Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Bedava Bilet - Davetiye Bulan Burada İfşa Etsin

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tstafi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yaa tamam kardesım senın dedıklerınde dogru ama her sekılde ıddaaya gırerım bu gruplar olmasa macta kımse bagırmaz buna emınım.sadece bır ıkı heyecanlı posızyon oldugunda trabzon trabzon dıye bagırırlar.tamam bedava bılet almalarını kabullenırım ama bunu satmalarına bende karısyım haksız kazanc hemde trabzonspor ustunde yazık ama yapan yapıyo ıste bu yapanlarda bellı yasım 19 10 seneden berı trabzonsporun avnı akerde hemen hemen eksızsız her macına gıttım.neyın ne odlugunu cok ııı bılıyorum.kımlerın bu ısı yuruttugunu.tamam parayla bıletını alıp bı anlamda madddı destek olursun ama saha ıcıne nası etkı edeceksın.paranı verdın bıletını aldın dıyemı futbolcu daha ısteklı oynuycak yada trıbunde bagırarak bu macı ne kadar ıstedıgını gostererekmı futbolcu hırslandırırsın bunuada sana soruyom.bjk ınonudekı maclarının cogunu taraftar sayesınde alıyodu bızde alıyoduk ama eskıden artık o devır bıttı.baskı kuramıyuoz baskıda nası kurulur ancak trubunde bagırarak takımı atesleyerek
    haksızmıyım
    Güzel kardeşim, eğer bağırmakla baskı olsaydı, ya da şampiyonluk bağırmakla olsaydı; Beşiktaş hersene şampiyon olması lazım gelirdi.Tribünden saha içine sen etki edemezsin.Bunu her ortamda herkesle tartışırım.Etsen bile bu o kadar büyük bir oran teşkil etmez.

Evet, eğer sahadaki futbolcu, Avni Aker'de Trabzonspor taraftarının 18.000 kombine biletini sezon başında aldığını bilse; inanki saha içine daha etkili olursun.Çünkü onlarda o zaman sorumluluklarının daha fazla farkında olacaklardır.

Ama futbolcular tribündeki insanların bedava biletle maçlara geldiğini bildiğinden, onların bağırıp çağırmalarını çok mu ipliyorlar zannediyorsunuz? Ben futbolcu olsam, bedava tribünleri takmam bile...Hem bedava maça geleceksin hemde sahada top oynamaya çalışan, ter döken futbolcuları etki altına almaya kalkacaksın.Kim inanır buna...

Dünkü maçta 0-1 yenik durumdayız bizim bedavacılar bağırıyor ''Sen şampiyon olmasanda, kupaları almasanda v.s.'' bu komik işte Bu destek değil yani...Sanki maç bitmişte, takımına destek veriyor gibi bir durum söz konusu...Oysa maçın bitmesine neredeyse 30 dakika daha vardı.Yani bu maç bu tezahüratla dönmedi ya da sahadaki futbolcular bu tezahüratla hırslanmadı.Bunu söylemek isterim, çünkü bu hırslandırmayı bırak; teselli tezahüratı...

Siz rakibi tribünden baskı altına almak mı istiyorsunuz? Bunun en etkili yöntemi top rakipteyken tribünlerden kulakları sağır eden bir ıslık çalmaktır.Rakip o zaman karşısında 15 kişiye karşı oynadığını hisseder.

İngiltere'de tribünlerde kimse bedava maça gitmiyor.Kimse ayakta maç seyretmiyor! Ama adamlarda öyle bir maç kültürü oluşmuş ki; sanki tribünlerde sahadaki futbolcuların bir parçasıymış gibi maç izleniyor.Çok önemli bir pozisyonda gol mü kaçıyor? tribünlerden çıkan sesleri bir dinleyin.Böyle bir ahenk nerede var? Oradada topyekün bağırılmıyor ama herkes saha içinde olan bitene anında tepki veriliyor.Siz İngiltere'de, İspanya'da, Almanya'da, Farnsa'da seyircisiz bir maç izlediniz mi? Bu herhalde ülkemize has bir uygulama...Orada da nadirde olsa bireysel olarak sahaya giriliyor ama arkasından 30-40 kişi daha sırf sahaya girmek için sahaya atlamıyor, sahaya giren artık ömür boyu bir daha tribünde maç izleyemiyor.Oysa bizde öyle mi?
    En son Badaloğlu tarafından düzenlendi; 17.12.2007, 12:34.
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Sivas maçında 5000 tane bedava bilet dağıtıldı, sonuç ortada...

