sampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!
Yorum
-
İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleo boşlukların sebebi feybenin masa başında işi bağlamasından kaynaklanıyor. Ben bile son 2-3 maçın gollerini bile izlemedim sonuç belliydi millette ondan gitmedi. Yoksa biz son 3 maçta izmir de dahil olmak üzere tüm maçlara gidecektik.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak Selim Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu cümlenizden taraftarlığınızın başarı endeksli olduğunu mu çıkartmalıyız? Şampiyonluk şansımız varken maça gidiyorsunuz, yokken gitmiyorsunuz.
Yorum
-
İlk olarak jackal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayır başarıya endeksli değil. Sadece moralman sindiremiyorum hiç şampiyonluk görmemiş biri olarak şampiyon olamayacağımı bile bile sevinip maçı kazansamda destekleyemem. Hala daha kendime gelemedim zaten..Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
İlk olarak AkcaabatliTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesampiyonluk yolunda avni akerde bosluklar goruyoruz YAPILMASIN BU STAD!En son Hekimoğlu tarafından düzenlendi; 29.05.2011, 13:53.Hayat bir gündür o da bugündür.
Yorum
-
- Bir Stad uğruna Şampiyonluğu çalınanlar anıtıda yapılsın ön tarafa , anlam ve önemi açısından güzel olur...Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu Akyazı denen proje tee Nuri Albayrak döneminde de vardı ve 2011'e tamamlanacak deniliyordu o dönem şimdi bunlar da diyor ki 2013'e devletin vereceği destekle tamamlanacak ben inanmıyorum hiçbirine ...
Ne Devletin bize gerekli yardımı yaptığına veya yapmak için uğraştığına , ne de Trabzonlu olup da (İş adamları, parası bol olan adamlar vs. ) Trabzonspor için bir şey yapıyorum diyenlere ." Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "
Yorum
-
Dolmus ile Dolgu Alanin yanindan gecerken Alanin büyüklügünün farkina vardim. Gercekten bir ara Stad sigarmi diye tartistigimiza güldüm"30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696
Yorum
-
O Zaman dolgu devam ediyor bir durdurma yok. Bu güzel haber çünkü durdurma olursa bizim stad şu anki yargı sistemine göre 1 yıl yapımı uzar.(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum
-
İlk olarak Yasin Altuntas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDolmus ile Dolgu Alanin yanindan gecerken Alanin büyüklügünün farkina vardim. Gercekten bir ara Stad sigarmi diye tartistigimiza güldüm'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum