hiç bir şekilde kimseyi suçlamıyorum sadece düşüncelerini yanlış bulduğumu ifade ediyorum ayrıca maça gitmek isteyen 10km kaçmaz gitmek isteyen gider her halükarda sizin saydığınız nedenleri garipsedim işin açıkçası akçaabat dan her maça 5bin kişi bazen dahada fazla geliyor o zaman onlar neden kopmadı trabzonspordan kopsaydı onlar kopardı çünki oradan stadyuma 16km var ama merkez den akyazıya 10km var ve yol yetmeyecek diyorsun bunu sen,ben düşünüyorsak belediye düşünmüyormu yada karayolları ki biz düşünebiliyorsak yolun yetmeyeceğini onlar her halükarda düşünür onlar bizden daha uzman mühendisler dimi arkadaşım ayrıca yol sorunu çözülecek proje bitmeden merak etmeyin çözüm planı hazırlandı uygulamaya konulacak stadyum 2015 de açılacak o zamana kadar da yollar bitmiş olacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki şehrin takımından ve spordan tamamaen kopartılması ihtimali hiç kimseyi düşündürmüyormu....
İstanbul Olimpiyat Stadı gibi bir ucube yapılırsa.....
Millet saatlerce gitmek için saatlercede gelmek için beklerse....
çok iyimi olucak....
herkes koşarak kendine eziyet ettirmeyemi gidecek....
çok merak ediyorum....
daha stadyumun projesi bile mevcut değil , yol sorunu nasıl aşılacak belli değil.....
o bölgede zaten trafik çoğu zaman kilitleniyor...
birde maç günü binlerce araç daha giriş çıkış nasıl yapıcak....
diğer soyal donatı alanlarınında trafiği eklenirse bu yükün altından nasıl kalkıcağız...
Aklıma Sümelanın Şifresi Temel 'den bir sahne geldi..
Papazı şarhoş ediyorlar. ağzından hazinenin yerini öğreniyorlar hemen koşuyorlar. Halbuki hazinenin daha sonra Yunanlılarca alındığını bile duymak istemiyorlar. Hazinemi hemen koşalım...
İşte bazı arkadaşlarda stadmı hadi hemen koşalım modundalar.....
koşun bakalım sonumuz nereye varıcak....
not : stadyum projesine kesinlikle karşı değilim ama her türlü fikrin de tartışılması gerektiğini düşünüyorum ve stadyum şehirde kalsın diyenleri o vya da bu şekilde suçlanmasını
da doğru bulmuyorum....
Yorum
-
Hayatında Olimpiyat stadına gitmemiş insanların görmedikleri yerle bir kıyaslama içerisine sokmasını da kabul etmiyorum.
Birisi İstanbul'un 2-3 saat çıkışı.
Diğeri bir şehrin içi. Çünkü yeni yapılanmayla merkeze katıldı orası ve sadece 10dakika.
Trafik anında dahi maksimum 20-30 dakika. Saatler değil yani...
Şehirin içindeki keşmekeşten de çok daha kolay çözüm üretilebilecek yerde.
Ha tabii Avrupa'daki şehir planlamacılarından çok daha iyi biliriz biz.
O yüzden tek tek heryerde stadyumlar şehir dışında makul yerlere çıkartılıyor.
Ama buna da "bilmedikleri" halde tek örnekleri Olimpiyat Stadı.
Orası bir yerleşim alanı bile değil. Yapıldığında değildi. Ulaşım sıfırdı.
Aynı şey mi?...
Ama mantık beklemek manasız...Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...
Yorum
-
arkadaşlar hala bu stadın yapılmasını istemeyenler bence biraz hayinlik yapıyor bu saatten sonra muhalefet etmek bu takıma bile bile zarar vermektir ve stadın açılışının 2015'i bulacağı söyleniyor engeç ama engeç 2014 temmuz yada ağustos ayında bitmeli yani tam o sezon başında yani yeni sezon yeni stadımızda girmeliyiz bu şekilde ayarlanmalı inşallah düşündüğüm gibi olur.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
-
İlk olarak tkalkisim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
İlk olarak Uğurtan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHayatında Olimpiyat stadına gitmemiş insanların görmedikleri yerle bir kıyaslama içerisine sokmasını da kabul etmiyorum.
Birisi İstanbul'un 2-3 saat çıkışı.
Diğeri bir şehrin içi. Çünkü yeni yapılanmayla merkeze katıldı orası ve sadece 10dakika.
Trafik anında dahi maksimum 20-30 dakika. Saatler değil yani...
Şehirin içindeki keşmekeşten de çok daha kolay çözüm üretilebilecek yerde.
Ha tabii Avrupa'daki şehir planlamacılarından çok daha iyi biliriz biz.
O yüzden tek tek heryerde stadyumlar şehir dışında makul yerlere çıkartılıyor.
Ama buna da "bilmedikleri" halde tek örnekleri Olimpiyat Stadı.
Orası bir yerleşim alanı bile değil. Yapıldığında değildi. Ulaşım sıfırdı.
Aynı şey mi?...
Ama mantık beklemek manasız...
en azından sizden çok daha iyi biliyorum nasıl bir yapıdır ulaşımı nasıldır....
Avrupada ulaşım nasıldır bilmiyoum ama ülkemizde nasıl olduğunu çok iyi biliyorum...
Pelitlide bir hastane var..... binası yapıldı tam 3 yıldır çalışmıyor.... neden biliyormusunuz..yolu olmadığı için.....