Ayrıca bedava bilet alırız bağırırız mantığındakiler Milli maçlardaki sponsor tribunu rezaletlerini de unutmasınlar. En sonunda Milli Takım'ın teknik adamını isyan ettirdiler adam tribunde "taraftar istiyorum" dedi. Ama yok yine bedavadan indra gandiler, sonuç ? sonuç şu manyağın bir alır mikrofonu eline "Milli takım oleeeyyy"

Herşeyin başı sevgi kardeşim, TRABZONSPOR SEVGİ'si. parayla bağıracaksalarda eksik olsun onların bağırmaları birilerine uşaklık eden adamın sevgisine nasıl inanırız ? bilete 5 ytl vermeyip maça girmezken daha çok 1 gece'de 4 trilyon para basan stadları görüp iç çekersiniz... devam edin böyle hem de bu kafayla..
      En son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 17.12.2007, 12:40.
      Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sivas maçında 5000 tane bedava bilet dağıtıldı, sonuç ortada...

Ayrıca bedava bilet alırız bağırırız mantığındakiler Milli maçlardaki sponsor tribunu rezaletlerini de unutmasınlar. En sonunda Milli Takım'ın teknik adamını isyan ettirdiler adam tribunde "taraftar istiyorum" dedi. Ama yok yine bedavadan indra gandiler, sonuç ? sonuç şu manyağın bir alır mikrofonu eline "Milli takım oleeeyyy"

Herşeyin başı sevgi kardeşim, TRABZONSPOR SEVGİ'si. parayla bağıracaksalarda eksik olsun onların bağırmaları birilerine uşaklık eden adamın sevgisine nasıl inanırız ? bilete 5 ytl vermeyip maça girmezken daha çok 1 gece'de 4 trilyon para basan stadları görüp iç çekersiniz... devam edin böyle hem de bu kafayla..
        Aynen katılıyorum Metin Abiye....

Her maç para vererek gidiyorum çoğu maçtada sesim kısılarak geliyorum eve. Bu işin parayla ilgisi yok. Para verip 1000 kişilik bir grubu bağırtarak diğer yerlerdeki istifa seslerini kesmeye çalışıyorlar...

Geçen yıl bando tutttular ne zaman " yönetim istifa " sesleri çıkmaya başlasa banddoa hemen çalmaya başladı.....

Bu ve bunun gibi insanlardan takıma zerre kadra faydası olmaz. Parası için gerçekleri söylemeyenler başarısızlığa mahkumdur
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Bedava bilet karşılığı Trabzon lehine tezahürat yapanlar, düşünmek istemiyorum bile ama, 100 YTL karşılığında başka takımı da desteklerler.

Yorum

bu bedava bilet mevzusu artık kronik hale gelmiş. 11 sene kadar önce istanbul da bir sarıyer maçımız vardı bir grup taraftar bizim bir yöneticinin aleyhine hakarete kadar varan aleyhte tezahürat yapıyordu.... onlardan birine bunun nedenini sordum , bana "bize bedava bilet vermediği için " dedi....

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Delikanlı taraftar bedava biletle maça gitmez , derby kullanır
              http://www.erkekpermatikkullanir.com/liste.php yok abi o permatik yanlis reklam yapmayalim
              Saldırın Seferoğulları
              Bordo Mavi . Net

Yorum

turk futbolu icinde yer alan taraftar kulturu ve davranislari ayrica incelenmesi gereken cok genis bir konu. artik futbol macina gitmek amac olmaktan cikmis, arac haline gelmis.

bunun onune gecilmesi icin bir yerden aykiri dusuncelerin hortlak vermesi gerekli. bunun olabilecegi en guzel yerde bu forumdur diye dusunuyorum.
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

Şimdiye kadar gittiğim her maça en az 5 bilete şahsim adına para verek gittim.çünkü yeğen kardeş abla abimde benle geldiği için fiyatı ne olursa olsun hiç düşünmedim parayı öderken.Ama birileri çıkıp gönül verdiği takım maçını izlemek için kasap önünde çiğer bekleyen kedi gibi bekliyosa ve istediğinide alıyosa burda tek suçlu yönetimidir.ve sonra o bileti alandır.Alıştırısan adam tabikide bekler bilet.
                  İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eğer bu başlığı geçen yılki GS-TS maçında açmış olsaydınız.Trabzondan gelen ve 50 ytl vereke almış olduğum hediye bedava bileti buraya rahata şeklide koayardım hemde çoğunuz tanıdığı ve lider olan birinden alınana bir biletti. bu yalnız Trabzon daki maçlarda değil İstanbul daki maçlarda da oluyor.Yanı biz biletix lerde bilet araraken adamlar ellerine gelen biletleri bize üstüne farklar koyarak satıyolar. yanı bu işin önüne geçmek zor zor.

bu ismide açıklarsan seviniriz. çünki lider olarak tanınan bir tek kişi yok hepsini zan altında bırakıyorsun........
                    bağıran takımı ateşleyen gerçekten işi hakkıyla yapan insanların bedava bilet almasına karşı değilim ama kimki bu iş için bilet alıp karaborsa yapıyorsa karşısındayım.
                    62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

