Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bedava Bilet - Davetiye Bulan Burada İfşa Etsin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

bu iş yıllardır aynı. tomar tomar biletlerin ne işi var ellerde?
    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak meça2006 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      bedava bilet sadece beğenmediğimiz albayrak döneminde olmamıştır.bundan önceki yönetimlerde bedava bilet dağıtmışlardır,bundan sonra gelecekler de dağıtacaklardır.bende bedavaya karşıyım ama bedavacılarda olmasa avni akerde kim nasıl bağıracak.
      Doğrudur. Atay Aktuğ döneminde elime 20 küsür bedava bilet geçmişti.

Yorum

Trabzon'da ben şunu gördüm. Takım iyi de olsa millete bilet alıp maça gitmek angarya gibi geliyor. Eskiden beri milleti alıştırmışlar bedava bilete. Trabzon'da maça gittiğimde kale arkasına bile 5 YTL verip girmemek için türlü türlü taklalar atan insanlar gördüm. Peki ne yapılması lazım. Sezon öncesi kulüp bir kampanya başlatarak kombine biletlerin parasını iş adamlarından alınarak taraftar gruplarına dağıtılacak. Bu sayede kulüp hem beleş bilet vermekten kurtulacak hem de bedava bilet olayı kapanmış olacak. Bunu geçen sene Bursaspor yapmıştı 15 binden fazla kombine satılmıştı. Aynı zamanda da tribünlerde genç ve ateşli taraftarlar toplanmıştı. Eskiden beri bu bilet işinden para kazanan grup liderleri var. Önemli maçlarda yöneticilerden gelen biletleri dışarda satıp tomar tomar para kazanan tribün liderleri var. Bedava bilete karşı olsam da gruplara indirimli kombine verilmesine karşı değilim. Avni Aker'in tiyatro gibi olması hoşuma gitmiyor. Mehmet Ali Yılmaz döneminde efsane maraton vardı. Paşa'nın tayfasına biletler gelirdi, Maratonda fazla grup yoktu o zamanlar. Etkili bir tribün vardı. İstanbul'da da durum farklı değil, Çarşı, Ultraslan, Gençfb hepsi indirimli veya beleş bilet alırlar. Ancak bu biletler parası olmayan tribünde çok iyi barğıran genç insanlara verilmek yerine dışarda satılarak bu işten rant sağlanmasını, bir futbolcunun maçı satmasından farklı görmüyorum. Tribün lideri de bir anlamda takımını satmış oluyor.
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Barış doğum günün kutlu olsun kardeşim.

Bugünün şerefine bana bi maç bileti ısmarlarsın
          aha bedavacıyı yakaladım ve ifşa ediyorum
          Hadi eyvallah..

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gören de bedava biletin ilk kez verildiğini sanacak. Trabzonspor'un kanayan yarasıdır bu bedava bilet olayı. O kadar fazla grup var ki hepsi çöreklenmiş Trabzonspor'u kemiriyor.
            kendilerine sorsan gerçek trabzonsporludurlar.biz ise ancak ffutbolcularla fotoğraf çektirmeyi biliriz.
            Özkan SÜMER

Yorum

İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              kendilerine sorsan gerçek trabzonsporludurlar.biz ise ancak ffutbolcularla fotoğraf çektirmeyi biliriz.
              Hiç sorma kardeşim, en kral taraftar onlar ya gerisi yalan
              Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Yüksek sayıda bedava bilet alan bir taraftar grubu biliyorum.
                Daha ayrıntılı bilgi toplayıp buraya aktaracağım en yakın zamanda.
                exit light enter night

Yorum

Çalışıyor...
                X