Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Şenol Hoca artık gitmeli yoksa Yönetim komple değişmeli.

Yorum

Gerçekten Trabzonspor'da oynamaması gereken çok adam var kadroda. Fakat bu bizim şampiyonluğa oynayacak diye düşündüğümüz Trabzonspor kadrosu ile ilgili bir öngörü. 4. 5. olsun diye kadro kursan bizim adamlar gayet yeterli. He onu da olamıyorlar Şenol Güneş yüzünden o ayrı tabi ki.

Bazen Sevinç Bazen Keder
      YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

bu maç adım sırasının "geri" olduğu maçmış aferin çocuklar !
        İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        diyeceğim ki iyi bir hava yakaladık ama diyemiyorum çünkü bizim takım 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri adımlıyor

(UEFA)

Yorum

2022-2023 sezonu 36 maç 13 mağlubiyet
          2023-2024 sezonu 38 maç 13 mağlubiyet
          2024-2025 sezonu 24 maç 8 mağlubiyet
          ( lig bitmedi )

tabloya bak tarih yazıyorlar resmen. yapılan sayısız transfer, harcanan milyon eurolar derken çift haneli mağlubiyetlerle biten sezonlar. taraftar grupları ile yönetim arasındaki ahbap çavuş ilişkileri, yaşanan bunca rezilliğe sessiz kalınması, seçimde bir tane bile başkan adayının çıkmaması, şehirde muhalefetin olmaması. bir kaç sezon dışında trabzonspor 1967 den beri böyle iş bilmez, yerel, eski kafalı, adamcı tiplerin elinde heba oluyor. benim savunduğum bir görüş var. bu takım şuan istanbul takımı olsaydı hiç yoktan 2. yıldızı takmıştık bile. her 5 senede bir sezonlar boşa gider, daha sonra takım oluşturulur o takımla iyi gidilir devamında kadronun iskeleti dağıtılır tekrar yapılanma derken başa sarılır. kulübün kurulduğu günden bu yana özeti tam olarak bu şekilde. sonra da yayıncı kuruluş, medya, yorumcular 3 büyük kelimesini kullanırken hiç kusura bakmayacaksın. o takımların nasıl büyük olduğu ortada. trabzonspor'u samsun, rize, kayseri, konya gibi yönetiyorlar. büyük takıma dair zerre bir emare göremiyorum. şampiyon yaptı diye avcı'yı tekrar getirip insanlara işkence izlettiler. orhan ak ile türkiye kupası maçına çıkıp elenen, beşiktaşlı çoban karaveliyi kulüpten içeriye sokan kitlenin trabzonspor gerçeklerinden kopuk hareket etmesi bu sonuçları doğuruyor.
          En son Doğukan Uçan tarafından düzenlendi; 04.03.2025, 13:24.
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ( lig bitmedi )

tabloya bak tarih yazıyorlar resmen. yapılan sayısız transfer, harcanan milyon eurolar derken çift haneli mağlubiyetlerle biten sezonlar. taraftar grupları ile yönetim arasındaki ahbap çavuş ilişkileri, yaşanan bunca rezilliğe sessiz kalınması, seçimde bir tane bile başkan adayının çıkmaması, şehirde muhalefetin olmaması. bir kaç sezon dışında trabzonspor 1967 den beri böyle iş bilmez, yerel, eski kafalı, adamcı tiplerin elinde heba oluyor. benim savunduğum bir görüş var. bu takım şuan istanbul takımı olsaydı hiç yoktan 2. yıldızı takmıştık bile. her 5 senede bir sezonlar boşa gider, daha sonra takım oluşturulur o takımla iyi gidilir devamında kadronun iskeleti dağıtılır tekrar yapılanma derken başa sarılır. kulübün kurulduğu günden bu yana özeti tam olarak bu şekilde. sonra da yayıncı kuruluş, medya, yorumcular 3 büyük kelimesini kullanırken hiç kusura bakmayacaksın. o takımların nasıl büyük olduğu ortada. trabzonspor'u samsun, rize, kayseri, konya gibi yönetiyorlar. büyük takıma dair zerre bir emare göremiyorum. şampiyon yaptı diye avcı'yı tekrar getirip insanlara işkence izlettiler. orhan ak ile türkiye kupasını maçına çıkıp elenen, beşitaşlı çoban karaveliyi kulüpten içeriye sokan kitlenin trabzonspor gerçeklerinden kopuk hareket etmesi bu sonuçları doğuruyor.
            + 61
            En büyük Trabzon

Yorum

Öyle bir noktaya getirdiniz ki, İşi , Mevcut hocayı eleştirdiğin zaman Avcı'cı denerek laf sokmalar. O açıdan asla doğruyu göremeyeceksiniz ve şu an içinde bulunduğumuz boktan durumu s.. s... savunmak zorunda kalacaksınız. Çünkü deve kuşu misali gerçekleri göremediniz. Bu takım 32 puanda kalacak takım mıdır akıl ulemaları, Yan Pas geri pas miyav miyav miyav.. Şimdi ne oynuyoruz?? Koca 45 dakika rakip sahada Visça olmasa top taşıyamıyorsun, Şenol Hoca '' Trabzon her zaman kazanmak için oynar '' dediğinden beri, maç kazanmak için götümüzü yırtıyoruz??? Hayırdır oğlummmmmmm

