Ağaoğlu kadar iyi bir yönetim adamı görmedim.Herşeyi düzenli ve en önemlisi Trabzonspor'u koruyabilecek biri değil mi?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ya Adalet Ya Kaos
Daraltma
X
-
gurkan61040
-
gurkan61040
-
Hayırdır ya,avrupaya göre hareket edilecekmiş.Avrupa da şike yapan takımlar ligden düşürülüyor.Gözünüzün içine baka baka İstabnbul kızkardeşleri dolaplar çeviriken neredeydi avrupanız? Sinirlendirmekten başka bi işe yaramıyorsunuz.? Adınız var sizin be,ne diyor? "Türkiye" futbol federasyonu?
Adam gibi bir karar verin.Biz protesto etmeyi kendimize yük saymayız.Sizn gibiler yüzünden bağışıllık kazandık ahtta,protesto etmeden duramıyoruz birilerini...
Akıllı olun!"Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
gurkan61040
Zamanda İhacı
Bu arada Futbolda yaşananları bilmez biri gibi konuştun.Üç puanı silseler ne olacak.İki hafta maç kazandırmazlar olur biter.Federasyon işin bilir
Yorum
-
İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence bize güçlü bir başkan lazım .Oda M.Ali Yılmaz dır.Masaya yumruğunu vuracak tek aday..
Yorum
-
İlk olarak gurkan61040 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVaslat ne o sen de maycı mısın? aa'cılar cok var da bu sitedeKapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
Futbol Federasyonu'ndan yalanlama
Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
"Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna ilişkin raporu" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu kurulun, federasyonun kuruluş kanununda öngörülen yan kurullardan olduğu ve öncelikli görevleri arasında, başta federasyon başkanı olmak üzere yönetim kuruluna hukuki görüş sunmanın yer aldığı ifade edildi.
Açıklamada, "Anılan müsabakaya ilişkin olarak federasyon başkanı ve/veya yönetim kurulu tarafından, hukuk kurulundan bu yönde yazılı bir görüş istenmediği gibi bu ve benzer olaylardaki yerleşik uygulama, ilgili müsabakanın görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı sırasında hukuki değerlendirmenin yapılarak, başkan ve yönetim kurulunun bilgilendirmesi şeklindedir" denildi.
Trabzon SK 1967
#8 Adam Maher
Yorum
-
İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbol Federasyonu'ndan yalanlama
Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.
"Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna ilişkin raporu" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu kurulun, federasyonun kuruluş kanununda öngörülen yan kurullardan olduğu ve öncelikli görevleri arasında, başta federasyon başkanı olmak üzere yönetim kuruluna hukuki görüş sunmanın yer aldığı ifade edildi.
Açıklamada, "Anılan müsabakaya ilişkin olarak federasyon başkanı ve/veya yönetim kurulu tarafından, hukuk kurulundan bu yönde yazılı bir görüş istenmediği gibi bu ve benzer olaylardaki yerleşik uygulama, ilgili müsabakanın görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı sırasında hukuki değerlendirmenin yapılarak, başkan ve yönetim kurulunun bilgilendirmesi şeklindedir" denildi.
Hoca Ali. Ali Hoca .Bir fark var mı?Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
Şenol GÜNEŞ
Yorum
-
özünde haklı olmadığımız bir davayı "senin gücün karanlığı yenecek" vari bir kampanyaya çekmek yanlışına düştüğümüzü üzülerek söylüyorum
bu durum federasyon ve hakem sorunudur ama bu sorunu ortaya çıkaran hata bizim sevgili taraftarımıza aittir.
geçen sefer en ufak şüphe götürmeyecek kadar haklıydık ama bu sefer durum öyle değil
o nedenle durumun doğru analiz edilerek üzerine gidilmesi ve söylem geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim
Yorum
-
gurkan61040
eran şimşek bu lkede futbola nasıl bakıldığını bilirsin.Yalanla dolanla çok sey kazanıldığını da bilrsin.Peki soruyorum sana Türkiye'de adaletin varlığına inanıyor musun?O zaman tartıştığımız konunun da saçmalığına varacaksın .TFF karaını coktan vermiştir.Trabzonspor'un bu karardan dönün diye üstüne gelmesini değil cebine girecek paraları düşünüyordur.
Yorum
-
İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleözünde haklı olmadığımız bir davayı "senin gücün karanlığı yenecek" vari bir kampanyaya çekmek yanlışına düştüğümüzü üzülerek söylüyorum
bu durum federasyon ve hakem sorunudur ama bu sorunu ortaya çıkaran hata bizim sevgili taraftarımıza aittir.
geçen sefer en ufak şüphe götürmeyecek kadar haklıydık ama bu sefer durum öyle değil
o nedenle durumun doğru analiz edilerek üzerine gidilmesi ve söylem geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim
biz cezamıza 5 maçla ağır bi şekilde aldık zaten...ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...
Yorum
-
Baskan Hala Kendini Istanbul Buyuksehir Blediyesinde Saniyo Hani Baskanimizin Cok Guclu Baglantilari Vardi Hani Nerde Cumhurbaskaninin Adamiymis Ne Oldu Bu Adamin Gucu Ve Vizyonu Bu Kadar Ayrica Bu Hakem Bozuntusunnun Kimle Konustugun Bile Bulamadilar Ya Ayiptir Bu Kadar Basiretsiz Yonetim Olmaz
Yorum
-
arkadaşlar ben iyice karamsar oldum aklımdan maçın kararı için felaket şeyler geçiyo mesala 3-0 hükmen mağlubiyet + 3 puan silinmesi gibi çünkü bu herifler bunu yapacak gibi VE BEN DERİMKİ BÖYLE BİR KARAR ÇIKARSA LİGLERDEN ÇEKİLELİM VE KINA YAKSINLAR ZATEN İSTEMİYOLAR AL SANA KAOS HADİ BAKALIM.....LİGDEN ÇEKİLELİM.....
Yorum
Yorum