Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi bunun bize bir faydası yok ki
    adama küfrederek bir yere varamayız
    biz türkiyedeki mevcut siyasi yapı içerisinde(yani iktidara yanaşarak) işimiz yaptırmaya çalışalım
    bizim istediğimiz olsun
    varsın stadı onlar yapmış oyları onlar toplamış olsun
    bu gün ne iktidardaki ne muhalafetteki hiç bir partinin normal sade vatandaşa katkısı yoktur
    biz işimizi yaptıralım
    herkes sandık başına gidince kendine göre oyunu versin
    önemli olan bizim işimiz

isterseniz buna iktidar seviciliği deyin
    isterseniz köprüden geçene kadar ayıya dayı demek deyin
    isterseniz politika deyin
    bizim için sonuç önemli
    Valla Gs seyircisi kufur etti stat kapti.
    Fb seyircisi kufur etti. düsmedi. ustune şikeci hırsız baskanları disarıda
    adina ne dersen de hos degil.

Trabzon un belki hamsili filan statı olur. (olme essegim olme ) ama Trabzonspor un kupasi cok zor olur.
    13 Vitor Hugo

Yorum

• Valla garip gelebilir ama bu stat projesinin biteceğine inanmıyorum ben.

Yorum

• Arkadaşlar özür dileyerek söylüyorum, okudum ettim ama pek bir şey anlamadım.

Birileri taraftarın stadyumun nesinden memnun olmadığını özetleyebilir mi?

İç yapı değil dış kısımdan bahsediyorum, stadın dış görünümü bence bu kadar da facia boyutlarında falan değil. Keskin hatlara sahip sıkı bir görüntüsü var gibi geldi bana.

İçinde kale arkaları tabiki tek parça olmalı diye düşünüyorum ben de. Loca yapıları falan kötü olmuş olabilir, bunları konuşuruz.

Ama dışında bu kadar kötü olan nedir, ben pek anlayamadım..
        "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Bence proje o kadar da kötü değil, model hali basit gibi duruyor sadece. Ama yanları boş, tribünlerin arka kısmının gözükmesi sanki prefabrik stad havası vermiş oralar duvarlı aynalı vs bişeyle kplı olması gerekmez mi ya...
          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben iki gündür Suat Kılıç'a devamlı tweet atıyorum.

Mail, tweet, telefon gibi olaylara günde 5 dakikanızı ayırabilirsiniz... Zor değil.
            Twitterden o kadar küfrettim adama engelleme bile engellemedi beni. O hesabi pek salladigini sanmiyorum...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Partinin iletişim kısmı var. BİMER adı sanırım. Orada geri dönüşler oluyor. O tarafa da yüklenebiliriz.

Yorum

• Maksimum 30.000 kişilik olmalı daha fazlası etrafa bizi rezil eder,çünkü trabzondaki taraftar iyi gün taraftarı...
                Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  abi bunun bize bir faydası yok ki
                  adama küfrederek bir yere varamayız
                  biz türkiyedeki mevcut siyasi yapı içerisinde(yani iktidara yanaşarak) işimiz yaptırmaya çalışalım
                  bizim istediğimiz olsun
                  varsın stadı onlar yapmış oyları onlar toplamış olsun
                  bu gün ne iktidardaki ne muhalafetteki hiç bir partinin normal sade vatandaşa katkısı yoktur
                  biz işimizi yaptıralım
                  herkes sandık başına gidince kendine göre oyunu versin
                  önemli olan bizim işimiz

isterseniz buna iktidar seviciliği deyin
                  isterseniz köprüden geçene kadar ayıya dayı demek deyin
                  isterseniz politika deyin
                  bizim için sonuç önemli

bize senin dedigin gibi davranipda stad yapacaksalar hic yapmasinlar daha iyi, benim hep aklimdan gecen su biz en az 5 milyon taraftariz , 5 milyon taraftar 10 € verse 50 milyon eder cok basit düsününki 2 ayda 5 milyon taraftar 20 € verdigini 100 milyon € eder cok zor bir is degil bence ondan sonrada spor bakanligina ve devlete cekersin resti biz stadyumumuzu kendimiz yapiyoruz al sana stad , hic zor is degil .