Ligin 1. haftasında Hocasını gönderen yönetim bir önceki hocasını da ''' 2-0 dan maç verdiremez benim hocam diyerek göndermişti Bielicha'yı, Şimdi ise 12 maçtır deplasmanda maç kazanamayan Hocasını sırf Trabzon'lu diye sahiplenmeye devam ediyor. Niye konuşmuyorsun Ertuğrul Efendi '' Trabzonspor takımı 12 maç deplasman maçı kazanamayacak bir takım değildir, Bu hoca ile devam edemiyoruz diye.. Yemez çünkü de ondan

takımın taraftarın her şeyin ruhunu becerdiniz. Ne heves bıraktınız ne de umut. Gelecek seneler için de aynı şey.

Tahminim, Niyetiniz Trabzonspor'u, Arap sermayesine satıp, Tayyip'e hediye etmek
              Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ( lig bitmedi )

tabloya bak tarih yazıyorlar resmen. yapılan sayısız transfer, harcanan milyon eurolar derken çift haneli mağlubiyetlerle biten sezonlar. taraftar grupları ile yönetim arasındaki ahbap çavuş ilişkileri, yaşanan bunca rezilliğe sessiz kalınması, seçimde bir tane bile başkan adayının çıkmaması, şehirde muhalefetin olmaması. bir kaç sezon dışında trabzonspor 1967 den beri böyle iş bilmez, yerel, eski kafalı, adamcı tiplerin elinde heba oluyor. benim savunduğum bir görüş var. bu takım şuan istanbul takımı olsaydı hiç yoktan 2. yıldızı takmıştık bile. her 5 senede bir sezonlar boşa gider, daha sonra takım oluşturulur o takımla iyi gidilir devamında kadronun iskeleti dağıtılır tekrar yapılanma derken başa sarılır. kulübün kurulduğu günden bu yana özeti tam olarak bu şekilde. sonra da yayıncı kuruluş, medya, yorumcular 3 büyük kelimesini kullanırken hiç kusura bakmayacaksın. o takımların nasıl büyük olduğu ortada. trabzonspor'u samsun, rize, kayseri, konya gibi yönetiyorlar. büyük takıma dair zerre bir emare göremiyorum. şampiyon yaptı diye avcı'yı tekrar getirip insanlara işkence izlettiler. orhan ak ile türkiye kupasını maçına çıkıp elenen, beşitaşlı çoban karaveliyi kulüpten içeriye sokan kitlenin trabzonspor gerçeklerinden kopuk hareket etmesi bu sonuçları doğuruyor.
                Yalancı ve Hırsızlar

Hepsi bu
                Yan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun

Yorum

Yine bir deplasmandan puansız döndük.Motivasyonumuzun çok düşük olduğu bir maçtı.5. olmak için elimize geçen fırsatları tepmeye devam ediyoruz.

Tatsız tuzsuz bir maçtı.İştahsız oynamak bize yakışmadı.Çok yavaş ve adam eksiltmeden pas yapıyoruz bu şekilde gol bulmak imkansız.Orta sahadaki üçlü çok düz özellikle mendy ve lundstram öne doğru oyunda çok zayıflar cham ise henüz tecrübesiz eksiği çok.Sikan da henüz kanat forvet de yetersiz böyle olunca pozisyon bulmak zorlaştı.Visca bişeyler denemeye çalıştı ama o da gününde değildi.Tek iyi oynayan batagovdu diğer oyuncular sıradan bir görüntü çizdi.

Orta sahada lider oyuncu eksikliği var.Maçın skorunu değiştirmek için sorumluluk alıp vites attıracak bir tecrübe olmadan oyunumuzun gelişmesi zor görünüyor.

Yorum

Yıldız diye alınan oyuncuların çoğu sahada yok. Bu sezonun derhal bitmesi lazım diyeceğim ama yükü gelecek seneye de taşıdık. Waka, Vişça, 2 sezon daha Savic (gerçek performasında olsa ve sakatlık yaşamasa lafım olmaz), Barisic... Var oğlu var.
                    Twitter: https://www.twitter.com/burakzihni61
                    Gazete: https://www.takvim.com.tr

Yorum

İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şenol kimsenin babasının oğlu değil. Ama önce o donbili gidecek. Suratlarına tükürsek yarabbi şükür diyecek kitlesiyle birlikte önce o darbeci donbili sktr olup gidecek. Şenolu sevmiyoruz ama şenol şenol diye ortalığı ayağa kaldıranların niyetinin sözde başkanı korumak olduğunu çok iyi biliyoruz
                      Daha once yazdiklarimda belirttim kulup ED nin oyuncagi olmus satilmasina karsi cikanlar kulubun hali hazirda ED nin mali oldugunu unutuyor diye

Avci basarisiz oldu gitti
                      Yapilanacaz diye bjelica yi getirdi iyi gitti kotu gitti 8 hafta sonra bu gerizekali hiçbir sey olmamis gibi avciyi tekrar kulup basina getirdi.

