Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak zarge tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim stadın orjinalliği hiçbir stad'ta yok...

elma, armut, şeftali geçin bunları...

Karadeniz'le bütünleşecek bizim stad...

Türkiye'nin en anlamlı ve güzel stadı olacak.
    ben buna inanıyorum..

tabi dolgu biterse
    Doğru söze ne denir?
    ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• bursa stadi müthis olacak.

Biz hala beklemedeyiz.
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• [QUOTE=Mehmet Cihan Kocaman;1918778448]'Stadyum girişinde 7 bin 500 seyirci kapasiteli Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor salonu yer alacak. Spor salonunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.'

Samsun'dan başka bir yere gitmeyen bir spor bakanı ne bilsin Trabzon'da hangi tesisin olduğunu..elinden gelse Trabzon'u karadeniz bölgesinden atar..bütün Samsunlularda olduğu gibi onda da korkunç bir Trabzon kıskançlığı var...spor bakanı dediğin bütün projeleri bilir takip eder..Akyazı projesi sürecinde onu gören varmı? ..bütün bakanlar kendilerini ilgilendiren projeleri adım adım takip ederler bu bakan ise sadece Samsunu ilgilendiren projeleri takip ediyor...boşverin onun söylediklerini biz işimize bakalım.

Yorum

• İlk olarak Hamdi Karamahmutoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Doğru söze ne denir?
          Nessriiiiinnnn...
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• [QUOTE=pascalli;1918779023]
            İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            'Stadyum girişinde 7 bin 500 seyirci kapasiteli Karadeniz Bölgesi'nin en büyük spor salonu yer alacak. Spor salonunun kaba inşaatı büyük oranda tamamlandı.'

Samsun'dan başka bir yere gitmeyen bir spor bakanı ne bilsin Trabzon'da hangi tesisin olduğunu..elinden gelse Trabzon'u karadeniz bölgesinden atar..bütün Samsunlularda olduğu gibi onda da korkunç bir Trabzon kıskançlığı var...spor bakanı dediğin bütün projeleri bilir takip eder..Akyazı projesi sürecinde onu gören varmı? ..bütün bakanlar kendilerini ilgilendiren projeleri adım adım takip ederler bu bakan ise sadece Samsunu ilgilendiren projeleri takip ediyor...boşverin onun söylediklerini biz işimize bakalım.
            Aslini inkar ediyor.yeri geldimi ve menfatina yariyorsa ondan daha büyük Trabzonlu yok.Ama ne beklersin robotan öyle programladilar.Birde sormak gerek Samsunda ne kadar Samsunlu var ne kadar göcmen.
            çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Galiba samsun ve diğer illerde oylar garanti değil ne bu acele

Yorum

• dolgu olması gereken kadar oldu... şu an dolgu umrumda değil... artık ihale aşamasına gelinmiş olması ve projenin konuşuluyor olması lazım...
                Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• * Bu mantıkla bizim Stad Hamsi şeklinde olur, Üstünede ağ felan gereriz hem şekilli olur...
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• stadı genel seçimden önce başlatırlar gelir burda işte stadınızada başladık der oy isterler.
                    YA SEV YA TERKET

Yorum

• İlk olarak boztepeliyasin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      stadı genel seçimden önce başlatırlar gelir burda işte stadınızada başladık der oy isterler.
                      Başbakanın mitingdeki sözleri aşağı yukarı şöyle olacak.Stada başladık ki başlarlarsa artık İNŞAALLAH bu kompleksi Trabzona kazandıracağız.Daha sonrada ben fenerliyim küçüklüğümden beri elimden bir şey gelmez ama torunum Trabzonsporlu.Herşey sizin için ve beraber yürüdük bu yollarda ile kapanış.Gelecek seçimlerde görüşmek üzere.

Yorum

• İlk olarak kamaleyte tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Başbakanın mitingdeki sözleri aşağı yukarı şöyle olacak.Stada başladık ki başlarlarsa artık İNŞAALLAH bu kompleksi Trabzona kazandıracağız.Daha sonrada ben fenerliyim küçüklüğümden beri elimden bir şey gelmez ama torunum Trabzonsporlu.Herşey sizin için ve beraber yürüdük bu yollarda ile kapanış.Gelecek seçimlerde görüşmek üzere.
                        Baslatmasin torunun dan.Ama millet yiyor iste. aynen öyle olacak.Stad bitene kadar en az 5-6 secim daha görür (Belediye vs.)
                        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Spor Bakanının, memleketi Samsun'a yapacağı stadyum bizimkinden çok daha öcne biter.
                          ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• yerel seçim öncesi büyükşehir işini kullanırlar eee seneyede ellerinde bir stad kalıyor işte. stadında temeli atılır artık genel seçim konuşması içinde büyük bir miting alanı olur akyazı kurban sahasından sonra işimizi görür.
                            YA SEV YA TERKET

Yorum

• BJK İnönü stadının yanında İBB'ye ait garaj bjk'ye verilmiş.Yeni stad aynı yerde yapılacak ve bu işten çok karlı çıkacak bjk manevi yönden.Trabzonspor'un stadı da aynı yerinde yapılmalı ama kimseye dinletemiyoruz sesimizi....
                              2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                BJK İnönü stadının yanında İBB'ye ait garaj bjk'ye verilmiş.Yeni stad aynı yerde yapılacak ve bu işten çok karlı çıkacak bjk manevi yönden.Trabzonspor'un stadı da aynı yerinde yapılmalı ama kimseye dinletemiyoruz sesimizi....
                                Biz sadece statla yetinmiyoruz yoksa hemen yaparlardı.İşleri çok zor iki üç kamyonla dolgu yapıyorlar.Yoğun bir çalışma var.Ayrıca biz kompleks yapıyoruz.Bizimkinin dünyada eşi benzeri olmayacak. ara sıra denizin üstünde hareket bile edebilecek.çok şanslıyız çok

Yorum

Yükleniyor...
                                X