Yorum

• İlk olarak Reha tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maksimum 30.000 kişilik olmalı daha fazlası etrafa bizi rezil eder,çünkü trabzondaki taraftar iyi gün taraftarı...
                    O stadı Trabzonspor için değil ülke menfaati için yapıyorlar o yüzden projeye karışma hakkımız olduğunu sanmıyorum. Önümüzdeki yıllardaki şampiyonalar vs. hesap edildiği için 40 bin istiyorlardır. Ayrıca pek rezil olunacak bir durum yok bence. Kayseri'nin stadı da 35 bin kişilik ama kaç maçı full oynadılar?
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Saygıdeğer bayım/bayan;

Ben bir Trabzonspor taraftarıyım...

Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın yapmış olduğu basın toplantısında bir çok ilde yapılacak stat projelerinin muhteviyatları ve özellikleri hakkında bilgiler verdi. Bulundukları şehirlerden izler taşıyan, yörenin özelliklerini yansıtan projelerden bahsetti. Sözgelimi; Malatya'da kayısı şeklinde, Antep ilinde baklava dilimi şeklinde, Samsun'da Karadeniz'i yansıtacak dalgalı şekilde mimari yapılardan bahsedildi.. Bunlar ilk etapta aklıma gelen örnekler...

Üzülere belirtiyorum ki; Akyazı'daki dolgu alanı üzerine inşa edileceği konusunda güçlü deliller olan stad Trabzonspor'a yakışır bir stad değildir. Mevcut proje ne binlerce yıllık kültür mirası olan Trabzon şehrinden bir iz taşımaktadır, ne yörenin coğrafi özelliklerini tasvir etmektedir, ne de bölge futbolunu ve hatta ülke futbolunu domine etmiş, yine aynı zamanda ülke futbol tarihini kökünden değiştirmiş ve bir devrimin altına imza atmış Trabzonspor'dan bir iz taşımaktadır. Böyle bir stad projesi hem taraftar açısından hem de kulüp açısından maalesef kabul edilebilir değildir.

Daha önce, kalibresi Trabzonspor'un altında olan bir Alman (Mainz FC) takımının veto ettiği stadyumu Trabzon'a ve ülke futboluna yakıştırmak ciddi bir yanlıştır. Zaten Akyazı'daki dolgu işlemleri süresince, öncesinden de gelen sıkıntılarla beraber beklentiler tavan yapmış durumda. Trabzonspor taraftarı yıllardır daha modern ve kendini yansıyacak "özel" bir stada kavuşma özlemi içerisinde verilen sözlere inanmaktan bitap düşmüş. İşte tüm bu nedenlerden dolayı, mevcut yanlıştan ivedilikle dönülmesi gerekmektedir. Trabzonspor'a, Trabzon'a "has" bir stad kazandırılmalıdır. Bu konuda derin endişeler beslemekteyim.

Sürecin sonuna kadar takipçisi ve müdahili olacağımı kendi özelimde Trabzonspor taraftarının adına belirtmek isterim. Saygılar...

Yiğit GAYRETLİ

Trabzon Belediyesi

belediye@trabzon.bel.tr

BAŞKAN baskan@trabzon.bel.tr 223 3888 Pbx
                      Başkan Danışmanı danisman@trabzon.bel.tr 224 6160

B A Ş K A N Y A R D I M C I L A R I

Osman Gökhan BALİ osmangokhanbali@trabzon.bel.tr 223 9111
                      Osman Necip SEVİNÇ osmannecipsevinc@trabzon.bel.tr 372 0009
                      Ergin AYDIN erginaydin@trabzon.bel.tr 223 0900
                      Cengiz ÇOLAK cengizcolak@trabzon.bel.tr 223 5410
                      Hüseyin TURAN huseyinturan@trabzon.bel.tr 223 5409