Burda avci mi suclu ed mi? Sonra elbirligi ile kulubun altina dinamiti koydular
                      Yetmedi tekke ile anlasmis iken senoru yapilanma yapilacak diye getirdi. Camiayi kafadan ikiye boldu

Bu aptallik seviyesine ders alsan ulasamazsin
                      NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
                      https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
                      Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.

Yorum

Bizim camiada cok komik fikra var anlatayim
                        Cok da kisa

"Senol yapamazsa zaten kendi birakir"

Acayip komik degil mi
                        NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

İlk olarak halilaziz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bizim camiada cok komik fikra var anlatayim
                          Cok da kisa

"Senol yapamazsa zaten kendi birakir"

Acayip komik degil mi
                          Parasını almadan gittiğini hiç görmedim, örneğin şuan yapamıyor.
                          Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

İlk olarak Arif Timurcioğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Parasını almadan gittiğini hiç görmedim, örneğin şuan yapamıyor.
                            Zoruma giden ne biliyor musun
                            Senoru savunmak icin uretilen argumanlari serol bile uretemez uretemedi de zaten. ama ne hikmetse belli bir kesim oyle argumanlar uretiyor ki agzin acik kalir.

Ben de oyle yerde teknik direktor olurum ne yapsan seni savunan bir kitle var.

Hatta oyle argumanlarla savunuyorlar ki senin bile 40 yil dusunsen aklina gelmez

Lige ciktik cikali bu acizligi (deplasmanda galibiyet alamama) yasamamisiz hala ortalikta bunak serolcu kayniyor.

Yani bu kafa tam mankurt oyle boyle degil
                            NEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kabahatli olan biziz. Teknik adamlara inanılmaz kredi veriyoruz. Daha bir ay önce, Sikan geldiğinde "Güneş bunu Burak Yılmaz gibi parlatır" diyenler, bugün Sikan'a sövüyor. "Fransa İkinci Ligi'nden topçu mu alınır" noktasına gelen dostlar, "Güneş bu çocukları nin geliştirmiyor?" diye sormaktan imtina ediyor. Ee, hadi onlar Fransa ikinci liginden geldi, Trabzonspor forması giymeye layık değil! Shaktar'dan aldıklarınıza ne diyeceğiz? Bize gelmeden önceki akşam Şampiyonlar Ligi oynynayan sağ açık oyuncusunu on numara oynatan ben miyim? Geçen hafta sayfa sayfa Lundstram için "Güneş'le yeniden doğdum" haberleri yapan gazeteler nerede? Gol atınca "Güneş'le doğdum", penaltı yapınca "çöp"! (O da haftaya stopere döner, Savic'in canı oynamak istemezse) Nasıl adaletsizlik bu?

Evet, adaletsizlik! Forma dağıtımından, Uğurcan'a edilen küfre karşı görülmeyen duruşa kadar... Hocanın adaletsizliğini tartışacağız. Oynayan - oynatılmayan, oyunda tutulan- oyundan alınan oyunculardaki adaletsizliği konuşacağız. Üç maç önce sövülen Arif dün alkışlanıyorsa, dün sövülen Cihan'ı da yarın alkışlatabilirsiniz, bunu dostlara anlatacağız. Yeter ki, başımızda işine motive bir teknik adam olsun.
                              İkinci kez her sözünüze katılıyorum
                              Savunmaya devam edeceğim. AbdullaH Avcı nın ilk yarım sezonu çok başarılı, 2 sezonu (şampiyonluk sezonu) da en az son 10 maç hariç çok başarılıdır. Büyük maç vermedik
                              Sonraki sezonlar başarısız olabilir ama en azında hucum yapmasakta savunma yapmaya çalışıyorduk
                              Şimdi ikisine de beceremiyoruz.

Şu yediğimiz ilk gol. Abi 7 defans oyuncusu adam paylaşamayıp , adamı rahatsız edip temas etmeden gol yiyoruz.
                              ayrıca sikan, mendy , zubkov, visca , banza hatta luntdsram bagatov oldukça iyi oyuncular
                              Bunlardan iyi verim alamayan Şenol kötü Hoca

Bir de şu var
                              Bizim yönetimin pısırık olması da ayrıca itici.
                              Yahu kardeşim Tff başındaki o kendini Ts li sanan kendini fenere adamış adamın şu an yaptığı bildiğin düşmanlık
                              açıkça savaş açsana. neden üstü kapalı mesaj veriyorsun.
                              13 Vitor Hugo

Yorum

Çalışıyor...
                              X