35 bin bu şehir için yeterli bir rakam bence...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle35 bin bu şehir için yeterli bir rakam bence...Bilen Yapar, Az Bilen Akıl Verir, Bilmeyen Eleştirir, Yapamayan Çamur Atar.
Yorum
-
İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİsim Benimde Hoşuma Gitti Ama Değişik Şeyler Daha Hoş Olur Bence...
Emirates
Barnebau
Farklı hepsi ...
Bizede Böle isim lazım...Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont
Yorum
-
İlk olarak hakanhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemirates ucak firmasi, barnebau r. madridin efsane futbolcusu. cok ayri seyler ikiside.. trabzonsporla ozdeslesen isim olmali huseyin avni aker trabzonspor kurulmadan yillar once vefat etmis birisi. trabzonda sporun yayilmasinda emekleri olmus bir memur sadece.. trabzonsporda degil..
kısa yoldan kim fazla para verirse onun adını verelim stada gitsin. hem karlı hem zırıltısız iş.
Yorum
-
İlk olarak tonyali_yildiz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar hep tartışıyoruz stad şöyle olsun, böyle olsun. Hani maç için deriz ya 1-0 olsun bizim olsun, Yav 30 bine de razıyım, olsun da yeterki bizim olsun(yeterki birşey yapılsın bize)Bu kadar tartışmanın üzerine stad yapılmazsa düşünün halimizi
Hele bir ilk kolonu görelim o zaman başlarız şöyle olsun böyle olsun demeye
Ben Cora lardanim [Latifoglu] belki tanirsin!!!!Her bağimlılığa karşiyim TRABZONSPOR harıc..
Yorum
-
Geç olsun güç olmasın stadyum işi ancak somut bir adımın atılması gerekiyor artık..
Ayrıca Kayseri stadı yapıyor ama o stada kaç bin kişi gelir acaba.PSG veya 4 büyüklerin maçların da bile stada 5.000 kişi gidiyor en fazla.Bu yatırımın fiyasko olmaması dileğiyle..''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum