Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TSL 21.HAFTA l Trabzonspor 2-1 Bursaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2-1 kazandik hayirli olsun

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      vermeyecekmiş stadyum açıkladılar
      yapma ya . Allah allah. Ne hallere düstük desene. MAc bitti bu arada Hayirli olsun . Sadri Baskan da hayirli olsun camiamiza . Allah utandirmasin
      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• Kim yardı şu şeftaliyi söylsin ???

En son gugula tarafından düzenlendi; 10.02.2008, 21:01.
        BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• ulan gol yemezsek ayıp olur ha 2. yarı çok kötüydük ya bi pozisyonumuz var oda ergin denen gereksiz atamadı Barış iyi olduğu bi dönemde neden kesilir takımdan anlamadım kardeşim oynatsana hasan ergin 2 sini topla çarp ne yaparsan yap bi Barış etmezler.
          KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
          Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

• golu yedik ama bugun bu keyfimizi bozamaz. hem bursayi tokatladik hem de albayrakdan kurtulduk. daha ne olsun...

Yorum

• eh yani ne demisler, alismis g.tte abdest durmuyo

Yorum

• ben maçdan resimler istiyorun nuriiiiiii resmi siteyi hacklamişşş
                Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Çok şükür yahu...!

Alnınızdan öpüyorum hepnizini be! Büyük Trabzonsporun büyük futbolcularısınız siz! Asla unutmayın bunu!

Bu spikeri sevdim benya,gelip gitse de arasa,bizden yana olduğu çok açıktı sanki

Yedik son dakka da ama olsun,yüreğinize sağllık!!!

Bugün milat olsun bizim için,güzel günlerin başlangıcı olsun bugün inş!
                  "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• Yönetim istifa

Yorum

• arkadaslar birisi macin ozetlerini kaydetip upload edebilirmi acaba?

Yorum

• İlk olarak t!S! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Olur mu.. Trabzon gol yemeden mac bitebilir mi hic
                        Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

offf bende radyoyu kapattım hee keşke kapatmasaydım

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• gol yemeden bitiremedik yine

(UEFA)

Yorum

• ille gol yicez hea nese hayırlı olsun Sadri Şener'le ilk macımızı aldık böyle devam eder umarım.
                            En son tuğba61 tarafından düzenlendi; 10.02.2008, 21:04.
                            Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |

Yorum

• SuLu suLu..
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İlle gol yicez hea nese hayırlı olsun Sadri Şener'le ilk macımızı aldık böyle devam eder umarım.
                                Başarıya endeksli değiliz, varlığına aşığız. | Bordo&Mavi |

Yorum

Yükleniyor...
                                X