platini spor kompleksi infantinosadri türk telekom demirören arena
saçmaladığımın farkındayım
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
Ayrica Hüseyin Avni Aker ismi yasatilmali. Biz o stati öyle tanidik.
katılıyorum.
Arkadaşlar, alnımızın akıyla hep birlikte bugünlere geldik. Tarih bunu yazar, hiç kimseye borcumuz yok. Biz ilkeli ve dürüstlükle, emek verdik, parayla yapılmayan işleri, biz, emekle yaptık. Destek verdiniz, sağolun. Adalet yerini bulmazsa, ilahi adalet elbette yerini bulur. Hakkınızı Helal Edin...Şenol GÜNEŞ
'bir şeyden anlamıyor adam' dediğin kişi bir Doktor.
gülücük saçmaktan başka vasfı olmayan ve fenerbahçe için yasa değişimine toplanan imzalara imza atan volkan abinden daha vasıflıdır.
Ayrica Hüseyin Avni Aker ismi yasatilmali. Biz o stati öyle tanidik.
* Kendim dahil daha ziyade taraftarı örnek alınmalı bence
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
Toki koyamaz. İsim hakkı bizde olmazsa yeni stadyumun anlamı azalır. İsim hakkı bizde olacak. Önce kiralayacağız. Sonra isim hakkını pazarlayacağız. Kim çok verirse ismini o koyacak. bjk bile para uğruna gsim'den izin almadan Fiyapı yaptı adını. Sonradan hallettiler herhalde
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum