İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
haklısın mardicim ama oraya atlayanda trabzonlu ve trabzonspor sevdalısı . orda suçlu olan hakem ve sivaslı şerefisz musa aydın ve mehmet yıldızdan başkası degil hele o musa aydın... şerefsizim eger ben orda olsaydım direk iner ona girerdim bana istedikleri cezayı versinler. bundan önceki iki kargaşadada tekme salladı bi kuyruk acısı var ama dünya küçük bi trabzonlunun eline düşer başka biyerde .. inannıyorumki şuan benim yapmak istediklerim her trabzonlunun içinden geçiyodur ve hakkından gelirler. trabzonsporlu futbolcuların zerre kadar suçu yok hiçbiri bişeye karışmadı . sivaslı futbolcular gitsinler istanbul takımlarına böyle gavur gibi oynasınlar oynayamazlar oynamazlar çünkü şerefsizler.. sonuç olarak istanbul basını şişir yavrum şişir cnn türk teki yorumcularada içimden iyi dileklerimi sunuyorum ALLAH hiçbirinizi karşıma düşürmesin... yüzlerce kişi sahaya girdi futbolcuları darp ettiler 2-3 futbolcu rapor aldı mehmet yıldızın başına sargı bandaj yaptılar..ahh ahhh ALLAH var yukarda çarpar adamı unutmayın bunları....
Yorum