Konferans kupasına kalmamız için ilk deplasman galibiyeti gelsin artık
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
yayıncı kuruluşta konyaspor ile oynadığımız maçları izledim. hiç golsüz biten maç yok neredeyse. iki takımda birbirine hep gol atmış. bu maçta çok değişik skorla biter. üst üste alınacak 3 galibiyet bizi bambaşka yere götürür. göztepe, samsun, eyüp tel tel dökülmeye başladı tahmin edildiği gibi. beşiktaş 3. bitirecek. beşiktaş dışında diğer takımların üst sıralara oynama geleneği falan yok. çok rahatlıkla üst sıralara tırmanma şansımız var. fikstür avantajımız bile var. samsun ve göztepe trabzon'a geliyor. şenol hoca şu eldeki 100 milyon euroluk kadrodan verim alamazsa hiç ısrar etmeye gerek yok. geçen sene devre arası gelen mönye bile takıma muazzam seri yaptırdı.
Yorum
-
Belki deplasmanda olduğu için 16 içten iyi iyi olmuş kimse izleyeme gelemez diye düşünebiliriz. Deplasman baskısı vs olmaz gibi. Lakin bu maç Trabzon'da olsa 5 kat fazla söverdik eski başkanımıza. Tamamen iç saha avantajını kaybettiren bir durum.
Bazen Sevinç Bazen Keder
YATTARA Oynasın Yeter!!!
Yorum
-
Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
-
Tam kırılma maçı bu işte, kazanırsak şampiyon olacağız diye değil ama bu takım yürür gider kardeşim gittiği yere kadar.
İç sahada ne yapıyorsak özellikle rize maçında aynısını yapabilirseniz Konya fazla dayanamaz. Daha önceden visca'nin 10 numara yada forvet arkası denenmesini söylemiştim zubkov veya cham'dan daha etkili oluyor oyun aklı olarak. Yine öyle çıkardım ben olsam.
Zubkov sakatsa cham'da sağ açık olur. Edin ile değişerek oynarlar. Luni-Mendy bozulmaz solda nwakaeme'nin durumuna göre bir tercih olur artık Danilo ile onun arasında. Geri 4lü zaten oturdu sayıyorum ellememek lazım.
Bence ilk deplasman galibiyeti gelecek.Isterse öğle vakti oynatsınlar.En son Courage tarafından düzenlendi; 28.02.2025, 19:50.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
Yorum