Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Önceki senede yazmistim aynisini. Hala böyle bir his var icimde...

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Nuri Albayrak bence bosu bosuna almadi dolgu ihalesini. Stad ihalesinede girer. Eger girerse ve alirsa ihaleyi yeni stadimiz %100 budur.

Milli Takımım TRABZONSPOR
    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Dolgu böyle yapilir

Yorum

• bu stad bitene kadar hem oy hem tehdit olarak hep aleyhimize kullanacaklar 10 sene daha sürer gibime geliyor.
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• 50. Yilimizda stadın acilisi gibi hoş bir senaryo geliyor aklima...

Yorum

• İhaleyi yabancı bir firma almazsa beklemeye devam ederiz gibime geliyor
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• bence dolum işi bilerek yavaşlatılıyor,,,,

1-2 seçim daha kaldırsın diye

ne kadar geç dolarsa okadar oyy....

vatandaşa malzeme lazım...

dolgu yada stad biterse seçim kozu ne olacak
              Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
              Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Arkadaşlar Ordu-Giresun Havaaalanı ile ilgili bir haber okurken ufak bir anektod gözüme çarptı......

Türkiye'de ilk kez denize dolgu yapılarak inşa edilen Ordu-Giresun Havalimanı'nda pist yapım çalışmalarına başlandı.

Çalışmayı yürüten firma yetkililerinin AA muhabirine yaptığı açıklamada, 22 Temmuz 2011 yılında temeli atılan ve 2014 yılında tamamlanması planlanan havalimanı inşaatın da koruyucu mendireklerin yanı sıra pist yapım çalışmalarına da başlandığını bildirdiler.

Toplam uzunluğu 3 kilometre olan pistin dolgu çalışmalarına başlayan ilgili firma, şuana kadar yaklaşık 120 metrelik bölümün dolgusunu, taş ocağından çıkartıldıktan sonra ayrıştırılan ve ağırlıkları 250 kiloyu geçmeyen taşlarla yaptıkları öğrenildi. Yetkililer, ağır taşların zamanla zeminde kaymaya neden olabileceği için, zemine yerleştirilen taşların ağırlığının özellikle 250 kilo ağırlığının altında olmasına dikkat ettiklerini kaydettiler.

Pist dolgu çalışmalarının özel donanımlı bir gemi tarafında yapılan dip tarama faaliyetiyle birlikte yürütüldüğünü ifade eden yetkililer, toplam uzunluğu 4 bin 500 metre olan koruyucu mendirekin ise bin 700 metrelik bölümünün dolgusunun tamamlandığını belirttiler.

Yetkililer ayrıca hava şartlarının uygun olması durumunda, çalışmalarının belirlenen tarihte bitirilmesinin ön görüldüğünü kaydettiler.

inşallah bizde de böyle bir sorun olmaz......

o yetkililerin aklına turrup sıkıyım ben. arkadaşım kendi mantığımızı üretelim seninle atıyorum 1milyon 800bin ton dolgu yapılıcak yani zemin alıcağı yük bu, bunu ister 250 kg lik bloklarla yapalım ister 2500 kg lik bloklarla totalde hiçbir,şey değişmediği gibi 2500 kg lik blokların akıntıya ve ısı farkından oluşabilicek erimeye karşı kat kat kat dayanımı daha fazla olucaktır...

İlk olarak ağasarlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                resimler için eline sağlık.. bu arada ; bildiğim kadarıyla şun an herhangibir stat projemiz yok henüz... ilanlarda gördüğünüz o stat resmi tamamiyle hayal ürünü diye biliyorum...
                stat inşaatı başlayabilirdi aslında yeterli dolgu alanı var. ama yapmak istemiyorlar anladığım kadarıyla...
                dolgu dediğimiz iş malesef sadece kayaların üst üste konularak yapılabilecek bir durum değil... daha bunun fora kazık işi ven ankraj işlemi var... yani zemine çakılaçak demir bloklarla dolgunun sağlamlaştırılması işlemi diyebiliriz ayrıca bu yapılan dolguya koruma işlemi de yapılıcak... malesef çok geciktiler. benim senaryoma göre stadı merkez alıp dediğim işlemlere başlıycaklar stad inşaatı devam ederken diğer bölgelrin zemin sağlamlaştırması işlemi yapılıcak...

İlk olarak abc* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                50. Yilimizda stadın acilisi gibi hoş bir senaryo geliyor aklima...
                arkadaşım dolguyu kumla yapıcaksak stadıda iskambil kağıdıyla yapalım tam olsun karadenizde böyle birşey münkün değil bu dolguya istediğin kadar koruma bandı çek (liman şeklinde) kardenize en fazla 2 sene dayanabilir bu adaların yapıldığı coğrafyayı iyi analiz etmek lazım ha bu dolgu işleminin kumdan daha kısa menzilli olan beton versiyonu var deniz için özel üretim marmaydada dolguda kullanıldı ama bu şekilde değil ondan yapabilirdik çokta sağlam olurdu aşağı yukaru şu aralarda bitmiş olurdu ama maliyetide en az 15 kat fazla olurdu bunun için bir arap şeyhi lazımdı oda kalsın rus milyarderde...
                https://twitter.com/parktakiamca

Yorum

• @murat şahin

Bu dolgu işlerinden çok anlamam ama ben de anlamıştım kum ile olmayacağını. Zaten attığım linkteki yer biraz sığ galiba.
                  O linki atmanın sebebi değişik teknolojilerin de var olduğunu göstermekti. Yani sadece kamyon kamyonetle olacak iş mi?
                  Bilmem, belki de öyledir Uzmanlık alanım değil sonuçta.

Yorum

• benim bu yenistadla ilgili enbüyük hayallerimden biri tam 2yıl sonra bitmesi ve eşimi doğacak olan çocuğumu alıp kocaeli cengiztopel hava alanından uçağa binip trabzonda o yeni stadta ailemle birlike o muhteşem atmosferde birmaç izleyip şehri şöyle bir gezip geri dönmek istiyorum rabbim inşallah bana ve herkeze nasip eder AMİN
                    2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor

Yorum

• İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      benim bu yenistadla ilgili enbüyük hayallerimden biri tam 2yıl sonra bitmesi ve eşimi doğacak olan çocuğumu alıp kocaeli cengiztopel hava alanından uçağa binip trabzonda o yeni stadta ailemle birlike o muhteşem atmosferde birmaç izleyip şehri şöyle bir gezip geri dönmek istiyorum rabbim inşallah bana ve herkeze nasip eder AMİN
                      Amin

Yorum

• 61. yılda açılır ancak

Yorum

• Trabzon'daki arkadaşlara sesleniyorum
                          Sayın başbakan gelince miting meydanına
                          lütfen boynuna önce bi atkı takın.
                          konuşurken oyle gur sesle destekleyin ki konuşamasın.
                          bu sefer stad 50.000 kişilik demesini sağlayın ki ilk kazmayı vursun inşaata.
                          yeterki Sayın Başbakanı memnun edin.
                          ha bide önerim seçim sandıklarının akyazı şantiye alanına kurulması
                          belli mi olur hızlandırır süreci belki
                          En son Cevikoglu tarafından düzenlendi; 25.08.2012, 13:30.

Yorum

• Dolgu ihalesi bilerek Albayrak'a verildi. Sunduklari fiyat inanilmaz düsüktü. Dolgunun hizini istedikleri gibi kontrol ediyorlar.
                            TRABZONSPOR 1967

Yorum

• evimizin aşağısından bugün çektiğim fotolar:

Yorum

• Böyle zemin olmaz.
                                Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

Yükleniyor...
                                X