İlk olarak zarge tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
[QUOTE=Mehmet Cihan Kocaman;1918778448]'Stadyum girişinde 7 bin 500 seyirci kapasiteli Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor salonu yer alacak. Spor salonunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.'
Samsun'dan başka bir yere gitmeyen bir spor bakanı ne bilsin Trabzon'da hangi tesisin olduğunu..elinden gelse Trabzon'u karadeniz bölgesinden atar..bütün Samsunlularda olduğu gibi onda da korkunç bir Trabzon kıskançlığı var...spor bakanı dediğin bütün projeleri bilir takip eder..Akyazı projesi sürecinde onu gören varmı? ..bütün bakanlar kendilerini ilgilendiren projeleri adım adım takip ederler bu bakan ise sadece Samsunu ilgilendiren projeleri takip ediyor...boşverin onun söylediklerini biz işimize bakalım.
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDoğru söze ne denir?Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
[QUOTE=pascalli;1918779023]İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle'Stadyum girişinde 7 bin 500 seyirci kapasiteli Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor salonu yer alacak. Spor salonunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.'
Samsun'dan başka bir yere gitmeyen bir spor bakanı ne bilsin Trabzon'da hangi tesisin olduğunu..elinden gelse Trabzon'u karadeniz bölgesinden atar..bütün Samsunlularda olduğu gibi onda da korkunç bir Trabzon kıskançlığı var...spor bakanı dediğin bütün projeleri bilir takip eder..Akyazı projesi sürecinde onu gören varmı? ..bütün bakanlar kendilerini ilgilendiren projeleri adım adım takip ederler bu bakan ise sadece Samsunu ilgilendiren projeleri takip ediyor...boşverin onun söylediklerini biz işimize bakalım.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
* Bu mantıkla bizim Stad Hamsi şeklinde olur, Üstünede ağ felan gereriz hem şekilli olur...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülestadı genel seçimden önce başlatırlar gelir burda işte stadınızada başladık der oy isterler.
Yorum
-
İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşbakanın mitingdeki sözleri aşağı yukarı şöyle olacak.Stada başladık ki başlarlarsa artık İNŞAALLAH bu kompleksi Trabzona kazandıracağız.Daha sonrada ben fenerliyim küçüklüğümden beri elimden bir şey gelmez ama torunum Trabzonsporlu.Herşey sizin için ve beraber yürüdük bu yollarda ile kapanış.Gelecek seçimlerde görüşmek üzere.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
BJK İnönü stadının yanında İBB'ye ait garaj bjk'ye verilmiş.Yeni stad aynı yerde yapılacak ve bu işten çok karlı çıkacak bjk manevi yönden.Trabzonspor'un stadı da aynı yerinde yapılmalı ama kimseye dinletemiyoruz sesimizi....2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBJK İnönü stadının yanında İBB'ye ait garaj bjk'ye verilmiş.Yeni stad aynı yerde yapılacak ve bu işten çok karlı çıkacak bjk manevi yönden.Trabzonspor'un stadı da aynı yerinde yapılmalı ama kimseye dinletemiyoruz sesimizi....
Yorum
Yorum