Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN l Karadenizin Sesi (93.3) Radyosunda CANLI YAYINDAYDIK..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Karadenizin Sesi radyosuna, Cafer abi Ve Gökhan arkadaşımıza sonsuz teşekkürler.Zeki Gökçeyede şunu söylemek istiyorum.Yayını bitirdikten sonra tekranı bir dinlerseniz konuların nasıl dağıldığını, bizimkiler bir konu hakkında konuşuıken araya reklam girdikten sonra başka konuya atlayıp radyo başında nasıl dumur olduğumuzu daha iyi anlayacaksınız.

Yorum

nededi Cafer abi ve Gökhan abi ben dinleyemedim biraz bizi bilgilendirirmisiniz

Yorum

Dinleseydin canım Allah Allah..
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Vakfıkebirli kardaşımız biraz sinirli.
          ben de Vakfıkebirliyim arada karıştırıom ortalığı
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Zeki Gökçe ile aramızda yanlış anlaşılma olduğundan dolayı,Gökhanla sabahın erken saatlerinde Radyo önünde idik,Aslında Proğram 7 de başlıyor ama Canlı yayın konukları 8 de alınıyormuş.
            Neyse sabahtan gittik Radyoyu çalışanlardan Önce biz açtık,Hatta çayı bile ben demledim.
            Aslında Proğramda Kötü olan taraf daldan dala atlıyoruz.,Tam bir konu görüşeceğiz.Reklamlar Otomatik devreye giriyor sonra Konu dağılıyor.Yada canlı yayına birisi bağlanıyor,Konu dağılıyor.
            Mesela ben Şunu söylüyordum,Devamı güme gitti.Sanki Şu an Yönetim iyi niyetli gibi bir anlam çıktı.Söylemek istediğim Şu.
            -Aslında Göreve talip olurken,her yerde geçerli Herkes başta iyi niyetle geliyor,Fakat sonradan Başarısızklıklar gelince işin içine şahsi Olaylar girince birden Herkes kendi menfatini düşünmeye başlıyor.
            Şu an bizim yönetimin düşündüğü tek şey var Oda Ulusoydan İntikam almak.....
            Türü açıklama yapacakken yarım kalıyor.
            Aslında Yöneticiler iyi niyetle İş başına geldi.....Cümlesi araya karşıan laflar sonucu tamamen ters bir Manaya dönebiliyor.
            -İbrahim hacıosmanoğlu ile ilgili söylediklerimin gene arkasındayım,Bu günkü başarısızlıkta en büyük pay sahiplerinden birisi Hacıosmanoğludur.Seyitoğlu-Osmanoğlu kapışması,Ve o kapışmaya Nurinin sessiz kalışı Trabzonsporu bu hallere getirdi.
            Aslında Söylenecek o kadar Çok şey varki,1 saat ve o 1 saatin içinde Bize düşen yaklaşık 20-25 dk lık zamanda ne söylenebilirse söylemeye çalıştık.
            BMN nin tanıtımını tam yapamadık.Tam gökhan başladı hatta Laptopu açtı ama Söyleyemedi konular dağıldı.
            SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
            BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

eminim bizleri en iyi şekilde temsil etmişsinizdir Cafer abi ve Gökhan abi

Yorum

Merak edenler için, radyo yayınında arkadaşlarımızın çıktığı bölüm aşağıdadır:

Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

saolasın Tunga abi paylaşım için

Yorum

Abilerime temsiliyetleri için, Tunga abiye de kaçırdığım yayının bizim adımıza önemli yerlerini paylaştığı için teşekkür ederim.

Yorum

Yükleniyor...
                    X