Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne diyor?
    Şenol Ustaömer vardı. Bir iki anısını anlattı Trabzonspor'la ilgili.
    Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
    Ayağa KALK!

Yorum

• Arkadaşlar emek hırsızlarının boynuna kaşkol takan tribün liderlerimiz varken o stad 50 yıl daha bitmez.ben artık ihtimal dahi vermiyorum,Allah yardımcımız olsun
      ANADOLU KAPLANI

Yorum

• stamford bridge baya eskidi. baya demode kaldı artık.. abramoviç aslında chelsea ya yeni stat yapacak ama malesef ordada statın diğer ortakları izin vermediği için yeni stat yapılamıyor.. düşünün milyar dolarlık bir kulüp bile bürokrasiden dolayı yeni stat yapamıyor..
        gene şükür ki öyle yada böyle modern bir statımız olacak..

Yorum

• İlk olarak ronaldo5 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Arkadaşlar emek hırsızlarının boynuna kaşkol takan tribün liderlerimiz varken o stad 50 yıl daha bitmez.ben artık ihtimal dahi vermiyorum,Allah yardımcımız olsun
          beyler artık bu muhabbetlerden midem bulandı.. gına geldi..yeter yahu.. kafanızda stat projesi ile ilgili fikir varmı onu beyan edin lütfen..

Yorum

• beyler işin ciddiyetini çoğumuz kavrayamadık. muhtemelen statın projesi bitmek üzere ama kimse Trabzonspor taraftarının fikrini bilmiyor..
            iş oldu bitti ye gelmeden hemen bir manifesto yayınlayalım . stat ile ilgili genel kanımızı kamuoyuna beyan edelim.
            _ kale arkalarından en az bir tanesi tek parça olmalı( her iki kısmı tek parça olmaz,çünkü; loca kafe restaurant v.b diğer gelirler düşünülmeli)
            _ diğer tribünler iki katlı olmalı( ilk kat daha yüksek , ikinci kat daha kısa olmalı akusitk için)
            _ statın çatısı oldukça basık olmalı ( akustik için)....
            zaten ses reklam panosu, dev ekranlar vs... onlar zaten fix menü onları demeye gerek yok....

benim kafamdaki örnek tamamen juventusun yeni statıyla ötüşüyor( onlarınkide 40 bin kişilik)

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              beyler işin ciddiyetini çoğumuz kavrayamadık. muhtemelen statın projesi bitmek üzere ama kimse Trabzonspor taraftarının fikrini bilmiyor..
              iş oldu bitti ye gelmeden hemen bir manifesto yayınlayalım . stat ile ilgili genel kanımızı kamuoyuna beyan edelim.
              _ kale arkalarından en az bir tanesi tek parça olmalı( her iki kısmı tek parça olmaz,çünkü; loca kafe restaurant v.b diğer gelirler düşünülmeli)
              _ diğer tribünler iki katlı olmalı( ilk kat daha yüksek , ikinci kat daha kısa olmalı akusitk için)
              zaten ses reklam panosu, dev ekranlar vs... onlar zaten fix menü onları demeye gerek yok....

benim kafamdaki örnek tamamen juventusun yeni statıyla ötüşüyor( onlarınkide 40 bin kişilik)
              Katılıyorum...
              Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
              Ayağa KALK!

Yorum

• Öncelikle merhaba arkadaşlar ben bu forumu yaklaşık 1.5 yıldır takip etmekteyim . Proje hakkında sürekli araştırma yapıyorum yani yeni gelişmeleri takip ediyorum. Levent USTABAŞI' nın bundan yaklaşık 20 gün önce köşe yazısında projenin sonuna gelindiğinden ve teslim edildiğinden bahsediyordu.

Yorum

• Okuduğum ve burada sürekli sorulan bazı soruları da cevaplamak isterim. 1. Projede küçük yat limanından bahsediliyor görsel'deki yat limanı olmayacak yeterli derinliğin olmamasından, projede 2. bir dolgu olmayacak dolgu üzerindeki yapılar kazık üstüne yapılacağı için proje ona göre şekillenecek. Ayrıca yüklenici firmanın dolgunun ön kısmına dolguyu korumak adına dalga kıranlar yapması gerekiyor.

Yorum

• BLACKSEAN61 Gerçekten çok teşekkürler çünkü bu 2. dolgu muhabbeti çok moralimizi bozuyordu,hatta 3. kat dolgudan bile bahsedenler olmuştu.
                    ANADOLU KAPLANI

Yorum

• Elimdeki bilgileri sizlerle paylaşmak istedim ben teşekkür ederim ronaldo

Yorum

beyler işin ciddiyetini çoğumuz kavrayamadık. muhtemelen statın projesi bitmek üzere ama kimse Trabzonspor taraftarının fikrini bilmiyor..

aynen katılmakla beraber eğer ki ihale 2 aya filan yapılacaksa projenin belli olduğunu düşünüyorum. ona göre hakediş, fiyatlandırma çalışmaları bile yapılmış olabilir. bu rakamlara göre firmalarda ihaleye hazırlanıyor olacaklar. yok eğer ihaleye var daha 6 ay diyorsak evet, müdahale etme şansımız belki olabilir.
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• koşu pisti olacak mı
                          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                          Gerçek budur. ☆

Yorum

• Dolgu işi bitti gibi artık, ihale dolgunun yarısı yapıldıktan sonra yapılmalıydı, çok geç kalındı.Stadyumun kale arkaları kesinlikle dik ve tek katlı olmalı, tıpkı Borussia Dortmund'un stadyumu gibi.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 13.11.2012, 09:29.

Yorum

karaladığım yerlere katılmakla beraber tribünlerin zemine yakın olması,koşu pisti olmaması ,kutu gibi olması önemli.
                              yani rakip oyuncu stada girdiğinde baskıyı hissetmeli.
                              çok anlamam bu inşaat işlerinden
                              ancak yapılırken orasının bir futbol stadı olduğunu unutmasınlar
                              tribünlrein dik olması-mesela mestella stadı gibi- iyi olur.
                              şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                koşu pisti olacak mı

Zeki Müren bizi görecek mi ?
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X