Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Süper Lig 26.Hafta | Konyaspor 1 - 0 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Konferans kupasına kalmamız için ilk deplasman galibiyeti gelsin artık
    2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
    82 HELAL PUANLA
    TRABZONSPOR

Yorum

yayıncı kuruluşta konyaspor ile oynadığımız maçları izledim. hiç golsüz biten maç yok neredeyse. iki takımda birbirine hep gol atmış. bu maçta çok değişik skorla biter. üst üste alınacak 3 galibiyet bizi bambaşka yere götürür. göztepe, samsun, eyüp tel tel dökülmeye başladı tahmin edildiği gibi. beşiktaş 3. bitirecek. beşiktaş dışında diğer takımların üst sıralara oynama geleneği falan yok. çok rahatlıkla üst sıralara tırmanma şansımız var. fikstür avantajımız bile var. samsun ve göztepe trabzon'a geliyor. şenol hoca şu eldeki 100 milyon euroluk kadrodan verim alamazsa hiç ısrar etmeye gerek yok. geçen sene devre arası gelen mönye bile takıma muazzam seri yaptırdı.
      https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

bu macin bu saate verilme nedeni nedir? Ve yönetimimiz hicmi taraftarini düsünmüyor?
        Avrupada saat 14 te hafta ici maci takip etmek nasil olacak.
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Hacıosmanoğlu ile bunu da gördük. Rezillik, hafta içi saat 16 da maç mı olur. FB ve GS her istediklerini yaptırıp at koştursun bizim şu duruma bak. Bari pazar gününe alsınlar. Büyük tepki koyulup itiraz edilmeli..

Yorum

Belki deplasmanda olduğu için 16 içten iyi iyi olmuş kimse izleyeme gelemez diye düşünebiliriz. Deplasman baskısı vs olmaz gibi. Lakin bu maç Trabzon'da olsa 5 kat fazla söverdik eski başkanımıza. Tamamen iç saha avantajını kaybettiren bir durum.

Bazen Sevinç Bazen Keder
            YATTARA Oynasın Yeter!!!

Yorum

Kupada güzel moral bulduk.

Bu rüzgarla artık ilk deplasman galibiyetimiz gelsin!

Saldır Trabzonum!
              Sonsuza dek hep sürecek, oğlum da seni sevecek

Yorum

forwetleri iyi gerisi standart.
                kazanırız

Yorum

Böyle oynarsak yine kazanırız. Ama futbolcular salarsa yine tırnaklarımızı yemeye başlarız.
                  Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                  Murat

Yorum

Konya macinin atmosferi deyisik olur rize macindaki oyunu 3 gün sonra tekrarlamak zor oldugu icin ilk deplasman galibiyet yolu temkinli akilli bir oyun planindan gecer
                    Sakatlarin durumuda belli olmadigi icin kolay mac yok

Yorum

diyeceğim ki iyi bir hava yakaladık ama diyemiyorum çünkü bizim takım 2 ileri 1 geri 1 ileri 2 geri adımlıyor

(UEFA)

Yorum

Kadro fena değil ama sene başında abdullah Avcı denilen zat avrupadan elenip takımı hedefsiz bırakınca o bile etkiledi motivasyonu. Bu takımda birkaç tane iyi genç oyuncu var,konferans liginde oynarsak güzel paralara satabiliriz. Konferans ligine kalmak önemli o yüzden galip gelmek şart.

Yorum

Baykan, üç hafta önceki Kayseri maçının tepkisi için bizim maçı beklemiş:

Gümüşdağ - Arıcı çetesinin üyesiydi bu herif. 2020'de şampiyonluğumuzu engelleyen itlerin başıydı.
                          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Danylo Sikan double

Yorum

Tam kırılma maçı bu işte, kazanırsak şampiyon olacağız diye değil ama bu takım yürür gider kardeşim gittiği yere kadar.

İç sahada ne yapıyorsak özellikle rize maçında aynısını yapabilirseniz Konya fazla dayanamaz. Daha önceden visca'nin 10 numara yada forvet arkası denenmesini söylemiştim zubkov veya cham'dan daha etkili oluyor oyun aklı olarak. Yine öyle çıkardım ben olsam.

Zubkov sakatsa cham'da sağ açık olur. Edin ile değişerek oynarlar. Luni-Mendy bozulmaz solda nwakaeme'nin durumuna göre bir tercih olur artık Danilo ile onun arasında. Geri 4lü zaten oturdu sayıyorum ellememek lazım.

Bence ilk deplasman galibiyeti gelecek.Isterse öğle vakti oynatsınlar.
                              En son Courage tarafından düzenlendi; 28.02.2025, 19:50.
                              Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

Ben kesinlikle kazanacağız diyorum.

Yorum

Çalışıyor...
                                X