Bizim projede localar tasarım rezaleti. Bence tek kat loca olsaydı ve stadın etrafını çevirseydi bile bundan daha iyi görünürdü. 49 tane loca yapacaklar diye stadı böyle acayip bir hale getirmeye gerek yok.
Yağmur ve kar yağışı alan bir yere stad yapılacak. Çatının da muhakkak açılır kapanır olması gerekir.
Bizim stadın içinin seyircisiz bir fotoğrafı var mı?
?
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
İlk olarak Halit M. MOLLASALİHOĞLU tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Ne çatısı ne çimleri umrumda...
Eğer bir rüşvetse bu stad ve eğer çalınan kupamın diyetiyse yere batsın yapılmadan çöksün Akyazı Stadı...
* İmzamı atıyorum...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Geçin bakayım dalganızı tıpış tıpış gidiceksiniz yeni yapılıcak olan stada bu işler forumda sallamayla yada dalga geçmeyle olmuyor bunuda kafanıza sokun
Bu dolgu alanı iyi değerlendirilirse Trabzon'un ve bölgenin kaderini değiştirir diyordum. Hatta Trabzon'un batıya doğru gelişmesi vs. Derken projedeki albeniler hep çıkartılmış, spor tesisleri kalmış. Ne vaat edildi? Ne kaldı? Şikeymiş, buymuş... Bu insanlar bu kadar aldatılmayı, hakkının yenmesini hak edecek ne yaptı?
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Bu dolgu alanı iyi değerlendirilirse Trabzon'un ve bölgenin kaderini değiştirir diyordum. Hatta Trabzon'un batıya doğru gelişmesi vs. Derken projedeki albeniler hep çıkartılmış, spor tesisleri kalmış. Ne vaat edildi? Ne kaldı? Şikeymiş, buymuş... Bu insanlar bu kadar aldatılmayı, hakkının yenmesini hak edecek ne yaptı?
Yorum