Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN l Karadenizin Sesi (93.3) Radyosunda CANLI YAYINDAYDIK..

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Fanatik pacci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ben de son yarım saatine yetiştim. En azından o kadarını dinleyeyim dedim ama şans yok
    Zaten ilk 1 saat 15 dakika sadece şarkı dinledik.
    “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
    Malik bin Dinar

Yorum

İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Zaten ilk 1 saat 15 dakika sadece şarkı dinledik.

Reklamları ve hatırlatmaları unutmayalım
      TSira- Şükran
      "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

Yahu bu Zeki Gökçe, ne kadar çok konuşuyor!!! Misafirleri orada duruyor ama habire kendi konuşuyor.Adamı deli eder
        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Yayın kıpırdar gibi oldu ama, yine gitti ses.

Yorum

Ahmet abi dinleyebiliyor musun?
            Malik bin Dinar

Yorum

Cafer abi konuşuyor
              Trabzonspor √
              Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
              İki Renk ve Asalet √
              BordoMavi.Net √

Yorum

hala tık yok. zaten bitmesine kaldı 7 dakika
                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                Gerçek budur. ☆

Yorum

Son olarak yayına katılan arkadaş tam bir bombaydı
                  En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 24.01.2008, 08:57.
                  Trabzonspor √
                  Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                  İki Renk ve Asalet √
                  BordoMavi.Net √

Yorum

Cep telefonundan dinliyorum ben

Yorum

Şimdi dinliyordum da. Mesajları okurken kelimeleri yutmalar filan oldu anlamakta zorlandım mesajları .

Cafer abimiz bombayı patlattı hani. İbrahim Hacıosmanoğlu için yaptığı açıklama fena oldu. Yarin birgün İbrahimzade cafer abinin peşine düşmesin sakın.
                      (İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"

Yorum

Ne kadar çok konuşup, ne kadar az şey konuşabilme becerisi bu olsa gerek. Ne hikmetse Zeki Gökçe'nin proğramlarında ben yoruluyorum.İyi has bir Trabzonspor'lu ama şu proğram akışını biraz daha sadeleştirme imkanı olamaz mı?

Proğramına konuk alıyor, canlı telefon bağlantıları yapılıyor, sms'ler okunuyor, reklamlar araya giriyor...İnanın ben çok fazla keyif almıyorum bu tarz proğramlardan.Çünkü tam bir konuya odaklanıyoruz ya araya reklam sokuluyor, ya telefon bağlanıyor ya da sms'ler okunuyor.Sonra zaten söylenecek şeylerde unutulup gidiyor.
                        En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 24.01.2008, 09:05.

Yorum

Neyseki bitti.
                          En son Kaya tarafından düzenlendi; 24.01.2008, 09:13.
                          Malik bin Dinar

Yorum

Olsunr radyolar reklam almadan yaşayamazlar. Biraz fazla oluyor bizi memnun etmiyor ama zorunluluk bir yerde. Zeki Gökçe'ye arkadaşlarımızı konuk ettiği için teşekkür ediyor bundan sonraki programlarında başarılar diliyorum.

Cafer Abi ile Gökhan kardeşimize temsillerinden dolayı da ayrıca teşekkür ediyorum.
                            Trabzonspor √
                            İki Renk ve Asalet √
                            BordoMavi.Net √

Yorum

Evde ve işyerine giderken saat yediden beri radyonun başındayım. Program sekizde başladı. Radyo programı en iyi bu kadar olur.
                              Son katılan arkadaşta iptal oldum. Kendisine sevgiler yolluyorum burdan.
                              En son yakuphoca tarafından düzenlendi; 24.01.2008, 09:21.
                              ...

Yorum

Evet bende Zeki Gökçe ve Radyo K'ya sonsuz teşekkürler ediyorum.Ayrıca Cafer ağabey ve Gökhan kardeşimide sabahın köründe kalkıp oralara kadar içlerindeki Trabzonspor aşkını dile getirmek için yapmış oldukları fedakarlıktan dolayı; kendilerine sonsuz teşekkürler ediyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X