Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!
    İnsan ol evlat!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      sampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!
      o boşlukların sebebi feybenin masa başında işi bağlamasından kaynaklanıyor. Ben bile son 2-3 maçın gollerini bile izlemedim sonuç belliydi millette ondan gitmedi. Yoksa biz son 3 maçta izmir de dahil olmak üzere tüm maçlara gidecektik.

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        o boşlukların sebebi feybenin masa başında işi bağlamasından kaynaklanıyor. Ben bile son 2-3 maçın gollerini bile izlemedim sonuç belliydi millette ondan gitmedi. Yoksa biz son 3 maçta izmir de dahil olmak üzere tüm maçlara gidecektik.
        Bu cümlenizden taraftarlığınızın başarı endeksli olduğunu mu çıkartmalıyız? Şampiyonluk şansımız varken maça gidiyorsunuz, yokken gitmiyorsunuz.
        Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
        Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu cümlenizden taraftarlığınızın başarı endeksli olduğunu mu çıkartmalıyız? Şampiyonluk şansımız varken maça gidiyorsunuz, yokken gitmiyorsunuz.
          hayır başarıya endeksli değil. Sadece moralman sindiremiyorum hiç şampiyonluk görmemiş biri olarak şampiyon olamayacağımı bile bile sevinip maçı kazansamda destekleyemem. Hala daha kendime gelemedim zaten..

Yorum

• İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            hayır başarıya endeksli değil. Sadece moralman sindiremiyorum hiç şampiyonluk görmemiş biri olarak şampiyon olamayacağımı bile bile sevinip maçı kazansamda destekleyemem. Hala daha kendime gelemedim zaten..
            Trabzonsporluluğunu sorgulamam doğru değil. Ama yazdıklarından tam da benim çıkardığım anlam çıkıyor. 'Karşılık bekleyerek sevmek'e giriyor sizin taraftarlığınız bana göre. Şampiyonluk şansı varken maça gidiyorsunuz, yokken gitmiyorsunuz.
            Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
            Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              sampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!
              Sen ve senin gibi düşünenler bunun çözümünü bulmaya çalışmak yerine stadyum yapilmasin dahiyane çözümünü ortaya atiyor stadın yapımını engellemek için verdiginiz çabanın yarısını bu stadyum nasıl doldurulur için verseniz abad oluruz.
              En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 29.05.2011, 13:53.
              Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• - Bir Stad uğruna Şampiyonluğu çalınanlar anıtıda yapılsın ön tarafa , anlam ve önemi açısından güzel olur...
                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• heh bende bundan bahsedıyorum trabzonsporu bu ıgrenc oyunlara karıstırmamak lazım
                  Ofli - mucahiderdogan

Yorum

• Bu Akyazı denen proje tee Nuri Albayrak döneminde de vardı ve 2011'e tamamlanacak deniliyordu o dönem şimdi bunlar da diyor ki 2013'e devletin vereceği destekle tamamlanacak ben inanmıyorum hiçbirine ...

Ne Devletin bize gerekli yardımı yaptığına veya yapmak için uğraştığına , ne de Trabzonlu olup da (İş adamları, parası bol olan adamlar vs. ) Trabzonspor için bir şey yapıyorum diyenlere .
                    " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Dolmus ile Dolgu Alanin yanindan gecerken Alanin büyüklügünün farkina vardim. Gercekten bir ara Stad sigarmi diye tartistigimiza güldüm
                      "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• Dolgu harika gidiyor, benim balık damının önünüde doldurdular
                        geçen gün eylem yaptık liman istiyruk diye
                        Eğilmedik, Kırıldık defalarca....

Yorum

• O Zaman dolgu devam ediyor bir durdurma yok. Bu güzel haber çünkü durdurma olursa bizim stad şu anki yargı sistemine göre 1 yıl yapımı uzar.
                          (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

• renkdaşlar bu 6 trilyon ile stadda ne yapılacak yada yapılıyor...
                            Trabzon da Bize Her Yer Trabzon diye bağrılması ...

Yorum

• İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Dolmus ile Dolgu Alanin yanindan gecerken Alanin büyüklügünün farkina vardim. Gercekten bir ara Stad sigarmi diye tartistigimiza güldüm
                              Aynen bende gittiğimde çok şaşırmıştım. Bir ucunu gördüm, diğer ucu nerede diye bakınırken dolmuşla biraz ilerledikten sonra görebildim. 10 tane sad sığar oraya
                              '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• ya arkadaşlar bu stad yapıldımı bize yabancı futbolcular daha rahat gelir,trabzon sınıf atlar...
                                Yeryüzündeki insanların çoğunluğuna uyarsan seni Allah yolundan saptırırlar. Sadece sanıya uyarlar onlar ve sadece saçmalarlar.(en'am 116)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X