa pasa kabul ederken onlar krallar gibi istedigi seyi yaptiriyor...
                diyelim ki camp nou'yu yerinden söküp Trabzon'a getirdik. Bu bizi Valencia'dan daha güçlü mü yapar ? veya Signal Iduna'yı Samsun'a koysak bizden üstün mü olacaklar

stadyumu beğenmeyebiliriz gayet normal, ama adamların stadı hoşumuza gitti diye iki takımı stadyuma göre kıyaslamak pek mantıklı değil
                ki elin tavuğu ele kaz görünür, stadı beğenmeyen bir çok bursalı var

Samsun'un şu statta yaptığını sen/ben Trabzon'da yapabildik mi ?

Dünyanın en iyi stadını yapsan da taraftar profilin aynı kaldıkça değişen bir şey olmayacak.
                7
                Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Mehmet BAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu kardeşim Bursaspor stadyumunu kendisi yapıyor, Belediye ile yapıyor...

Adamlar tabiki de istediğini yapacak, istediği şekilde olacak...

Neyi kıyaslıyorsunuz ya?

Yazıktır......

Devlet sana hiç bir şehire yapmadığı kadar tesis yapmış bu ülkede...

Akyazı'da da yapıyor şimdi... Hala neyin feryadı bu?

Siz bu kadar bağırıyorsanız diğer şehirler ne yapsın?

Az biraz aynaya bakın...

Bedava stadyuma geçiyorsun, her türlü ekonomik karın olacak hala çığlıklar atıyorsunuz...

Kusura bakmayın ama bunun adı nankörlüktür!

İstemiyorsan kendin yapardın stadyumunu tesisini falan...

Var mı böyle bir gücün? Elli yıl geçse Trabzonspor kendi imkanı ile tesis falan yapamaz...
                  AGAZINDAN BAL DAMLIYOR...

Yorum

• trabzon zor bir şehir

ve 80 yıllarda yaşamıyoruz artık

sanayi yok,turizm kısıtlı ve çok az,gelişme yok,göç dışarı,megakentlere uzak

bu şekilde olunca yıldız veya yıldız adayı oyuncuyu getiremezsin, getirecek paran veya arkan da olmaz

ha alt yapın tıkır tıkır üretir , scout ların iyidir,gençlere güvenirsin tamam

ama hiç biri yok

bursa ise saydığım şeylerin çoğuna sahip

sadece şampiyonlukları eksik

biz geçmişimizle ayakta duruyoruz. kendimizi yenileyemiyoruz ne yazık ki

Yorum

diyelim ki camp nou'yu yerinden söküp Trabzon'a getirdik. Bu bizi Valencia'dan daha güçlü mü yapar ? veya Signal Iduna'yı Samsun'a koysak bizden üstün mü olacaklar

stadyumu beğenmeyebiliriz gayet normal, ama adamların stadı hoşumuza gitti diye iki takımı stadyuma göre kıyaslamak pek mantıklı değil

Dünyanın en iyi stadını yapsan da taraftar profilin aynı kaldıkça değişen bir şey olmayacak.
                      Benim bahsettigim konudan tamamen alakasiz bir sey yazmissin.

Ben adamlarin yöneticilerinin mentalitesinden bahsediyorum. Büyük kulüp gibi hareket ediyorlar.

Birileri bizimkilerin yanina ellerindeki stadyum projesiyle geldiginde bizimkiler "Aman efendim sepet efendim siz nasil uygun görürseniz efendim" diye havada ucarken adamlar ayni insanlara emrediyordu söyle böyle yapin diye...
                      En son ibrahim tarafından düzenlendi; 30.04.2013, 22:16.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Kuzeyin Kralı yazmışlar

K....n kralları.
                        Bilmeyen de bir şey zannedecek...
                        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• yahu 4 sayfadır yorumları okuyorumda şu bursayı sırf yaptığı stadı bizim akyazıya yapacağımız stadyumdan iyi diye komple bursaspor klübünü nasıl TRABZONSPOR klübünden üstün görüyorsunuz anlamıyorum!!

Yorum

• İhaleye bir şey kalmadı. acaba inşaat süresi kaç yıl olacak. en fazla 2 yılda tamamlanabilecek mi?
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Benim bahsettigim konudan tamamen alakasiz bir sey yazmissin.

Ben adamlarin yöneticilerinin mentalitesinden bahsediyorum. Büyük kulüp gibi hareket ediyorlar.

Birileri bizimkilerin yanina ellerindeki stadyum projesiyle geldiginde bizimkiler "Aman efendim sepet efendim siz nasil uygun görürseniz efendim" diye havada ucarken adamlar ayni insanlara emrediyordu söyle böyle yapin diye...
                              Emir mi ediyorlardı Başkanlarının içeri alınıp nasıl sus pus ettirildiğini de biliyoruz.
                              Başbakan'ın Bakanına - Belediye başkanına ses çıkarabilen mı var ülkede, kaldı birde emretmek
                              7
                              Cngz_61

Yorum

• İlk olarak Hami KüçüKAslaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                yahu 4 sayfadır yorumları okuyorumda şu bursayı sırf yaptığı stadı bizim akyazıya yapacağımız stadyumdan iyi diye komple bursaspor klübünü nasıl TRABZONSPOR klübünden üstün görüyorsunuz anlamıyorum!!
                                olayı özetledi..

Bizim taraftar da böyle işte, tuhaf

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X