ülkemizde önce bir bina yapılır daha sonra ise yola bakılır.....
hele bu yol karadenizi bütün bölgelere ve Rusyaya bağlayan bir yol ise oraya stadyum yapılmadan yollarının yapılmış olması gerekirdi...
ama biz bir stadyum yaparız.....
çok rüzgar alır sonra rüzgar panelini yaparız.....
taraftar gelip gidemez sonra yolunu yaparız.....
Olimpiyat stadyumu 2004 yılında bitmişti.....
ama bağlantı yolları daha yeni bitti sayılır....
arada kaç yıl var....
tam 8 yıl....
ha dersizinzki benim için 8 yıl bir şey değil onu bilmem....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Birde şu varki.....
Trabzona stadyum yapıldığında
Avni aker yıkılacak....
Yavuz Selim Yıkılacak.....
19 Mayıs Yıkılacak....
Her gün buralarda maç izleyen binlerce insan , öğlen arasında elinden köfte ekmeğiyle maç izlemeye gelen öğrenci kardeşlerim artık futbolu sporu sadece Akyazıya giderek görücek.....
Bakın bu maçlardan Haluk Ulusoy tesislerinde olanları kaç kişi izliyor beki 10 belki 20 kişi ...
Ama her öğlen saatinde gelin Yavuz Selime bakın insanlar nasıl sporu izliyor....
Onları gören oyuncularda atmosfere alışıyor daha bir şevkli oynuyor.....
Ama Avniaker yıkılacak yerine 10 katlı 20 katlı beton bloklar dikilecek....
Yavuz Selim yıkılacak belki Alışveriş merkezi yapılacak.....
19 mayıs yıkılacak yerine sadece orada oturanlara yarayacak binalar yapılacak....
Sizi bilmiyorum ama ben stadyum projesi bittiğinde şehirde spor hayatının ve futbol sevgisinin büyük sekteye uğrayacağını düşünüyorum...
Dilerim ben çok kötümser çıkarım yanılırım...
Saygılarımla....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBirde şu varki.....
Trabzona stadyum yapıldığında
Avni aker yıkılacak....
Yavuz Selim Yıkılacak.....
19 Mayıs Yıkılacak....
Her gün buralarda maç izleyen binlerce insan , öğlen arasında elinden köfte ekmeğiyle maç izlemeye gelen öğrenci kardeşlerim artık futbolu sporu sadece Akyazıya giderek görücek.....
Bakın bu maçlardan Haluk Ulusoy tesislerinde olanları kaç kişi izliyor beki 10 belki 20 kişi ...
Ama her öğlen saatinde gelin Yavuz Selime bakın insanlar nasıl sporu izliyor....
Onları gören oyuncularda atmosfere alışıyor daha bir şevkli oynuyor.....
Ama Avniaker yıkılacak yerine 10 katlı 20 katlı beton bloklar dikilecek....
Yavuz Selim yıkılacak belki Alışveriş merkezi yapılacak.....
19 mayıs yıkılacak yerine sadece orada oturanlara yarayacak binalar yapılacak....
Sizi bilmiyorum ama ben stadyum projesi bittiğinde şehirde spor hayatının ve futbol sevgisinin büyük sekteye uğrayacağını düşünüyorum...
Dilerim ben çok kötümser çıkarım yanılırım...
Saygılarımla....
en çok istediğim şeyde bu millet fuıtboldan soğusun herkes maç izleyerek kendini şenol güneş zannetmesin taraftar olanlar eziyet çekip parasını verip maça gitsin.. ancak böyle başarılı olur bu takım..
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSahil yolunu kullanmıyorsundur umarım renktaş
Hes'lere evet Akyazı'ya evet Meydan'ın beton yığını haline gelmesine evet Trabzon bir sahil kentidir denizle iç içe olmalı yeşilliği göz kamaştırmalı ne yapılsa ya deniz dolduruluyor ya da ağaç kesiliyor sıkıntım bu.
2008 yılında Boztepe'de bir tane ev yoktu şimdi onlarca site var demekki oraya yapılabilirmiş stad.Trabzon'da boş alan yok deniliyor var ama Akyazı bazılarının işine geliyor.Umarım başımıza bir doğal afet gelmez.Bordomavi.net
Yorum
-
İlk olarak tahsinsever tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar hala bu stadın yapılmasını istemeyenler bence biraz hayinlik yapıyor bu saatten sonra muhalefet etmek bu takıma bile bile zarar vermektir ve stadın açılışının 2015'i bulacağı söyleniyor engeç ama engeç 2014 temmuz yada ağustos ayında bitmeli yani tam o sezon başında yani yeni sezon yeni stadımızda girmeliyiz bu şekilde ayarlanmalı inşallah düşündüğüm gibi olur.
Yorum
-
İlk olarak YUSUF. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşım sen beni hainlikle suçlayamasın çünkü stadın 2014 sonlarında ancak biter 2015 lerde açılır bunu söyledim diye beni hain ilan ettin stadyumun bir an önce bitirilmesi benim işime gelir çünki ben beşirlideyim ve stadyum bittiği anda dairelerimizin kirası bir anda %30 artacak bu benim işime gelir keşke seneye bitse ama çok beklersin 2015 başlarında ancak açılır hayal görmek iyidir sen hayal görmeye devam et bakalımEn son tahsinsever tarafından düzenlendi; 16.03.2012, 17:58.2010-2011 sezonu şampiyonu trabzonspor
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum