Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Neden yapmışken 50.000 veya 60.000 kişilik yapmıyoruz? Rakiplerin stadını gördükçe içim gidiyor belki 50.000 ve 60.000 dolmayacak ama en azından stadımız onlardan büyük deriz.
    Ambians onemlı.kucuk olsun dolu dolu olsun etkılı olsun.
    sahaya bıtısık olsun.bundan daha guzel stad yok.
    50 bınlık staddan da 100 bınlıkten de cok daha guzel stat olur.
    Fransanın Cezair Halkına, Amerikanın Vietnam ve Irak Halkına Uyguladığı Sistematik Soykırımı ve Katliamları, İsviçrenin Bütün Dünya Suçlularını ve Terör Örgütlerini Finanse Ettiğini Tanıyor ve Kabul Ediyorum.

Yorum

• bencede 40bin kişilik stad iyi ben 42bin yada 45binlik düşünüyordum ama olsun önemli olan stadın ful dolu olması 40bin kişilik ful dolu bir stadın 50bin kişilik bir statdan farkı olmaz aynı çoşkuyu aynı ambiyansı yakalarız.
      2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Çünkü Eskişehir garanti il değil. Trabzon ise garanti tulumluk yer. %61 tulum. Bekleyebilir yani 1 yerel 1 genel seçim daha.
        Evet en sancılı dönemlerimizde yani başbakana fenerli olduğundan isyan ettiğimiz dönemlerde oy artırılmış Trabzon cepte denilmiştir.
        Kesinlikte oy dertleri yok Trabzondan yana,onun için kafalarına göre takılacaklardır,
        keyifleri yeterse yapacak,olmadı işlerine gelmeyen durumda yapmam haaa diyeceklerdir,ve şahsi bir tahminimi söyleyim,hatta yemin etsem başım ağrımaz ilk seçimde mevcut iktidar ülke ortalamasının üzerinde bir oy alacaktır,ne şikeye göz yuman hatta destek olan başbakan,ne ruhsuz millet vekilleri hiç etkili olmayacaktır,bunu da hükümet adı gibi biliyor.

Toparlayım
        stad olur olmaz değil ama göle su gelene kadar kurbağanın gözü patlar modunda olur.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak erolizmts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Çünkü Eskişehir garanti il değil. Trabzon ise garanti tulumluk yer. %61 tulum. Bekleyebilir yani 1 yerel 1 genel seçim daha.
          konya de mı garanti il değil. stat inşaatına başladılar konyada??

Yorum

• bu linkten form doldurarak ;"akyazı dolgu projesinin ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bilgi edinmek istiyorum" tarzı mesaj atalım...
            şehircilik bakanlığı bilgi edinme sitesidir.... üsluplu şekilde bilgi edinme istediğimiz ,dolgu ve stat konusunda form doldurabilirz burdan.. gereken cevap gelecek umarım. ben burdan mesaj attım yetklilere...

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              http://www.csb.gov.tr/turkce/sayfa.p...=bebform&TUR=G
              bu linkten form doldurarak ;"akyazı dolgu projesinin ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bilgi edinmek istiyorum" tarzı mesaj atalım...
              şehircilik bakanlığı bilgi edinme sitesidir.... üsluplu şekilde bilgi edinme istediğimiz ,dolgu ve stat konusunda form doldurabilirz burdan.. gereken cevap gelecek umarım. ben burdan mesaj attım yetklilere...
              ben gönderdim sizde üşenmeyin gönderin

Yorum

• İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                http://www.csb.gov.tr/turkce/sayfa.p...=bebform&TUR=G
                bu linkten form doldurarak ;"akyazı dolgu projesinin ne zaman tamamlanacağı ile ilgili bilgi edinmek istiyorum" tarzı mesaj atalım...
                Attım bende. Saçma sapan rutin bakanlık bilgileri gelecek ama belki şaşırırda yazarlar.

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Arkadaşlar bugün şantiyeye uğradım ama sorumlu mühendis arkadaşla görüşemedim yoğunluk dolayısıyla. Firma yetkilileriyle toplantı halindeymiş.

Başka bir görevli arkadaşla sohbet ettik.

Öncelikle iş teslim süresi nisan 2013'e kadar uzatılmış. Daha önce böyle bişey geçti mi bilmiyorum, geçtiyse ben kaçırmışım demek ki.

Dolgu yıl sonuna kadar biter dedi o arkadaş ama bence nisan ayını göze alalım biz.

Deniz tarafına ''T''ler yapılacakmış, ama bunların stad inşaatı ile aynı anda yapılacağını söyledi. Benim pek aklıma yatmadı ama.

Zemin sondajları yapılmış dolguya, bir soruna rastlanmamış.

İhaleye yıl sonuna kadar çıkılacak diyor o da ama kesin bilgi yok tabi.

Marina falan da görünmüyor şu an projede, dümdüz doldurulacakmış gördüğümüz alan.

Belediyede bir toplantıda Ergin Aydın'la karşılaşmıştım, dolguyu da sormuştum, sahil tarafına yol yapılacak demişti. Sezgin hanım yok kumsal yapılacak demişti.

Yani anlayacağınız bu projede daha neyin ne olduğu belli değil. En tepedeki bile tam olarak ne yapılacağına, ne zaman yapılacağına karar verememiş benim anladığım.

Hadi hep beraber beklemeye devam!
                  Güzel bilgilendirme için teşekkürler Bekir, sağolasın.
                  ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Attım bende. Saçma sapan rutin bakanlık bilgileri gelecek ama belki şaşırırda yazarlar.
                    önemli olan yetkililerin sesimiz duyması. umarım dikkat alırlarda sesimzi duyarlar..

Yorum

• Akyazı’nın dolgusunun zamanında bitirileceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Akyazı’da mevsim itibariyle belli bir yavaşlama oldu. Sonuçta ortada bir ihale vardır, yüklenici vardır, tanınan süre vardır. Tanınan süre yıl sonuna kadar devam etmektedir. Dolayısıyla o zamana kadar bu edimin yerine getirileceğini düşünmekteyim. Muhtemelen yılsonu itibariyle stadın ihalesinin yapılmasına geçilir. İhalesinin yapılması yer teslimini müteakip 2013 yılı mart ayında temel atılırsa stat 24 ay içinde bitirilecektir” dedi.

Gunebakis
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• ya kardeşim ne stat ihalesi ?? orada sadece stat olmayacak stat devede kulak gibi birşey ! geri kalan yapılar hakkında neden kimseee bilgi vermiyoor ??? yeter be kardeşim hiç bişey mi bukadar belirsiz olur !
                        u will need justice at the end..

Yorum

• Bakanlıktan gelen son derece amin edici cevap ;

Sep 15 2012 12:45AM tarihli 36503 nolu bilgi edinme başvurunuz incelenmiştir. Sorduğunuz sorular hakkındaki bilgilere ilgili Valilikten (Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü) ulaşabilirsiniz.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Akyazı’nın dolgusunun zamanında bitirileceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Akyazı’da mevsim itibariyle belli bir yavaşlama oldu. Sonuçta ortada bir ihale vardır, yüklenici vardır, tanınan süre vardır. Tanınan süre yıl sonuna kadar devam etmektedir. Dolayısıyla o zamana kadar bu edimin yerine getirileceğini düşünmekteyim. Muhtemelen yılsonu itibariyle stadın ihalesinin yapılmasına geçilir. İhalesinin yapılması yer teslimini müteakip 2013 yılı mart ayında temel atılırsa stat 24 ay içinde bitirilecektir” dedi.

Gunebakis
                            neyse.. ağzındaki baklayı çıkardı en sonunda.. 2013 martta inşaat; 2015 te stat tamamlanacak....
                            hani ağustosta bitecekti?? neyse geçmiş olsun.. yapacak birşey yok..

Yorum

• İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              evimizin aşağısından bugün çektiğim fotolar:

üsteki resimler 24 gün önce çektim ve şimdi resimler farkı siz görün bu arada çalışmalar bu ara hızlandı bayağı;

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Akyazı’nın dolgusunun zamanında bitirileceğini kaydeden Gümrükçüoğlu, “Akyazı’da mevsim itibariyle belli bir yavaşlama oldu. Sonuçta ortada bir ihale vardır, yüklenici vardır, tanınan süre vardır. Tanınan süre yıl sonuna kadar devam etmektedir. Dolayısıyla o zamana kadar bu edimin yerine getirileceğini düşünmekteyim. Muhtemelen yılsonu itibariyle stadın ihalesinin yapılmasına geçilir. İhalesinin yapılması yer teslimini müteakip 2013 yılı mart ayında temel atılırsa stat 24 ay içinde bitirilecektir” dedi.

Gunebakis
                                "-se, -sa"... Ben de öyle diyordum!

Bu arada fotoğraflar için teşekkürler Yusuf. Çok aydınlatıcı oldu.
                                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                                Ayağa KALK!

Yorum

Yükleniyor...
                                X