Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bursayı yenmemız iyi oldu inşallah bundan sonra yuzumuz hep guler

Yorum

• inşallah bu çıkış ankarayla da devam eder...
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Bursayı yendik..sıra ekirüsinde
        Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

• Deplasman tribununden bütün stad üçlü.

Trabzonspor √
          Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
          İki Renk ve Asalet √
          BordoMavi.Net √

Yorum

• ya ne diyor bunlar anlamadim :--)
            "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• valla adamlar kendilerini bırakıp bizi cekmeye başlamışlar buda dale cavesi
              http://www.youtube.com/watch?v=N_uJElLjJPs
              TRABZONSPOR
              https://twitter.com/Muticancolak

Yorum

• iyiki bursayı yendik çok sevindim
                30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                8.KUŞATMA

Yorum

• hey hey bursasipor hey

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    arkadaslar baris yavas yavas takima girecek..siz 18 yasindaki cocugu trabzonsporun kurtaricisi olarak görüyorsaniz ve bu kadar sorumluluk veriyorsaniz 2 yil sonra futbol kariyeri baslamadan biter
                    Bkz. Alişen Kandil. Kendine bakarsa Emre bakmazsa Sergen olacağı söylenen bu büyük yıldız adayı şu ânda Boluspor'dan da kovuldu. Çeşitli kötü alışkanlıkların pençesine düştüğü söyleniyor.
                    Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Rize'nin isi cok zor. Insallah Genclerbirligi'nin cikisi devam etmez. Bursa'nin düsücegine ihtimal vermiyorum ama Genclerbirligi düserse bir tasla iki kus vurulur. Hem Rize ligde kalir hem taraftarsiz bir takimdan ve Cavcav'dan kurtuluruz.
                      Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
                      Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Bu başlığı baştan beri üşenmedne okumak inanın zevkliydi
                        Herkese tavsiye ediyorum.
                        Keşke son maçımız bursayla olsaydı,bir sezonun stresini atmış olurduk
                        Son ağaç kesildiğinde,
                        Son nehir kirlendiğinde,
                        Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• ya keşke bursa 1-2 maç daha kaybetseydi ya ne güzel küme düşeceklerdi neyse seneye artık adamlar gitti feneri yendi ya
                          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Yükleniyor...
                          X