Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Hürgün Aygün tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben 14 yaşındayım kendimi bildim bileli 2004 yılından beri söz veriliyor zaten.Her gelen söz veriyor çok güzel...
    - Senin çocuk izler belki...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yasal düzenlemenin içeriği hakkında pek bilgim yok ama Erdoğan Bayraktar geçenlerde yasal düzenleme şart demişti..Sanırım kıyılarla ilgili bir yasal düzenlemeye gidecekelr tekrar...
      kıyıları koruma amaçlı yapılmış kanun var akyazı projesi ilk ortaya cıktıgında spor tesisi olarak kanuna madde eklenmişti ama şimdi ticari alan ve yat limanı söz konusu olunca kanunda değişiklik yapmak lazım ama sorun şu ki yeni anayasa çalışmasında bu kanun güme gidebilir.

Yorum

• İlk olarak ramazan-54 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        kıyıları koruma amaçlı yapılmış kanun var akyazı projesi ilk ortaya cıktıgında spor tesisi olarak kanuna madde eklenmişti ama şimdi ticari alan ve yat limanı söz konusu olunca kanunda değişiklik yapmak lazım ama sorun şu ki yeni anayasa çalışmasında bu kanun güme gidebilir.
        Meclisin trafiği düşünüldüğünde kanun çıkarılacaksa daha çok bekleriz diye düşünüyorum....

Zaten Trabzonda havalarda soğumaya başladı bu saatten sonra yaz başına kadar dolgu filanda yapılamaz..... Yapılsada kağnı hızıyla gider....

Sonuç olarak aşağı yukarı kafadan bir yıl daha kaybettik......
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başlığın yanında koşu pisti yok diyor ya,stad da yok yazmak lazım,en azından kısa vadede yok.
          Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• - Bir arkadaş yazmıştı buraya , aklıma geldikçe gülerim Akyazı oldu Karayazı diye
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Akyazı "Şenol Güneş" stadyumu 2013 yılında hizmete girecek..demedi demeyin.ahanda şuraya yazıyorum...2013 eylül ayı için şimdiden yerlerinizi ayırtın.

Yorum

• İlk olarak pascalli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Akyazı "Şenol Güneş" stadyumu 2013 yılında hizmete girecek..demedi demeyin.ahanda şuraya yazıyorum...2013 eylül ayı için şimdiden yerlerinizi ayırtın.
                Adınızı ve yaşınızı bilmiyorum ama BÖYLE BİR AÇIKLAMA YAPABİLMEK İÇİN 3 ihtimal var...

- Ya sayı saymasını unuttunuz.....

- Ya bizimle dalga geçmeye çalışıyorsunuz....

- Ya da haddinden fazla iyimsersiniz....
                En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 03.10.2011, 13:44.

Yorum

Akyazı "Şenol Güneş" stadyumu 2013 yılında hizmete girecek..demedi demeyin.ahanda şuraya yazıyorum...2013 eylül ayı için şimdiden yerlerinizi ayırtın.
                  Arena felan duyunca tansiyonum yükseliyor,bu isme ve tariha ben dünden razıyım da ölmeden önce birine değer vermek yüceltmek pek kitabımızda yok,onun için Allah uzun ömür versin hocamıza ama şimdilik bu isim çok ama çok zor.
                  Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Ben sözümdeyim..bu iş hükümet tarafından da inada bindi..bir basın mensubu olarak edindiğim ve duyduğum bilgiler ışığında bunları yazdım..şenol Güneş ismini en başta ben istiyorum ama bunu benden başka telaffuz eden çok insan var...iyimserliğe gelince evet iyimserim..kötü ve olumsuz haberler yazmaktan duymaktan bıktık usandık..tarih konusunda belki birkaç ay oynama olabilir ama konuştuğum yetkililer inşaatın başlamasıyla birlikte en geç iki yıl içinde teslim edileceğini söylüyor..bu tarihi herkes ezberlesin..2013 eylül Akyazı Şenol Güneş stadyumunda buluşuyoruz inşallah.

Yorum

Ben sözümdeyim..bu iş hükümet tarafından da inada bindi..bir basın mensubu olarak edindiğim ve duyduğum bilgiler ışığında bunları yazdım..şenol Güneş ismini en başta ben istiyorum ama bunu benden başka telaffuz eden çok insan var...iyimserliğe gelince evet iyimserim..kötü ve olumsuz haberler yazmaktan duymaktan bıktık usandık..tarih konusunda belki birkaç ay oynama olabilir ama konuştuğum yetkililer inşaatın başlamasıyla birlikte en geç iki yıl içinde teslim edileceğini söylüyor..bu tarihi herkes ezberlesin..2013 eylül Akyazı Şenol Güneş stadyumunda buluşuyoruz inşallah.
                      Yazdıklarınız birbiriyle fazlasıyla çeliyor....

İnşaatın başlamasıyla 2 yıl içinde bitecek dediniz.. Yani inşaatın bugün başlaması gerekiyor bitmesi için....

Ve inşaatın başlaması içinde dolgunun yarısının bitmesi lazımki bir kenarından başlasınlar.....Yani dolgunun büyük bir hızla yeniden başlaması gerekiyor....

Şu an dolguda % 30 larda gidiyor......

% 50 olması için kabaca 3-4 ay lazım...

Bu arada ihale sürecininde daha başlamadığını ve başladıktan sonra en az 3-4 ay süreceğinide hesaba katarsak bugün bile dolguya başlansa ve bütün her şey iyi giderse 2014 yılının nisan ayını filan buluyor...

Tabi yeni bir eksik olmazsa ,

İhaleye kimsde itiraz etmezse ve dolgu tüm hızıyla en kısa zamanda başlarsa.....

2007 yılından beri 4 yılda sadece dolgunun % 30 u bittiği göz önünde tutulursa 2013 yılının eylül ayının imkansızlığı dahada iyi görülecektir.....

Ekonomik krizi ve diğer etkenleride hiç hesaba katmıyorum bile.....

Umarım ben çok kötümser çıkarımda dediğiniz gibi 2013 te biter.....

Yorum

• Şenol Güneş stadyumu fikri çok güzel.Bu her yerde dillendirilmeli ve satdımızın ismi bu olmalı.
                        Hasta la Victoria Siempre!

Yorum

• Faik abi sende biz 2014'e de raziyiz surada ne kaldi , önümüz 2012

Yorum

• Hükümet tarafından inada bindi yazdı ben anladım muhabbeti tamam tartışmaya gerek yok he abi tamam 2013 Eylül'de kaybolma gel buralarda ol görüşelim senle
                            BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Şenol Güneş ne kadar değerli olsada Avni Aker kalmalı bence. Yapılan başka bir yapıya Şenol hocamızın ismi verilir.

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Hükümet tarafından inada bindi yazdı ben anladım muhabbeti tamam tartışmaya gerek yok he abi tamam 2013 Eylül'de kaybolma gel buralarda ol görüşelim senle
                                Ben sözümdeyim...başbakan projenin durdurulmasına çok kızmış..ve çevresindekilerle paylaşmış...yargı sorunu biter bitmez çalışmaları hızlandırın talimatı vermiş...bunu Erdoğan Bayraktar'dan da Albayrak grubundan da doğrulayabilirsiniz.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X