Özel Kalem ozelkalem@trabzon.bel.tr
                      Basın, Yayın ve Halkla İlişkiler basinyayin@trabzon.bel.tr
                      Bilgi İşlem bilgiislem@trabzon.bel.tr
                      Etüd Proje etudproje@trabzon.bel.tr 224 4158 223 0942
                      Hukuk İşleri hukuk@trabzon.bel.tr 224 4159 224 6163
                      İmar ve Şehircilik imar@trabzon.bel.tr 224 4157 224 6165
                      İnsan Kaynakları ve Eğitim ikem@trabzon.bel.tr 224 4072 223 0943
                      İşletme ve İştirakler isletmeistirakler@trabzon.bel.tr 223 8514 223 1287
                      Kültür ve Sosyal İşler kultur@trabzon.bel.tr 223 8513 224 6164
                      Mali Hizmetler malihizmetler@trabzon.bel.tr 224 4074 223 0941

TOKİ VE GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞININ MAİL ADRESLERİ YOK SANIRIM. BUNUN YERİNE AÇIK ADRESLERİ VE SABİT HATLARA YÜKLENEREK -gerekirse yazılı metini okumak suretiyle- ŞİKAYETLERİMİZİ İLETEBİLİRİZ! MUHAKKAK İLETMELİYİZ...

T.C. BAŞBAKANLIK
                      TOPLU KONUT İDARESİ BAŞKANLIĞI (TOKİ)
                      Bilkent Plaza B1 Blok 06800 Bilkent / ANKARA
                      Tel0312) 266 76 80
                      Faks0312) 266 77 48

T.C. BAŞBAKANLIK
                      İSTANBUL UYGULAMA DAİRE BAŞKANLIĞI
                      Halkalı Atakent Mahallesi II
                      Kültür Merkezi Karşısı
                      34303 Halkalı / İSTANBUL
                      Tel: (0212) 495 40 40
                      Faks: (0212) 470 03 16

T.C. BAŞBAKANLIK
                      İZMİR BİRİMİ
                      İZMİR GRUP SORUMLULUĞU
                      2040 Sokak No:19 Mavişehir-İZMİR
                      Tel: (0232) 324 55 72
                      Faks: (0232) 3245276

T.C. GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI - MERKEZ BİNA

Adres
                      : Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ / Ankara
                      Telefon
                      : + 90 312 596 60 00 | 444 0 472 (Çağrı Merkezi)
                      Faks
                      : + 90 312 596 60 10

T.C. GENÇLİK ve SPOR BAKANLIĞI - EK HİZMET BİNASI

Adres
                      : Büyük Esat Mahallesi Koza Sokak No: 34 Çankaya / Ankara
                      Telefon
                      : + 90 312 442 79 51
                      Faks
                      : + 90 312 408 20 40

T.C. GENÇLİK VE SPOR BAKANLIĞI SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

Adres
                      : Örnek Mahallesi Oruç Reis Caddesi No:13 Altındağ / Ankara
                      Telefon
                      : + 90 312 596 70 00
                      Faks
                      : + 90 312 596 70 47

SPOR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ
                      Adres:
                      ÖRNEK MH. ORUÇ REİS CD. NO:13
                      ALTINDAĞ/ANKARA
                      Telefon: 0 312 596 60 00
                      Faks:
                      E-Posta
                      KIZILAY EK HİZMET BİNASI
                      Adres: Süleyman Sırrı sok. No:3 Yenişehir ANKARA
                      Telefon: 0 312 430 33 06 - 15 hat
                      Faks:
                      E-Posta bilgiedinme@sgm.gov.tr
                      Spor Genel Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü
                      Adres:
                      ÖRNEK MH. ORUÇ REİS CD. NO:13
                      ALTINDAĞ/ANKARA
                      Telefon: 0312 596 60 00
                      Faks:
                      E-Posta basin@sgm.gov.tr
                      Yukardaki eposta adreslerinin listesini yapayim dedim. Kopyala yapistirda kolaylik saglayalim dedim.

belediye@trabzon.bel.tr
                      baskan@trabzon.bel.tr
                      danisman@trabzon.bel.tr
                      osmangokhanbali@trabzon.bel.tr
                      osmannecipsevinc@trabzon.bel.tr
                      erginaydin@trabzon.bel.tr
                      cengizcolak@trabzon.bel.tr
                      huseyinturan@trabzon.bel.tr

ozelkalem@trabzon.bel.tr
                      basinyayin@trabzon.bel.tr
                      bilgiislem@trabzon.bel.tr
                      etudproje@trabzon.bel.tr
                      hukuk@trabzon.bel.tr
                      imar@trabzon.bel.tr
                      ikem@trabzon.bel.tr
                      isletmeistirakler@trabzon.bel.tr
                      kultur@trabzon.bel.tr
                      malihizmetler@trabzon.bel.tr
                      bilgiedinme@sgm.gov.tr
                      basin@sgm.gov.tr