İlk olarak Rutubet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bu ismide açıklarsan seviniriz. çünki lider olarak tanınan bir tek kişi yok hepsini zan altında bırakıyorsun........
                      bağıran takımı ateşleyen gerçekten işi hakkıyla yapan insanların bedava bilet almasına karşı değilim ama kimki bu iş için bilet alıp karaborsa yapıyorsa karşısındayım.
                      Kimseyi zan altında bırakmıyorum.isim vermiyeceğim çünkü nasılsa inkar edilir.o yüzden isim beklemeyin zaten bu işi yapmayan neden üstüne alınsinli

Yorum

bagirmayan taraftar para veren taraftir gibi bir dusunce olusmaya basladi. cok yanlis bir dusunce.

ve eger mumkunse herkes parasini verir maca girer ve bagirmaz da. burada yanlis birsey gormuyorum. bagirmak isteyenler zaten yine bagiracaktir. destekleyecektir takimini. ama kimse parasini verip maca gideni enayi yerine koyamaz. kimsenin bunu yapmaya hakki yok.
                        "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

ayşe isim vermiyorsan iddia da etmeyeceksin senin artniyetli bi açıklama yaptığını düşünüyorum.....
                          62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

İlk olarak Rutubet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            ayşe isim vermiyorsan iddia da etmeyeceksin senin artniyetli bi açıklama yaptığını düşünüyorum.....
                            Söylermisn ne gibi art niyetim olabilir.ben yaşadığım olayı yazdım sadece.isim verirsem o an ispatlamam lazım.Ama sakladığım biletler içinde bu bilet varsa buraya koyacağım sadece senin merakını gidermek için.Ben asla hiç bir olayda art niyet aramam.Arayanlar zaten bedava bilet ile trubunlerde ve bilet satışında.

Yorum

yanlış bir olay ancak türkiyenin her yerinde var her statta trabzonda değil sadece tehşir işine gelirsek geçen birisi medyatrabzona teşhir etmiş Nytre arkadaşımızda o haberi okuyarak bu konuyu açma gereği duymuş heralde trabzonda herkes bilir bilet dağıtıldığını yani gizli bişey değil ki teşhir edilsin hatta aldıkları bileti belli paralara satıp para kazandıkları da duyulmuştur ondan gizli olmayan bişeyi nasıl teşhir edilir
                              En son bordo61 tarafından düzenlendi; 18.12.2007, 13:40.
                              Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

ben yıllardan beri bilete para vererek girdim maçlara ve son iki yıl hariç tüm maçlarda kalearkasindaydım. takıma diğer yüzlerce taraftar gibi tezahuratlarla destek verdik.

ben para vermeden içeri giren insanlara karşıyım. yönetim eğer çıkıp derse ki "biz bu derneklerle sene başında anlaştık 5000bilet vereceğiz onlara cuzi bir miktar karşılığında" anlarım.

ancak kara gün dostu gibi yönetim/yönetimler sıkışınca bilet verecek takım iyi giderken "nasıl olsa herkes gelir" deyip bilet vermeyecek o zaman YÖNETİMLERİN yaptığı ART NİYETLİ BİR DAVRANIŞTIR.

gelelim bedava bilet alıp satanlara. ibb maçında gördük 10 yaşındaki çocuklar gişelerin önünde 10 ytlilik maraton biletini 10 ytl.ye satıyorlar üstüne de : abi önemli maç değil ben de satıyorum diyor. Maşallah maşallah...

Yönetim paçayı kurtardı bu maçta . genel kurul ne zaman yapılır bilmiyorum ancak 2.yarı maçlarında bu yönetim olacaksa eğer bu işin üstüne gidilmelidir. Federasyon formalite icabı da olsa bedava bilet satılmamasından yana bunun kuralı var mı yok mu araştırılır kural ihlali varsa elimizden bir şey geliyorsa yaparız.

Herşeyin bir usulü olmalı. Eğer yönetim para veremeyecek gençlere kolaylık olsun diye (!) bunu yapıyorsa 1ytl olsun biletler!.

kasımpaşa maçında da DAVETİYE ELLERİNDE - TANIDIK YÖNETİCİLER YANLARINDA girenler oldu.Bu işler istanbulda da oluyor. Orada ödenen para bizim kulübün kasasından çıkmıyor ama bizim cebimizden çıkıyor.Orada binlerce insan para ödüyor yüze yakın insan bedava giriyorsa o kişilerin VİCDANLARI nasıl rahat ediyor bilemiyorum. Kasımpaşa maçında elinde davetiye - bedava temin edilmiş bilet bulunanlardan bu forumu okuyan arkadaşlarımız olabilir.
                                ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

Çalışıyor...
                                X