Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ya Adalet Ya Kaos

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ağaoğlu kadar iyi bir yönetim adamı görmedim.Herşeyi düzenli ve en önemlisi Trabzonspor'u koruyabilecek biri değil mi?

Yorum

Bence bize güçlü bir başkan lazım .Oda M.Ali Yılmaz dır.Masaya yumruğunu vuracak tek aday.
      Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
      Şenol GÜNEŞ

Yorum

Vaslat ne o sen de maycı mısın? aa'cılar cok var da bu sitede

Yorum

Hayırdır ya,avrupaya göre hareket edilecekmiş.Avrupa da şike yapan takımlar ligden düşürülüyor.Gözünüzün içine baka baka İstabnbul kızkardeşleri dolaplar çeviriken neredeydi avrupanız? Sinirlendirmekten başka bi işe yaramıyorsunuz.? Adınız var sizin be,ne diyor? "Türkiye" futbol federasyonu?

Adam gibi bir karar verin.Biz protesto etmeyi kendimize yük saymayız.Sizn gibiler yüzünden bağışıllık kazandık ahtta,protesto etmeden duramıyoruz birilerini...

Akıllı olun!
          "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Yazı güzel gercekten fakat bu seferde diger takımlar tff nin tırstıgını söylebilir.

yani tff kendi kararını veremiyo derker..ki inşallah tırsarlar..

bu arada bende zaman gazetesinde okudum 3 puan silinime ile hukmen diye karar cıkması bekleniyormus..

Yorum

Zamanda İhacı
              Bu arada Futbolda yaşananları bilmez biri gibi konuştun.Üç puanı silseler ne olacak.İki hafta maç kazandırmazlar olur biter.Federasyon işin bilir

Yorum

İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bence bize güçlü bir başkan lazım .Oda M.Ali Yılmaz dır.Masaya yumruğunu vuracak tek aday.
                evet masaya yumruğunu vurup futbolculara yamyam diyecek, masaya yumruğunu vurup yattara ve gökdenizi yani yıldız denebilecek son oyuncularımızıda satacak vb. mali bu güne kadar bu kulübün iyiliğine yumruğunu vurmadı masaya unutmayın bu adamın kulübe icra emri göndermeye kalktığını. Ayıptır ya hala bu adamı bu kulübe layık görüyorsunuz ya pes valla aynı dünyada yaşamıyormuyuz ne cabuk unutuyoruz yediğimiz kazıkları ya zaten bu yüzdren kaybediyoruz her yüzümüze güleni dost sanıyoruz.
                .

Yorum

İlk olarak gurkan61040 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Vaslat ne o sen de maycı mısın? aa'cılar cok var da bu sitede
                  Bu fedarasyon ve bu medyayla baş edebilecek başka birisi var mı?Benim aklıma başka birisi gelmiyor.
                  Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
                  Şenol GÜNEŞ

Yorum

Futbol Federasyonu'ndan yalanlama

Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

"Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna ilişkin raporu" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu kurulun, federasyonun kuruluş kanununda öngörülen yan kurullardan olduğu ve öncelikli görevleri arasında, başta federasyon başkanı olmak üzere yönetim kuruluna hukuki görüş sunmanın yer aldığı ifade edildi.
                    Açıklamada, "Anılan müsabakaya ilişkin olarak federasyon başkanı ve/veya yönetim kurulu tarafından, hukuk kurulundan bu yönde yazılı bir görüş istenmediği gibi bu ve benzer olaylardaki yerleşik uygulama, ilgili müsabakanın görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı sırasında hukuki değerlendirmenin yapılarak, başkan ve yönetim kurulunun bilgilendirmesi şeklindedir" denildi.
                    Trabzon SK 1967
                    #8 Adam Maher

Yorum

İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Futbol Federasyonu'ndan yalanlama

Futbol Federasyonu, Turkcell Süper Lig'in ilk haftasında oynanan ve tamamlanamayan Trabzonspor-Sivasspor maçıyla ilgili basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yaptı.

"Futbol Federasyonu Hukuk Kurulu'nun, Trabzonspor-Sivasspor müsabakasının sonucuna ilişkin raporu" başlıklı haberlerin gerçeği yansıtmadığı belirtilen açıklamada, söz konusu kurulun, federasyonun kuruluş kanununda öngörülen yan kurullardan olduğu ve öncelikli görevleri arasında, başta federasyon başkanı olmak üzere yönetim kuruluna hukuki görüş sunmanın yer aldığı ifade edildi.
                      Açıklamada, "Anılan müsabakaya ilişkin olarak federasyon başkanı ve/veya yönetim kurulu tarafından, hukuk kurulundan bu yönde yazılı bir görüş istenmediği gibi bu ve benzer olaylardaki yerleşik uygulama, ilgili müsabakanın görüşüleceği yönetim kurulu toplantısı sırasında hukuki değerlendirmenin yapılarak, başkan ve yönetim kurulunun bilgilendirmesi şeklindedir" denildi.
                      Yazılı olmasada sözlü birgörüş bildirmişler ne farkeder ki.
                      Hoca Ali. Ali Hoca .Bir fark var mı?
                      Şenol GÜNEŞ

Yorum

özünde haklı olmadığımız bir davayı "senin gücün karanlığı yenecek" vari bir kampanyaya çekmek yanlışına düştüğümüzü üzülerek söylüyorum

bu durum federasyon ve hakem sorunudur ama bu sorunu ortaya çıkaran hata bizim sevgili taraftarımıza aittir.

geçen sefer en ufak şüphe götürmeyecek kadar haklıydık ama bu sefer durum öyle değil

o nedenle durumun doğru analiz edilerek üzerine gidilmesi ve söylem geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim

Yorum

eran şimşek bu lkede futbola nasıl bakıldığını bilirsin.Yalanla dolanla çok sey kazanıldığını da bilrsin.Peki soruyorum sana Türkiye'de adaletin varlığına inanıyor musun?O zaman tartıştığımız konunun da saçmalığına varacaksın .TFF karaını coktan vermiştir.Trabzonspor'un bu karardan dönün diye üstüne gelmesini değil cebine girecek paraları düşünüyordur.

Yorum

İlk olarak erannsimsekk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            özünde haklı olmadığımız bir davayı "senin gücün karanlığı yenecek" vari bir kampanyaya çekmek yanlışına düştüğümüzü üzülerek söylüyorum

bu durum federasyon ve hakem sorunudur ama bu sorunu ortaya çıkaran hata bizim sevgili taraftarımıza aittir.

geçen sefer en ufak şüphe götürmeyecek kadar haklıydık ama bu sefer durum öyle değil

o nedenle durumun doğru analiz edilerek üzerine gidilmesi ve söylem geliştirilmesi gerektiği kanaatindeyim

biz cezamıza 5 maçla ağır bi şekilde aldık zaten...
                            ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM...

Yorum

Baskan Hala Kendini Istanbul Buyuksehir Blediyesinde Saniyo Hani Baskanimizin Cok Guclu Baglantilari Vardi Hani Nerde Cumhurbaskaninin Adamiymis Ne Oldu Bu Adamin Gucu Ve Vizyonu Bu Kadar Ayrica Bu Hakem Bozuntusunnun Kimle Konustugun Bile Bulamadilar Ya Ayiptir Bu Kadar Basiretsiz Yonetim Olmaz

Yorum

arkadaşlar ben iyice karamsar oldum aklımdan maçın kararı için felaket şeyler geçiyo mesala 3-0 hükmen mağlubiyet + 3 puan silinmesi gibi çünkü bu herifler bunu yapacak gibi VE BEN DERİMKİ BÖYLE BİR KARAR ÇIKARSA LİGLERDEN ÇEKİLELİM VE KINA YAKSINLAR ZATEN İSTEMİYOLAR AL SANA KAOS HADİ BAKALIM.....LİGDEN ÇEKİLELİM.....

Yorum

Çalışıyor...
                                X