Birde su yukarda koyulastirdigim kisimi "bahsedildi" olarak degistirsek daha dogru olmazmi? Email bir cok kuruma birden gidiyor.
                      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 01.12.2012, 15:12.
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• tt arena yapılırken gs ye sordularmı hiç ? çatısı kapansın istediler onu bile yapmadılar.. şimdi kalkıp bide bizemi soracaklar nasıl stat istersiniz diye...
                        u will need justice at the end..

Yorum

• İlk olarak only ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tt arena yapılırken gs ye sordularmı hiç ? çatısı kapansın istediler onu bile yapmadılar.. şimdi kalkıp bide bizemi soracaklar nasıl stat istersiniz diye...
                          bildigim kadariyla gs stadi yapilmaya baslanmadan once 3-4 model ankete acildi ve iclerinden secildi. Yapim asamasina gelince, ihaleyi alan firma iflas edince olaya devlet el koydu ve toki tarafindan yapildi.
                          HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ya beyler Allahınızı severseniz artık bu konuları tartışmayalım. ne demişlerse demişler..
                            biz tüm enerjimizi sadece ama sadece 4 maddede yoğunlaştıralım.....
                            1- kale arkaları tek parça olsun
                            2 -çatısı basık olsun
                            3- localı tribün faciası düzeltilsin
                            4- dış kısımdak açıklık led ekranla kapatılsın ( icabında orada her türlü hamsi resmide olur, TS amblemide olur , ekranda ayrıca reklamda yayınlarsın para kazanırsın... yoldan geçerken herkes görürür...)
                            Ağasarlı haklı,
                            siyasilerin yavşaklığını,bizimkilerin pısırıklığını biliyoruz,tekrar tekrar tartışmanın hiç bir faydası yok.Bu 4 madde için mail faks telefon ile baskı yapalım bir şeyleri değiştirebilirsek değiştirelim.Herkes kendine özgü kısa ve net mail yazsın Yiğit'in paylaştığı adreslere yollasın,hiç olmazsa sadece eleştirmekle kalmış olmayalım çözüm için mücadele etmiş olalım.
                            Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Bu4 madde iyi görülmüş eksikler ve illere hamsi figürü olmasigerekmez dalga fırtına şekilde şehiri yansitabilir
                              1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bir mimar sabah kalksa ve deseki nasıl bir stat yapsam akustik faciası olur?? cevabı ise bize kakaladığı proje olur...
                                Allah bilir o proje karşılığında ne kadar para ödediler o mimarlara...
                                o localar ne öyle facia?
                                stattın dış kısmındaki açıklık ne facia???
                                kale arkaları tek parça değil. hiç mi bakmadılar yeni yapılan statlara???
                                ama bize müstehak.. atı alan üsküdarı geçmiş, stat projesi çooktan onaylanmış. ben zamanında o kadar dedim " iş işten geçmeden bmn olarak deklerasyon yayınlayalım".. kimse oralı olmadı...
                                hala daha birileri kalkmış şimdi stat kapasitesinden bahsediyor yok kapasite fazla yok kapasite az.. beyler bu neyin kafası????
                                ucube dikilecek ucube???? farkındamısınız????**
                                yapacağımız tek şey projedeki 4 maddelik değişim.......
                                1- statın dış kısmındaki açıklığı kapatsınlar
                                2- kale arkalarından bir tanesi tek parça olsun
                                3-localı bölümdeki facia görüntü düzeltilsin
                                4-çatısı basık olsun...
                                bundan sonraki amacımız bmn olarak bu 4 maddeyi herkese tüm yetkililere ezberletmek...........
                                bmn yöneticilerinden destek bekliyoruz. ana sayfaya filan yazılsın ucube değil stat istiyoruz diye....
                                kalearkalarindan birisi tek digeri iki katli olan dunyada herhangi bir stadyum var mi?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X